سلام
خبر خوب اینکه تجاوز رو تشخیص دادن ولی خبر بد متجاوز رو بعد یک ماه نمیشد شناسایی کرد
به خانوادم خبر ندادن ازم خاستن کاری انجام بدم که با این استرسی که دارم فکر نکنم بتونم و اون بفهمه خیلی میترسم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خبر خوب اینکه تجاوز رو تشخیص دادن ولی خبر بد متجاوز رو بعد یک ماه نمیشد شناسایی کرد
به خانوادم خبر ندادن ازم خاستن کاری انجام بدم که با این استرسی که دارم فکر نکنم بتونم و اون بفهمه خیلی میترسم
تا همینجاشم خوبه.گفتی کی بوده؟
عزیزم با پلیس همکاری کن کارایی که خواستنو بکن. ممکنه با همین کارایی که خواستن بتونن گیرش بندازن. البته نمی دونم پلیس ازت واقعا چی خواسته بکنی و اینجا هم ننویس. اگه نیاز داشتی اشتراک ازاد بگیر خصوصی مشورت کن.
خود پزشک قانونی رفتی؟ تجاوزو پزشک قانونی تایید کرد؟ و خود پزشک قانونی گفت بهت که نمی تونن تشخیص بدن کی بوده؟
اگه پزشک قانونی گفته که هیچی اما اگه نه برو پزشک قانونی.
همینکه مدرک پزشک قانونی رو داشته باشی که این تجاوز بوده دیگه برای بعدا که خواستی ازدواج کنی مشکل زیادی پیش نمیاد واست. حداقل تکلیف شوهرت و خودت روشته از اول.
موفق باشی
ووووووووووووووووای :104::104::104::104:
زنده باد نازنین
:228:
فوق العاده عالی هست تبریک می گم برای شجاعتت
تو می تونی تا اینجا پیش امدی ادامش را هم می تونی
شک نکن
توکل کن به خدا اون کمکت می کنه
منتظر خبرهای خوبت هستیم عزیزم:72::72:
:104::104::104:
پروردگارا گناه آنانی که آرامش زندگیهای شیرین را بر هم میزنند هرگز نبخش :203:
آفرین به خواهر عزیز که تصمیم خیلی مهمی گرفتی:104::72:
بخدا نمیدونم چرا بعضی از این پسرا اینجورین؟؟!!
من ادمی رو میشناسم که راحت میتونست با یه دختر رابطه خلاف شرع داشته باشه ( دختره به پسره التماس میکرد)
ولی پسره انقدری آدم بود که هم خودشو و هم اون دخترو بدبخت نکنه...
ولی از یه طرف آدمهایی مثل این به اصطلاح فامیل شما هم پیدا میشن که روی هرچی عوضیه سفید کردن.
امیدارم مشکلتون هرچه زودتر حل بشه و به زندگی عادی خودتون برگردید
نازنین جان اگه امکان داره هر طور شده به هر نحوری کاری کن خانوادت یا حداقل مادر پدرت خبر دار نشن.
من میفهممت.
سلام نازنین جون این اولین نطری هست که تو این سایت میزارم و بی نهایت خوشحالم که مشکلت داره حل میشه:43: آفرین دختر شجاع و گل:72:
برای تشخیص متجاوز میتونی بهش زنگ بزنی و صداشو ضبظ کنی و شمارشو بدی به پلیس تا پیداش کنند.انشاالله که این مشکلتم به خوبی و خوشی حل شه:203::43:
سلام .
مطمئن باش اون نامرد فکرشم نمیکنه که بعد از یک ماه به پلیس مراجعه کرده باشی
فقط اون کاری که پلیس میگه انجام بده
امیدت به خدا باشه
:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104: :104::104::104::104::104::104::104::104::104::104: :104::104::104::104::104:
افرین نازنین عزیزم........واقعا خوشحال شدم تا همینجا هم خیلی کارت درست بوده...اصلا نترس همین یک قدم هم خودش خیلی خوبه..خوب که چی بگم عالیه...اصلا نترس.....خدا خودش کمکت میکنه.........همه چیز درست میشه و میتونی ثابت کنی که کار اون بوده...ولی تا همینجا هم خیلی خوب بوده.....:72::72::72::72:
شجاعتت واقعا قابل تحسینه.....افرین دختر گل