نمدونی چه حالی میده وقتی که تو مه تو جنگل قدم میزنی
نمایش نسخه قابل چاپ
نمدونی چه حالی میده وقتی که تو مه تو جنگل قدم میزنی
دلم برای همه تون تنگ شده بود، شاید در ظاهر فراموش کرده بودم اما چیزی که واقعا وجود داره توی قلب ما آدمهاس. من توی جنگل نبودم، اما احساس می کنم دستهام بوی برگ درختها رو به خودش گرفته...
جالبه که توی این دنیا احساس تنهایی می کنم، توی دنیای واقعیم، باز اینجا شماها هستین، میتونم براتون درد دل کنم، حرف بزنم، بخندم، اما توی دنیای واقعیم چرا اینطوریه؟؟؟ چرا یک هفته بعد از برگشتنم باید یک دل سیر گریه کنم؟؟؟!!!! چرا باید انقدر راحت صدای شکسته شدن دلم رو بشنوم و ....
وقتی یه بچه به دنیا میاد همه هواشو دارن.. چه توقعی دارم من که بچه نیستم! من یه آدم بزرگم، من نباید از کسی توقع داشته باشم، من باید یادم بیاد که چطوری زندگی می کردم! چطوری تحمل می کردم! اما خیلی خسته ام، نمیدونم فردا چه روزیه، نمیدونم چطور میتونه ..
خسته ام خیلی خسته، کاش بر نمی گشتم، دنیای واقعی به عنوان هدیه تولد یک سبد بغض بهم داد. کاش حافظه ام بر نمی گشت....
میخوام فریاد بزنم، فریاد، خدایا کمکم کن، کمکم کن، کمکم کن .................................................. ....................................
شاید فردا بفهمم چه خبره! من کجام! چه کسی کنارمه و چه کسی نیست!
:72:
شاد عزیز از تو بعیده عزیزم تو حالا دیگه خیلی بیشتر باید به فانی بودن دنیا پی برده باشی فاصله بین بودن و نبودن ما از یک تار مو باریکتره پس این دنیای فانی دیگه ارزش غصه خوردن نداره توی این دنیا فقط یک خوبی میمونه و یک بدی ، و بدا به حال کسی که همه از او به بدی یاد کنند ، عزیزم بدون که
هرکه در این درگه مقربتر است
جام بلا بیشترش میدهند
شاد عزیز که در زمان نبود و غیبتت ، اولین بار از روی پستهای دوستان و غمهای گردآفرید با تو نازنین آشنا شدم و چقدر احساس کردم که من هم شاد را دوست دارم بدون اینکه او را بشناسم و چند روز پیش ازروی پیام sorena_armanبرای گرد آفرید فهمیدم بر گشته ای . از داشتن یک دوست توانا مثل تو خیلی خوشحالم و به این دوستی تا بی نهایت افتخار می کنم .
احساس جدیدی که داری فکر می کنم مربوط به ضعف جسمانی و بیماری است عزیزم . تو موجود دوست داشتنی هستی و به نظرم نعمت و قدرتی در درون تو نهفته است که می توانی دل دوستانت را ببری و ذهن شان و احساس شان را مشغول کنی .چه چیز قشنگ تر از این . حال اگر کسی باعث غم تو شد یقین بی هنری است که به ارزشهای تو درست پی نبرده .بر ناتوانی اش ببخش
شاد عزیزم
ورودت رو به تالار خوشامد میگم. اینجا ما همه نگران تو بودیم و بیماری تو به همه ما ثابت کرد که زندگی ارزش غصه خوردن رو نداره.
باش و با مشکلات زندگی بجنگ. مطمئنم که برنده این میدان تویی. امیدوارم خبر بهبودی کاملت رو به همه ما بدی.
و خوشحالم که خدا جاب دعاهای ما رو داد.
شاد عزیز از وقتی شناختمت الگو شدی واسم تو صبر و عشق ورزیدن و دوست داشتن و مهربونی و . . .
تو رو خدا از این حرفا نزن من همیشه از تو یاد میگرفتم حالا نزار تنها بشم.
ممنونم :72:، یه خورده شرایط روحی و جسمیم به هم ریخته، برای همین نمی دونم در چه وضعیتی به سر می برم، وقتی صحبتهای شما رو می خونم سعی می کنم مقاومتر باشم، ازتون سپاسگذارم، واقعا خوشحالم که شما در کنارم هستین، دیگه روم نمیشه بهتون بگم اما برام دعا کنید...
:72: :72:
*اگر آدمي خود را چنان ببيند كه خدا او را مي بيند موجودي مي شود تابناك و بي زمان و بي تولد و مرگ...
