سلام دوستان
راستش وقتی دیدم بعضی از بچه ها ناراحت شدند که به جای دعای معراج زیارت عاشورا بخونیم؛من یکم دچار عذاب وجدان شدم.
من فقط نظرم را گفتم.آخه من خودم با زیارت عاشورا خیلی ارتباط می گیرم.
گفتم اگر بقیه هم موافق باشن با توجه به اینکه دسترسی به زیارت عاشورا راحت تر هست؛این پیشنهاد را قبول کنیم.
حالا بگذریم.من واقعا برای همه خیلی دعا می کردم.به خصوص نمی دونم چرا بعضی اسم ها بیشتر به نظرم میومد.مثل آبی بی کران؛earth؛دختر تنهاا،شیدا،صبوری و دختر بی خیال، ستیلاو...
کلا هرکی مشکل ازدواجی داشت خیلی بیشتر تو ذهنم میومد.حتی خانم مجرد و ....ولی برای همه دعا کردم.برای هرکی تو این تالار مشکلی داره هم خیلی دعا کردم.
اما امروز یک کلیپی از مرزبانان ایرانی دیدم،که منو خیلی متاثر کرد و واقعا نمی دونم خانواده هاشون بهشون چی می گذره.
دوستان اگه امکان داره پایان دعاهاتون این مرزبانان ایرانی را که به گروگان گرفته شده اند؛ از ته دلتون دعا کنید.
ان شاالله به حق امام حسین و اسیران کربلا به آغوش خانواده هاشون برگردن.
آقای خاله قزی لطفا خدمت امام رضا که می رید این مرزبانان یادتون نره.
می گن امام رضا خواهرشون حضرت معصومه را خیلی دوست دارند.می گن اگه به نیت حضرت معصومه یک زیارت امین الله بخونید و بعد امام رضا را واسطه دعاتون قرار بدین خیلی تاثیرش بیشتره.برای ما هم دعا کنید.
راستی زیارت عاشورا 5 دقیقه هم طول نمی کشه.بعد نماز مغرب و عشا 5 دقیقه بیشتر تو سجادتون بمونید.مگه چی میشه؟
التماس دعا از همگی
به شدت به دعا محتاجم :72::72::72: