RE: عشق اول . عشق آخر ( اگه درد و دل داري بيا تو)
معذرت مي خوام كه اينو مي گم رويا جون ، ولي بايد بگم اين تو كتم نمي ره اين معني نداره كه آدم يكي رو واسه زندگي بخواهد يكي رو واسه دوستي ؟ يعني چي ؟ معلوما طرفت عاشق نيست چون يه عاشق يكي رو مي خواد براي هميشه .مهم نيست ،سعي كن به اين موضوع فكر كني كه آيا طرف مقابلت چه تعريفي ازعشق داره به نظرم عشقو نمي شناسه. بازم معذرت مي خوام ولي به نظرم بايد اين شخص و فراموش كني شايد روزي اونم عشقو درك كنه مطمئن باش اون موقع دنبالت مياد.
غمهاتو فرامش كن و از خدا تشكر كن كه اينقدر لياقت داشتي كه خدا شما رو عاشقت كرد.
اميدوارم همه به عشقشون برسن ام اگه كسي هم به عشقش نرسيد اميدوارم تا ابد عاشق بمونه.
آره معلومه كه عاشق نيست ولي خيلي ادعاش ميشه !!!
درد منم همينه ، ميدوني چي ميگه ؟ ميگه آدم ميتونه فقط عاشق يك نفر باشه ولي در عين حال ميتونه چند نفر رو دوست داشته باشه ( ميگه من فقط عاشق تو ام ولي ....)
اين نهايت بي شرميه !!!! نهايت پستيه !!! شما جاي من بودين چيكار ميكردين ؟؟ من كه فقط اشكهام جاري شد ... چون نميدونستم جواب اين طرز تفكر ناجور رو بايد چه جوري بدم ؟؟؟
كسي كه روي حرفاش نميمونه!!!
ديگه نميدونم چي بگم فقط اميدوارم خدا كمكم كنه
ممنون
موفق باشين
شايدم من توقعم از يك پسر 19-20 ساله زياده ولي ميدونم كه خيلي نامرده .... در عين نامرد بودنش باز هم دوستش دارم ... نميدونم كه در آينده درست ميشه يا نه ؟ ولي با تمام سلولهاي بدنم دلم ميخواد كه پسر خوب و آقايي بشه و طرز تفكر خوبي داشته باشه ( حتي اگه آخرش به هم نرسيم دلم ميخواد حد اقل يه تغيير مثبتي توش ايجاد كنم و با خاطره ي خوش از هم جدا بشيم )
اونقدر توي اين راه زجر كشيدم كه به اندازه ي 10 سال پير شدم
اميدوارم كه فقط توي بحران باشه و مشكلش حل بشه !!! تنها اميدم همينه !!!
خدايا اميدم به توعه ... نذار كه بيشتر از اين زجر بكشم ... ديگه نيروي بدني و ذهني واسم باقي نمونده
دوستان خواهش ميكنم واسم دعا كنين
ممنون
رويا جان
خودتو اذيت نكن
خودت و جوونيت بيشتر از اينها مي ارزيد
عزیزم تا کسی خودش نخواد نمیتونی تغییرش بدی پس حالا که نمیتونی خودتو اذیت نکن.
اگه یکم بهتر نگاه کنی چیزایی که یکم اونطرفتر انتظارتو میکشه رو میبینی هنوز اول راهی
سعی کن وضعیتتو قبول کنی و یه جوری باهاش کنار بیای واقع بین باش.
میدونم خیلی سخته اما فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی تا کی میخوای خودتو عذاب بدی؟؟؟!!!:72:
سلام این چند وقته که من نبودم چه اتفاقاتی افتاده عزیزان....
میبینید دوستان این دنیا همینه دیگه،توش هیچ چیزی پایدار نیست،هیچ چیز...
پس بیایید تو این دنیا از همه ی داشته هامون لذت ببریم ولی به چیزی دل نبندیم
احساس !!!!
اصلا چرا ما آدم ها بايد احساس داشته باشيم ؟؟؟؟ اين احساس هميشه به ضرر ما آدم ها كار ميكنه !!!
