RE: بابا مسلمونا یکی به داد من برسه کجایید پس ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط takamol
آلزایمرم گرفتم .در جوابه اینکه گفتی بگم رابطشو کم کنه:
آخه من دقیقا نمی دونم رابطه ای که با اونا داره چطوره ولی بیشترش همکاراش و همکلاسیاشن که میگه خیلی خانم های موقری هستن .من بگم رابطه ی خودتو با اونا کم کن نمیگه به تو چه یا اونا مگه جای تورو تنگ کردن .یا فکر نمیکنه دیگه هلاکشم و به خودش افتخار نمیکنه تازه از کجا بفهمم که کم کرده یا نه ؟بعدشم بیچاره صبح تا شب کار میکنه وقت سر خاروندنم نداره فکر نکنم برای اونام خیلی وقت بزاره ...
من به نوبه وظیفم(البته تا جایی که به من نگید نمی خوام نظر بدی) سعی دارم کمکت کنم.اینم فکر کنم تا حدودی رسونده ابشم. حالا اگر از بعضی حرفهای من ناراحت می شی بهتره الان ناراحت بشی و کم کم راجع بهشون فکر کنی.
شما دنبال هر چی هستی باید غرورت رو کم کنی. این به تمرین نیاز داره! شما هنوز احساس خاصی بینتون شکل نگرفته و بهتره با این اوضاعی که من می بینم یه مدت طول بکشه و بعد شکل بگیره.اون اگر به شما گفت مگر جای تو رو تنگ کرده برای همیشه در سطل زباله ذهنت یادشو دفن کن!! چون ارزش این رو نداره که ادامه بدی. اگر می خوای ضربه نخوری ، بشناسیش و بعد تصمیم بگیری یخورده سعی کن مستقل از افکار دیگران کار کنی!! "یا فکر نمی کنه هلاکشم؟!!" واقعا این جمله رو و این دید رو حذف کن. خیلی جدی و محکم بپرس از اون
1-قصدش از این رابطه چیه؟
2-بعد از اینکه قصدش رو گفت بگو تو هم به شناخت فکر می کنی و می دونی بهتره احساساتی بوجود نیاد یا به مرور با شناخت بوجود بیاد.
3-ممکنه رابطه بعد از شناخت و اینکه به هم نمی خورید قطع بشه. اینو هم تو می دونی و هم اون.
4-تصورات بچه گانه ای چون "فکر می کنه هلاکشم " رو هر دو باید کنار بذارید. شما به بختگی ذهنی نیاز مند هستید. شما خیلی راحت بهش می گید که قصدش چیه؟ مسلما اون قصدش رو می گه. اگر قصدش شناخت به منظور ازدواج بود این به نوعی پیشنهاد از سمت اونه و شما هم می گید من هم از روابطی مثل دوست دختر و دوست پسری بدم میاد و سعی بر شناخت می ذارم . همین طور تاکید می کنید که ممکنه رابطه بعد از شناخت قطع بشه. همین. اینطوری غرورتون هم از بین نمی ره
این برای صدمین بار.اگر شما مشخص کنید مسیر رابطه چطوریه هیچ وقت بازیچه نمی شید.هیچ وقت.
فرزاد زبون تلخ نیست. اون واقع نگره. به هر حال دوست عزیز اگر از گفتارهای ما ناراحت شدی به بزرگی خودت ببخش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
ببین اون بنده خدا(فرزاد ) منظورش این نبود که شما لوسی . گفت اون حرکتت لوس بوده.....
sorena_arman عزیز، ممنون از توضیحی که دادید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط takamol
با کمک دوستایی مثه سورنا و فرزاد زبون تلخ ودل پاک........
اگه ما حرفی هم به شما بزنیم از سر دشمنی که نیست ،اینجا هرکی بنا به دیدگاه خودش میخواد کمکی کرده باشه، پس دیگه جایی برای ناراحتی از همدیگه نیست.
تو همین سایت یه باربه این ایه اشاره کردم، بازم تکرار میکنم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farzad2009
خداوند فرموده "فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا" یعنی: "چه بسا چیزی را دوست ندارید در حالی که خداوند در آن خیر و نیکی فراوانی قرار داده باشد"
پس دلیلی نداره که هرچی بنظرت بد اومد فورا اعلام انزجار کنی ، بهتره که اول کمی روی موضوع فکر کنی.
در مورد ماجرا هرچی هم لازم بوده الان جناب sorena_arman لطف کردن در پست بالا اشاره کردن
آقا فرزاد بیا بی خیال شیم من به شوخی گفتم زبون تلخ .فقط چون همدیگرو حالت چهره ها رونمی بینیم بدترین حالت ممکنه رو تصور میکنیم میدونم که خواستی کمکم کنی و این کارو هم کردی ازت ممنون هزارومین نفری هستی که به من میگی کله شق.اون اعلام انزجار نبود زود قضاوت نکن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط takamol
هزارومین نفری هستی که به من میگی ....
