-
RE: پیامک های جالب
بهترین انتقامی که می تونی از سرنوشت بگیری اینه که شاد باشی.
برای جبران اشتباهات، به دوستانت همان قدر زمان بده که برای خودت فرصت قائل می شوی.
برایت دعا می کنم تا خدا از تو بگیرد هر آنچه که خدا را از تو می گیرد. (شریعتی)
زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت!
دکتر علی شریعتی
-
اگر انسانها بدانند فرصت باهم بودنشان چقدر محدود است محبتشان نسبت به يکديگر نامحدود مي شود.
اميد را هيچ وقت ازکسي نگيريد شايد اين تنهاچيزي است که او دارد.
دخترها مثل سيب هاي روي درخت هستند. بهترين هايشان در بالاترين نقطه درخت قرار دارند. پسرها نمي خواهند به بهترين ها برسند چون مي ترسند سقوط کنند و زخمي بشوند، بنابراين به سيب هاي پوسيده روي زمين که خوب نيستند اما به دست آوردنشان آسان است، اکتفا مي کنند. سيب هاي بالاي درخت فکر مي کنند مشکل ازآنهاست درحالي که آنها فوق العاده اند. آنها فقط بايد منتظر آمدن پسري بمانند که آن قدر شجاع باشد که بتواند از درخت بالا بيايد
روزي به عقب نگاه مي كنيد و به آنچه " گريه دار " بود مي خنديد ...
بي تجربه متولد مي شويم ، با جرات زندگي مي كنيم ، و با حيرت مي ميريم ، تنها چيزي كه فروغش به خاموشي نمي گرايد خاطرات پاك است . . .
یک شمع می تواند هزاران شمع را روشن کند، بدون آن که چیزی از دست بدهد، مانند شادی که هیچ گاه با تقسیم کردن کم نمی شود.
درانتظار کسی باش که مایل باشد حتی در زمانی که در ساده ترین لباس هستی، تو را به دنیا نشان دهد.
آدم هایی هستند مثل قطار شهر بازی، که از بودن با آنها لذت می برید، اما به جایی نمی رسید.
-
ی برادر؟ موبایلشو میذاره رو پیغام گیر میگه لطفا پس از شنیندن سوره بقره پیغام خود را بگذارید!!
-
شبي از شبها تو به من گفتي كه شب باش ،من كه شب بودم و شب هستم و شب خواهم ماند به اميدي كه تو فانوس شب من باشي:72:
عشق هديه خداوند است كه به نشاني همه مي فرستد:16:
نازنين مثل قناري درقفس هر شب هوايت ميكنم آسمان كوچكي دارم فدايت مي كنم:228:
اسمتو گذاشتم گل ترسيدم پژمرده شي ،اسمتو گذاشتم خورشيد ترسيدم غروب كني،اسمتو گذاشتم جونم تا وقتي كه مردم توهم عمرا نباشي:P
مرد عاشق تا وقتي ازدواج نكرده نا تمام است وقتي ازدواج كرد كارش تمام است:302:
پيروز باشيد
-
[align=justify]life is like a piano , white keys reperesent and happines and love , black ones reperesent sadness and sorrow . but you should play both to hear the music of life.[/align] :16:
[font=Tahoma]لحظات را طي كرديم تا به خوشبختي برسيم ، اما وقتي به خوشبختي رسيديم فهميديم كه خوشبختي همان لحظات بود !!!![/font]:227:
-
[size=medium]مي دوني رابطه دو تا چشم چه جوريه؟ با هم پلك مي زنن،با هم حركت مي كنند، با هم گريه مي كنند، با هم مي بينن و با هم مي خوابن ، گرچه هرگز همديگه را نمي بينند ... دوستي هم همينجوري است . زندگي بدون دوستان جهنمه [/size]
-
خداییش لذتی که تو سواری بر خر شیطون هست تو سواری لامبورگینی نیست
-
مردانی که دیر قول میدهند خوش قول ترین مردان دنیا هستن
-
بعضـی ها را هرچه قدر بـخوانی ... خسته نمیشوی !
بعضـی ها را هرچه قدر گوش دهی ... عادتــــ نمیشوند !
بعضـی ها هرچه تکرار شوند ... باز بکرند و دستــ نـخورده !
دیده ای ؟!
... شنیده ای ؟!
بعضـــی ها بی نهایتــــــند !
-