آره حرف حساب نداره جواب
:104:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مائده خانم
نظری در مورد لباس ندارم (شایید دیدگاه من در نوع لباس با شما متفاوت باشه) اما در مورد رنگ می تونم نظر بدم خودم به شخصه از رنگهای انتهای طیف خوشم میاد :سفید و مشکی :227:
این دو رنگ به نظر من خیلی شیکتر و رسمی تر است (همیشه از بین این دو رنگ برای همسرم لباس می خرم):43:
تو لباس پوشیدن خیلی دقت کن
مهمترین نکته اینه که : خودت باش همون طور که بودی و می خواهی در آینده باشی:305:
یک خاطره بگم جو عوض بشه بخندیم:
یکی از دوستهای خانمم برای خانمم تعریف کرده بود که تو خواستگاری وقتی تو اتاق تنهایی با خواستگارش صحبت می کرد(در حالیکه خودش به شدت محجبه بود و تو خواستگاری هم تو خونه چادر سفید سرش بوده) یکی از دکمه های لباسش باز بوده:58: و خواستگارش متوجه میشه
اونها بعدا با هم ازدواج کردن و این مسئله همیشه سوژه خنده بینشون بود
شوهرش همیشه بهش میگه تو اینجوری منو گول زدی و این کارو عمدا کردی:58::311: از مرد اصرار از خانم هم انکار:311:
موفق باشی:323:
سلااااام به همگی دوستان ....
آقای آونگ آبی بیکران گلاره فرهنگ و ....
امروز دارم با همسر آیندم:311:شوخی کردم با اون پسره:81: میرم امام زاده بعدش میریم براش کت و شلوار بخریم منم اگه یه لباس دیدم خوشم اومد مناسب بود با پول خودم میخرم ...
دیشب دوباره بحث با مامانیم افتاد گفتم امروز استاد بلندم کرد درس پرسید گفت خب؟؟؟گفتم خب دیگه:311:عین بلبل براش چه چه زدم:58:گفت حالا که من دارم باهات راه میام توام باهام راه بیا و درست رو بخون بعد گفتم قول میدی 2جانبه باشه گفتم آره ... اینو که گفت تمام شک هایی که داشتم ریخت فکر میکردم مامانم میخواد با راه دادنشون دهن منو ببنده اما خدارو شکر....
امروز میرم امامزاده برای همتون دعا میکنم:72:
سلام
این تاپیک از ظرفیت مجاز عبور کرده
مائده جان لطفاً از گزارش روازنه نویسی پرهیز کن و شأن مشاوره ای تاپیکی که باز می کنی را حفظ کن عزیز