اي كاش من يه آدم بي احساس بودم
ديگه داره حالم از احساس به هم ميخوره ....(نيلوفر جان ديگه دارم ميشم مثل تو )
درسته كه عقل و احساس بايد هميشه با هم كار كنن ولي امان از وقتي كه احساس غلبه ميكنه !!!!
من فعلا در بحران قرار دارم ... منتظر يه معجزه ام : يا عرفان تغيير كنه ... يا من تغيير كنم ( يعني بشم يه آدم سنگ دل بي احساس و خود خواه )
كاش فراموش كردن ساده بود ... ( البته حتي وقتي ميگم ميخوام عرفان رو فراموش كنم از خودم بدم مياد ... چون من حق ندارم عرفان رو فراموش كنم ... نزديك 2 سال با هم بوديم و دلم همچين اجازه اي رو به من نميده ...((اي كاش دل نداشتم ))
خدايا من رو از اين گرداب نجات بده ...
از همه ي دوستانم ممنونم كه نظراتتون رو گفتين ( پيروز ، دانه ، پارميس، ماين ، امريم ، نقاب ، و بقيه دوستان....)
موفق باشين
سلام بر رویا. رویا منم هم یک روز است که عشقم را از دست داد ه ام و با هم قطع رابطه کرده ایم. اما رویا مگر قصد شما از رسیدن به عرفان چیزی جز خوشبختی او و شما نیست. پس اگر شما او را دوست دارید و هدفتان خوشبختی او است چرا از او دل نمی کنید. شاید او در جایی دیگر و با کسی دیگر خوشبخت تر است. ما عاشقیم پس باید برای خوشبختی و راحتی عشقمان از خود بگذریم . می دانم مشکل است ولی به آن خدایی که شما هم اعتقاد دارید بهترین راه همین است. وقتی خدا چیزی رو بهمون نمیده اطمینان داشته باش چیز بهتری رو بهمون می بخشه چون ارزش ما بیشتر از کسایی که آرزو داریم باهاشون باشیم. دوست خوبم برایت آرزوی بهترین ها را می کنم.
سلام نقاب جان
مسئله اينه كه عرفان به من ميگه كه من رو دوست داره و بر اساس شناختي كه از من داره من رو دوست داره .... به من ميگه كه من براي اون بهترين هستم و بهترين انتخاب هستم... ميگه كه قصد ازدواج با من رو داره ... ( نظرش كاملا در مورد من مساعده )....
به من گفت كه من ( يعني عرفان ) لياقت تورو ندارم ... لياقت تو از من بهترينه ... ولي اگه من رو بخواي سعي ميكنم با تمام وجودم تورو خوشبختت كنم ...
ولي يكي بهم گفت پسرا هرچي سنشون ميره بالاتر تصميمشون تغيير ميكنه و كلا طرز فكرشون تغيير ميكنه ... ازش پرسيدم توي اين دوساله نظرت نسبت به من عوض نشده ؟ گفت كه چرا تغيير كرده و نظرم نسبت به تو خيلي مساعد شده ... بهش گفتم حالا كه تغيير كرده فكر نميكني تا 2-3 سال ديگه بازم تغيير كنه ؟؟ الان تغييرات مثبت داشته فكر نميكني 2-3 سال ديگه نظرت نسبت به من تغيير كنه و منفي بشه ؟؟ گفت شايد اونم به احتمال 2-3% كه بستگي به شرايط داره ( مثلا اگه بهم خيانت كني يا ....) بهش گفتم اگه خيانت نكنم و همينجوري بمونم چي ؟؟؟ اون موقع اين درصد به چند ميرسه ؟؟؟؟
ميدوني چي گفت ؟؟ گفت اينجوري ديگه بلد نيستم حساب كنم !!!! ( يعني يه جوري من رو پيچوند )
گيج شدم ديگه ....
براي شما هم متاسفم كه عشقتون رو از دست دادين ... اميدوارم هرچي به صلاحتونه اتفاق بيافته
موفق باشين
شناخت پسرا خیلی سخته تازه فهمیدم هنوز کامل نشناختمش