زيرا خدا انسان را به سيماي خود و شبيه خود آفريد.....:72:
*هديه خدا به انسان. قدرت است و تسلط بر همه مخلوقات و ذهن و تن و امور خويشتن....:72:
*هديه خدا به انسان. قدرت است به محض پي بردن به اين حقيقت اوضاع و شرايط مساعد خود بخود پيش مي آيند ....:72:
*هنگامي كه كار خود را تمام و كمال به خدا مي سپاريد از هر وضعيت به ظاهر مخالفي. بركتهايي عظيم به سوي شما سرازير ميشود....
*چه دنياي زيبايي بود اگر هراس و اضطراب ريشه كن مي شد.... رهايي از ترس يك راه بيشتر ندارد:
تبديل "ترس" به " ايمان" .... زيرا ترس ضد ايمان است....
*** چون با خدا هستم از هيچ چيز نمي هراسم...***
همه توجه خود را به خدا معطوف كنيد و به هنگام رويارويي با مانع مدام در دل بگوييد كه :
***"راههاي خدا خردمندانه اند و چاره هاي او حكيمانه."****
اگر براستي ميخواهيم .... كه خير و صلاحمان پيش آيد بايد..... مقاومت را كنار بگذاريم و متوازن و متعادل و آرام باشيم....
بايد به ياد نگاه داريم كه خدا..... بخشاينده است و ما ستاننده....
بايد به ياد داشته باشيم كه خدا چاره ساز و وسيله ساز است .....
و خود بهتر ميداند كه از چه راههايي هدايايش را به ما برساند.....
آنگاه در مييابيم كه "درست دعا كردن" خود هنري است.....
بايد مشتاقانه خود و خواسته خود را به دست خدا بسپريم تا هرگونه كه خود ميخواهد و از راهي كه خود صلاح ميداند آرزويمان را برآورد.... به محض اينكه مراد دل را با آن خرد لايتناهي در ميان ميگذاريد او راه انجام را ميداند.... منتها بايد از سر راه او كنار برويد ... تا بتواند كار كند!!!!!
"قدرت . هديه خدا به انسان" نوشته فلورانس اسكاول شين....
شاد عزيزم سلام ..... :72: دوست خوب و عزيزم..... نگران نباش !!!
توكلت به خداي مهربون باشه عزيزه دلم.... ما همگي دوستت داريم و هميشه واست دعا ميكنيم ....
روزهاي سختي رو گذروندي و البته رحمت خدا و لطف خدا در تمام اون لحظات همراهت بوده عزيز دلم از ته دل واست دعا ميكنم كه سعادت و سلامتي و بهبودي كامل هم در زندگي و هم در جسم نازنينت واست ميسر بشه....:203::203:
عزيزم فريب تاريكي پيش از سحر رو نخور.... كه پايان شب سيه سپيد است...
من مطمئنم كه تو محبوب خداي نازنين هستي .... و اون خودش مراقب تو هست و كمكت خواهد كرد....
شاد عزيزم مراقب خودت باش و بيشتر استراحت كن ... عزيزم يقينا هيچ كار خداي مهربون بي حكمت نيست...
كمي تحمل و صبر داشته باش عزيز دلم ... اينجا همه دوستت دارند و مطمئنم كه اطرافيانت در دنياي واقعي بيشتر از ما دوستت دارن .... بياد داشته باش كه " با خدا همه چيز ممكن است" پس " قوي باش و نترس..."
دوستت دارم....:43::228:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fatima-v
شاد خوبم.
حرف fatimaye عزیز خیلی به جاست.منم حرف ایشون رو تایید میکنم.:104:
شاد عزیز تو میتونی. تو بودی که به همه ما انرژی میدادی تا حالا حساب کردی به چند نفر انرژی میدادی:73:آفرین به تو دوست گل چه دل بزرگی داری.خداوند هر لحظه تو زندگیت سلامتی و آرامش رو بهت هدیه کنه:72::72::72::43:.
شاد جان دیگه هیچ وقت نگو کاش بر نمی گشتم....این ناشکریه بزرگیه میدونم ناراحتی که این حرفو زدی ولی دیگه وقتی ناراحتم بودی اینو نگو می دونی چرا؟اگه پستای قبلی بچه ها رو دیده باشی ما همه وقتی دعا می کردیم به خدا می گفتیم که خدا یا صلاح شاد رو در شفای اون قرار بده ....پس حتما خواست خدا بوده حتما دنیای قشنگی منتظرت بوده حتما تو موفق می شی حتما همه چیز همونی میشه تو می خوای.مطمئن باش.مقاوم باش.آروم باش.صبور باش.