من دلم مي خواد يه دختر داشته باشم به اسم " آرامش" و يه پسر به اسم "نيما"
نمایش نسخه قابل چاپ
من دلم مي خواد يه دختر داشته باشم به اسم " آرامش" و يه پسر به اسم "نيما"
خيلي خيلي مبارکه:72:
خب شايد بهترباشه اسم تاپيکتونو بذارين "قدم نورسيده مبارک":R
راستي هنوزم لازمه که باهاش صحبت کنيد؟:D
اسما جان واقعا بهت تبریک می گم :72:
سعی کن خونتون رو پر از گل کنی، هر گلی که دوست داری، اصلا هم به چیزای بد فکر نکن، با نی نی کوچولت حرف بزن، راستی چند سالته عزیزم؟
از کجا می دونی دختره؟
:72:
Baby جون داري اذيت مي كني ها :97: آره اتفاقا" باهاش صحبت هم كردم .معذرت خواهي كرد و گفت نمي دونسته منو ناراحت ميكنه و تو اين مدت گرفتار كاري زياد داشته ........:228: ( راستي مي شه اسم تايپيك رو عوض كرد؟)
من 29 ساله ام . اونم نمي دونم فقط احساس مي كنم .شايدم چون دختر خيلي دوست دارم اينو حدس زدم .
ان شالا قسمت همتون باشه .
اسما جان امیدوارم نی نی کوچولوت از هر لحاظ سالم و خوشگل باشه، در ضمن بازم بهت تبریک می گم چون توی سن مناسبی مادر شدی :72:
راستی یه حسی من دارم که می خوام بهت بگم منم تا 2 سال پیش دختر خیلی دوست داشتم، اما 2 ساله که سعی کردم به جنسیت فکر نکنم و هر دوشون رو دوست داشته باشم، آخه احساس می کنم اگه یه وقت نی نی پسر باشه و این حس منو بفهمه بهش بر بخوره و ناراحت بشه، پس شما هم بهتره به هر دوشون خوش آمد بگی که دلشون نشکنه :46:
اسما جان شما الان ديگه مادري ،حس مادريت کجا رفته ؟با اطفال بايد بيشتر ازاين مهربون باشي!!!
آره فکر کنم روي عنوان تاپيک ، کليک چپ رو نگه داري اجازه ويرايشو بهتون ميده. از مديريت سايت هم مي توني بپرسي.
من بازم بوس ...
اسما جان
اگر پسر شد چي كار مي كني؟!؟!
سلام اسما جان. مباركه ايشاالله . قدمش براي هر دو تون انشاالله خير باشه عزيزم
راستي نكنه دوباره شوهرت يادت بره عزيزم