سلام...
گاهی فکر میکنم حساب کاربری خانوم شیدا هک شده... واقعا از شدت بهت و تعجب نمیدونم چی باید بگم؟؟
شیدای گرامی... کی گفته توی عرف خانواده های مذهبی یه مرد متاهل حق داره به نامزد برادرش که اون برادر قصد ازدواج باهاش رو داشته پیشنهاد دوستی بده؟؟؟
از عرف گفتی... من توی یک خانواده ی مذهبی بزرگ شدم و توی عرف خانواده ی من نگاه مشکوک یک مرد متاهل به یه خانوم غریبه قبیحه... پدر من جایی که خانومها نیمه برهنه باشن حضور پیدا نمیکنه... اگر مردی با داشتن زن و بچه چشم به یه دختر غریبه(اینکه نامزد برادرشون بوده به کنار) داشته باشه بابام اونو توی حریم خانواده اش راه نمیده... چطوری به خودت اجازه میدی بگی این مساله که مردی به نامزد برادرش نظر داشته باشه توی خانواده های مذهبی پذیرفته شده است؟؟؟؟؟
از حقوق گفتی...
توی قانون مدنی رابطه ی آشنایی قبل از عقد رسمی تحت عنوان نامزدی شناخته شده. و در مورد هدایایی که توی این رابطه ی رسمی دختر و پسر و خانواده ها به هم میدن صحبت شده...کتابخونه ام و قانون مدنیم همراهم نیست وگرنه با ذکر ماده قانونیش بهت میگفتم
شیدا جان عقود من جمله عقد ازدواج دو نوع آثار دارن آثاری که ذات عقد هستند و آثاری که اطلاق عقد هستند... جالبه بدونید که رابطه ی جنسی توی قانون به نظر اکثریت حقوقدانها ذات عقد ازدواج نیست... منطور از ازدواج رحمت و مودت و موانستی هست که بین یک زن و مرد شکل میگیره و به خاطر همین اگر رابطه ی جنسی ناممکن بشه عقد ازدواج قابل فسخه و نه باطل اما اگر طرفین در شخصیت همدیگه اشتباه کنن(شخصیت از نطر حقوقی منطورمه نه عرفی) عقد ازدواج باطل میشه...شما همه ی اینا رو ول کردید میگید مهریه برای رابطه ی جنسیه؟( نمیخام از کلمه ای که استفاده کردید و ممکنه باعث فیلتر شدن سایت بشه استفاده کنم)
چرا تاپیکها و حرفهای این اقا رو نمیخونی چرا فقط میخای جواب بدی؟ ایشون توی چند تا پست اخیرشون گفتن که خانومشون بهشون گفته خودت میتونی بری فقط من نمیام... توی خوشی و پیکنیکی هم که رفته بودن به این آقا گفته نه توی دعوا...
گاهی وقتا ادم از شدت بهت و تعجب نمیدونه چی باید بگه...