-
RE: تریبون آزاد
با سلام
اينقدر ازشما خواهش مي كنم حرفهاي عادي خود رو توي تايپيكها ننويسيد توجه نميكنيد و در تريبون آزاد قرار نمي ديد دفعه بعد ديگه تذكر نمي دم و پستهايي كه مربوط به تايپيكش نباشه حذف مي كنم و در ضمن طبق دسته بندي كه شده افراد در صندلي داغ شركت مي كنند و سعي كنيد نوبت رو رعايت كنيد و هنوز نوبت قبلي تمام نشده از بقيه سوال نكنيد لطفا
-
سلام زیبا.ده :72::43:
خسته نباشی از این همه تلاش .
یه پیشنهاد :
اگر تاریخ و یا تاریخ های حضور هر یک از افراد لیست بالا در صندلی داغ رو مشخص کنید هم اعضاء می دونند که باید در همون زمانهای تعیین شده سوالاتشون رو مطرح کنند و هم فرد مورد نظر اون روز یا روزها رو در تالار حضور خواهد داشت و اگر حضور نداشته باشه اطلاع خواهد داد .
:203:
-
زیبا ده عزیز
کاش بعد از اعلام لیست افراد، تاپیپک صندلی داغ رو قرار می دادی تا این طوری مشکلی ایجاد نشه .
من همینجا از شما عذرخواهی می کنم.
-
طاهره جون خيلي ممنون باشه حتما روز تعيين مي كنم
-
[color=#800080][size=x-large]باسلام ASRIN GOZALI عزيز و خسته نباشيد از اينكه به ما افتخار داديد و در صندلي داغ شركت كرديد و با صبر و حوصله به تك تك سوالات دوستان جواب داديد ما رو خوشحال كرديد و اين هديه هم كه از طرف من و آقا عرفان عزيز البته با زحمات فراوان آقا عرفان كه جا داره اينجا هم از ايشون تشكر و قدرداني كنم تهيه شده و ازطرف طرف همه دوستان تقديم به شما
http://i28.tinypic.com/2poxkwo.jpg
-
از آقاي سنگ تراشان خواهش مي كنيم كه با حضور سبزشون صندلي داغ ما رو رنگين تر كنن به افتخارشون :104::104::104:
-
سلام زيباده
يه سوال: چرا اكثر ارسالهاي شما در قسمت سرگرمي است؟
منظورم اينه كه چرا بعنوان يك پيشكسوت، در قسمتهاي ديگر سايت (مثلا روابط دختر و پسر) عزيزان رو راهنمايي نميكنيد؟
آيا در وهله اول نبايد همدردي كنيم؟
خواهشا ناراحت نشين.
منظور من اينه كه با اينكه شما مدير بخش سرگرمي هستيد، ولي بعنوان يك پيشكسوت و همراه فعال، ازتون بيشتر انتظار ميره (حداقل از منظر بنده).
شايد من اشتباه ميكنم ولي بعد از ورود دوباره شما به سايت من هيچ پستي رو از جانب شما در راستاي غير از تالار سرگرمي، نديدم. نميگم نفرستادين، ميگم نديدم.
باتشكر
-
پيشنهاد:
يه مسابقه درست كنيم، (ماهانه) و به برنده مثلا يك شهرت جايزه بديم. مسابقه رو هم جوري طراحي كنيم كه حذفي باشه (مثل جام جهاني) و يه برنده بيشتر نداشته باشه.
اگر موافقين چيزي به ذهنتون ميرسه، من هر چي فكر كردم نتونستم نوع مسابقه رو طرح كنيم. كسي طرحي نداره؟
-
سلام دوست خوبم
به اين دليل بيشتر تو اين قسمت هستم چون قصد مي كنم 1 يا 2 ساعت بيام توي اينترنت و زياد وقتم رو نگيره ولي به دليل سرعت پايين اينترنت و ارسالهايي كه انجام مي دم خيلي طول ميكشه زياد وقت نمكنم ولي با اين حال هر دفعه به قسمتهاي ديگه هم سر مي زنم مثل مناسبتها يا بخش كامپيوتر يا بخش سخنان زيبا و بعضي اوقات هم در قسمتهاي ديگه اما بيشتر درقسمتهايي كه نياز به مشاوره هست مي بينم جوابهايي كه بقيه منويسند تقريبا همونيه كه من مي خوام بگم بخاطر همين ديگه تكراري نمي نويسم
-
در مورد پيشنهادت هم بايدفكر كنيم دقيقا نمي دونم چي مد نظرت هست ولي از لحاظ مسابقه من زيا چيزي بلد نيسنم و بخاطر مشغله زندگي و بچه داري يه خورده برام مشكله