RE: قدردانی از اعضاء تالار همدردی
دوستان عزیز م که همه را صمیمانه دوست دارم
ما اعضا یک سایت مجازی نیستیم ، مااعضا یک خانواده ایم ، و همه و همه در با هم بودن و کنار هم بودن معنا می یابیم .
حتی اگر دعوایمان شود بازهمدیگر را دوست داریم و دست همدیگر را خواهیم گرفت و به هم کمک خواهیم کرد .
ای کاش می شد تمام اسامی اعضا را اینجا نوشت ،
جناب سنگ تراشان محترم و نازنین ، آقای ابراهیمی نازک دل ، دانه خانم مهربان ، شاد روحانی ، نازنین غرغرو که یک عالمه دوستش دارم ، چکامه عاشق ، دیجیتال من دقیق ، حاجی فیروز بد زبان ، جوکر شوخ طبع ، سدممد سوپر من ،سورنای عصبانی ، وگرد آفرید قاطع و......
همه شما را صمیمانه دوست دارم و بسیار آموخته ام از همه ی دوستانم از بقیه هم که اسمشان از قلم افتاده از جمله از خودم که بی نهایت دوستشان دارم ، عذر خواهی می کنم .
aniجان
مدت زيادي نيست كه از آشناييمان مي گذرد اما اقرار مي كنم كه همه به هم چقدر زود عادت مي كنيم و دلبسته مي شويم. من هم شما و بقيه دوستان را واقعاً دوست دارم و دغدغه ها و گرفتاري هاي آنان برايم مهم است . همانطور كه گفتيد ما تقريباً شبيه جزيي از اعضاي خانواده هم هستيم. شايد تعريف يك خانواده فراتر از تعريف پدر و مادر و همسر و فرزند و خواهر و برادر باشد.
از مدیر همدردی مهربان و اعضا تالار ارزو خانم دانه خانم شیلاخانم شا د عزیز نازنین غ مینا 22 خانم تشکر و قدردانی می کنم
من از ارمان 26 و خانم مثل من به من در تاپیک کمک کردند تشکر و قدردانی می کنم
من از اعضا تالار مدیر همدردی سال 87 برای تالار زحمت کشیدند تشکر قدردانی می کنم
من از شاد بخشنده و بزرگوار، از مدیر همدردی صبور ، از بلوم مهربان و دوست داشتنی، از گردآفرید مردی مهربان و منطقی و از آرمان و از همه تشکر می کنم.
تشکر و قدردانی از اعضاء تالار
اعضا تالار تشکر و قدردانی میکنم از مدیر همدردی اقای کیوان اقای لرد حامد اقای ارمان راهنمای همدردی دانه خانم شیلا خانم فرشته مهربان الینا خانم خانم مثل من تشکر و قدردانی می کنم امیدوارم در تالار موفق باشید:72::72::72::72::72::72::72::72:
RE: اعضا تالار تشکر وقدردانی میکنم
اعضا تالار و مدیر همدردی تشکر و قدردانی می کنم
اعضا تالار تشکر و قدردانی می کنم از خانم شاد خانم روزن اقای کنجکاو اقای نقاب گرد افرید تشکر و قدردانی می کنم
با سلام و خسته نباشید خدمت محمد عزیز خیلی ممنون
دستت درد نکنه ولی باید بدونی که این کاری که شما دارید میکنید قبلا توسط یکی از اعضا به
نام narges انجام شده یعنی قدردانی از اعضا در تاپیکی با نام زیر
کادوهایی که دوست دارم به همدردها تقدیم کنم
http://www.hamdardi.net/thread-4568.html
بازم دستت درد نکنه