سحر خانم میشه در مورد تشخیص و تجویز دارو توضیح بدین البته از تو اینترنت سرچ کردم. ولی خوب تجربه یه چیز دیگس! اگر خانمم فقط از روی ظاهر به دکتر اومده باشه و تجویز دکتر استفاده نشه ایا دکتر متوجه این موضوع میشه یا نه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا تیام قوانین سایت ها جوری هست که کاربران نمیتونن درباره ی داروها نظر بدن یا دارو تجویز کنن، این امر حضوری و مطابق نظر پزشکه. گاهی یک قرص در درمان چند بیماری کاربرد داره.(این قرص هم همینطور)
اما درباره ی همسرتون بله امکانش هست دکتر متوجه بشن . چون این مسایل فرضا بیماری گوارشی نیست من بگم شربتمو خوردم. این مستقیما با روان افراد سر و کار داره...
شما طبق معمول مراجعه کنین و نتیجه هر چه بود اطلاع بدین. فعلا نظر قطعی نمیشه داد.
از استرس خودتونم کم کنین.
سلام
اگر سرچ کنید میبنید که فرح بخش
دوست من تا موقعی که ادم خودش نخواد تغییر کنه تغییر نمیکنه این قرصا رفتار و عقیده رو که عوض نمیکنه
به نظر من شما بیشتر اصرار داشته باشید بر تمرین رفتاری که به شما و همسرتون میدن
سلام آقای تیام ،
من شخصا به دلیل نوع کارم اطلاعات وسیعی راجع به داروهای روانپزشکی دارم. سرتالین از داروهای ضد افسردگی ضد بازجذب سرتونین هست . مثل سیتالوپرام یا فلوکستین. این داروها اصولا بی ضرر هستند و برعکس داروهای ضداضطراب یا آرامش بخش وابستگی ایجاد نمی کنند و اصولا مفید هستند . خانوم تون حتما تشویق کنید که اگر دارویی براش تجویز شده حتما مصرف کنه چون در بعضی موارد کاملا ذهن آشفته فرد افسرده آنچنان دگرگون میکنه که خود فرد حیرت میکنه . چون اصولا داروهای ضد افسردگی باعث بالا رفتن خلق افراد و بهبود عملکرد مغز میشن . گاهی اصلا به افراد عادی تجویز میشه که در بحران کاری یا تحصیلی هستند برای بالا بردن عملکرد مغز. من هنوز باور دارم مشکل اصلی خانم شما بچه هست . توصیه میکنم خودتون شخصا به یک کلینیک ناباوری مراجعه کنید و یک آزمایش کامل اسپرم مجددا بدهید . نه آزمایش معمولی .همراه با sdf . و کلیه مواردی که میشه روی خودتون انجام بدید . اگر شما مشکلی نداشته باشید و خانم تون هر مشکلی داشته باشه ....تاکید میکنم هر مشکلی .... قابل برطرف شدن هست . اینو مستند به خانم تون بفهمونید . متوجه کنید که همه جوره تلاش خواهید کرد که خانواده تشکیل بدید . بهش بفهمونید که ممکنه شخص دیگه ای تو زندگیش بیاد که اول راه باشه و ساختن از اول سخته . یک عکس قشنگ از عروسی تون انتخاب کنید و چاپ کنید و همراه یک هدیه کوچک مثل دستبند یا چیزی که دوست داره با آدرس ناشناس براش پست کنید . جوری که تا باز نکنه نفهمه مال شماست . یه دست خط کوچک هم بزارید . بیشتر از این چیزی به ذهنم نمیرسه . پیشنهاد سفر خارجی هم بدید مثل گرجستان و .... و بگید بعد سفر دوباره میتونه برگرده خونه پدرش.
سلام آقای تیام ،
نخیر کمال گرایی و ایده آل گرایی اگر به حد وسواس فکری اجباری نرسیده باشه بیماری نیست . همه آدم های نرمال باید تا حدودی کمال گرا باشند تا میل به پیشرفت داشته باشند . من خودم حدودی اینجور بودم ولی روش کار کردم . مثلا پروژه ها رو نمی تونستم سر موعد تحویل بدم چون میخواستم ایده آل باشه . ولی به مرور حلش کردم .مثلا به خودم میگفتم هر کاری رو تلاش میکنم بهترین باشه ولی سر موعد تحویل میدم .بعدا وقت دارم تکمیل تر کنم .یا قبول میکردم ایده آل واقعی وجود نداره و مهم سعی و تلاش در جهت کمال هست . ضمنا ، برای کمال گرایی که سرتالین ضد افسردگی نمیدن . و اینکه اتفاقا چون مشکل یکسانی دارید میتونید با هم روش کار کنید و طلاق گرفتن یعنی پرونده یک شکست رو برای همیشه یدک کشیدن و آدم بهتری اون بیرون منتظر هیچ کدامتان نیست .اینو شما خوب فهمیدید ولی خانم تون نفهمیده . منکه پیشنهاد یه سفر میدم به جایی متفاوت و باصفا مثل تور روستا ها که میرن داخل زندگی روستایی ها . دیدن زندکی ساده و بی آلایش روستایی ها شاید ذهن آشفته هر دوتون رو خیلی آروم کنه . زندگی ارزش آنهمه دوری و خوددرگیری و آتش به خاطره زدن ها نداره.
میدونید رها خانم کاملا حرفاتونو قبول دارم و پیشنهادتونم میپذیرم منتهی متاسفانه همچنان ارتباطی به هیچ صورتی وجود نداره، منتظرم تو جلسه بعدی از دکتر بپرسم پلن و برنامشون برای متدهای رفتاری و بررسی مشکل پیش امده و دعوت به برقراری ارتباط چیه؟ دکتری که ماجعه کردییم هم متخصص روانپزشکی هستش و هم دکتری روانشناسی داره. فکرمیکنم ابتدا با تجویز دارو سعی تو اروم کردن جفتمون داشته و بعد تو ادامه بهمجزییات میپردازه!
خداکنه زودتر زمان بررسی جزییات و مشکلات زندگیمون برسه، چون تو جلسه اول دکتر به این موضوعات و مثلا شرح اختلاف نپرداخت.
دوستان یه سوال، بنظر شما الان که وارد فاز رفتن به دکتر شدیم با توجه به وقفه دو ماهه و بیشتر عدم ارتباط آیا صحیح و یا مناسب است که از طرف خونواده مثلا پدر من با خونه خانمم تماسی گرفته بشه؟البته با شناختی که خودم از اون خونواده دارم میدونم جوابشون چیه. به طور معمول و بدون در نظر گرفتن مدت طولانی ترک منزل و قهر خانمم میگن حالا صبر کنین تازه حال دخترمون داره خوب میشه و یا اینکه میگن عجله نکنین و بزارین ببینیم دکتر چی میگه؟ انگار اصلا در ظاهر براشون مهم نیست چقدر زمان برده و یا چقدر میبره! این نکات را خودم میدونم اما خواستم نظر شما را بدونم؟ به نظرتون تماس گرفته بشه و یا با دکتر در این خصوص مشورت کنیم؟ باتشکر