این حرفو بخاطر غرورت زدم، امیدوارم ناراحت نشده باشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط takamol
اون اعلام انزجار نبود زود قضاوت نکن
کلی گفتم و منظورم اون مورد نبود(اگرچه کمی هم شاملش میشه)
دیگه هرچی لازم بوده گفته شد (مگه اینکه موضوع جدیدی برات پیش بیاد که در اون صورت بازم رو ما حساب کن)
بقیشو دیگه خودت باید بری .
فقط اینو میگم که زیاد به خودت ، دیگران و زندگی سخت نگیر.
امیدت به خدا باشه و امیدوارم خدا کمکت کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط takamol
راستی خانم طراوت دوست عزیز نه حاضرم خودم بگم نه کسی دیگه .من فقط تا حالا بازیچه ی هیچ کسی نشدم از این به بعد هم نمیخوام بشم یه اشتباه بزرگ مرتکب شدم که این رابطه رو برقرار کردم و الان هم نمی دونم کجای این بازیم .
سختگیری من به این دلیله وگرنه به قوله سورنا بالاخره من تصمیم میگیرم که برای ازدواج مناسب هست یا نه من از اون دخترایی نیستم تا با یه پسر دوست میشن تا تهش برن منظورم ازدواج و بچه دار شدنو.....این فکرارو خودش انداخت تو سرم با چیزای عجیب غریبی که میگفت که همشم در لفافه بود.من فقط به عنوان یه دوست خوب بهش احترام میذاشتم.تازه بعید میدونم فرده مناسبی برای ازدواج من باشه اینارو توی این تالار فهمیدم با کمک دوستایی مثه سورنا و فرزاد زبون تلخ ودل پاک.و همچنین بقیه دوستان.مگه اینکه با شناخت بیشتر بفهمم که اشتباه میکنم .
سلام خانمي :46:
اول بوسيدمت تا بتونم يه تير خلاص بهت بزنم .
ببين خانم گلي برعكس اينكه نوشتي نميخواي بازيچه باشي راحت بهت بگم اتفاقا اصرار داري كه بازيچه باشي وگرنه به قول خودت با اين همه شفافيتي كه دوستان مذكر برات توضيح دادن هر كس ديگه ايي به جاي تو بود تا حالا خودشو خلاص كرده بود . راحتت كنم تو تنها يه راه بيشتر نداري كه جلوي بازيچه شدنتو بگيري و اون اينه كه يكبار قاطع اين ارتباط را همه جوره قطع كني . دو حالت داره يا طرف ميره و ديگه با شما كاري نداره كه از دام بازيچه شدن رستي . يا نه مياد دنبالت . اونوقت اگه اومد دنبالت به قول يكي از دوستان رك و راست و خيلي صريح ازش بپرس چي ميخواد كه اومده دنبالت . به همين راحتي . قطعا مجبور ميشه بهت بگه واسه چي دنبالته . اونوقت همانطور كه قبلا هم بهت گفتم اگه دوست نداري احساستو الكي خرج كني و فقط ميخواي به پاي كسي بريزيش كه مرد زندگيت باشه در صورتي كه قصدش ازدواج نبود قاطع بهشون تذكربديدكه برن و ديگه هم دنبال شما نيان .
اگه اين رفتارو پيش نگيري راحت بهت بگم بازيچه شدنت قطعيه . اينو بي برو برگرد بهت ميگم . خود داني .
تازه خودت هم كه ميگي بعيد ميدوني فرد مناسبي براي ازدواجت باشه پس ديگه اين همه تو سر خودت و ديگران ميزني كه چي !!!!!
در پناه حق باشي
سلام. دوستان مذكر راهنمايي هاي خيلي خوبي كردند. شما مي توانيد با راهنمايي آنها كمي در رابطه تان بيشتر تأمل كنيد و ادامه اين تايپيك ديگر نيازي نيست. چون شما همش بر مي گرديد سر خونه اولتان. موفق باشيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harfedel
سلام. دوستان مذكر راهنمايي هاي خيلي خوبي كردند. شما مي توانيد با راهنمايي آنها كمي در رابطه تان بيشتر تأمل كنيد و ادامه اين تايپيك ديگر نيازي نيست. چون شما همش بر مي گرديد سر خونه اولتان. موفق باشيد.
حرف دل جان منظورت از دوستان مذکر ! آقایان هستند دیگه ؟
سلام. امیدوارم همگی خوب باشید وسلامت.از کمکهای همه ی شما دوستان گلم ممنونم خیلی بهم کمک شد .امیدوارم مشکل جدیدی پیش نیاد تا بازم مزاحمه شما نشم .ولی اگر توی این رابطه چیز تازه ای اتفاق افتاد مطمئن باشید قبل از مشورت با دوستان فهیمی چون شما هیچ کاری نمی کنم و تصمیمی نمیگیرم .فعلا خداحافظ در پناه حق:72::72::72: