ممنونم شیدا جان
البته لارژ بودن از خسیس بودن به مراتب بهتر:18: باز هم سر بلند شدیم:311:
میشل جان هم قبل از تقلب از اقای روزنه تو گروه خانمهای لارژ بودن:18:
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم شیدا جان
البته لارژ بودن از خسیس بودن به مراتب بهتر:18: باز هم سر بلند شدیم:311:
میشل جان هم قبل از تقلب از اقای روزنه تو گروه خانمهای لارژ بودن:18:
هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس.... .http://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_100.gif
تو کیفتون چتر دارید http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons6/35.gif
دست و هورا................ :104::104:
به به ، باز هم رو سفید شده بیدیم :310::310: :227::122:
:72: این تستم جوابش با روحیات من کاملاً موافقاته
:58:
- - - Updated - - -
کیف که ندارم چتر هم که ندارم حالا که هیچی ندارم بگیرم رو سرم! پس بهتره بدوم و بدوم :311:
- - - Updated - - -
دوستان لطفاً معنی واژه لارج را جابجا نکنید :311:
والا اون معنی که ما از لارجیت بلتیم با این نتیجه ایی که شما عایدتان شده بیده فرق فوکوله
من تسلیمم پرچم سفید :58:
:72:
بانو شیدا یه سوال من یه تیشرت آستین کوتاه دارم یقه داره و یقشم با بند بسته میشه 20 سانتی بود هرچی فکر کردم به هیچ نتیجه ای نرسیدم توی چه گروهی قرار میگیرم :58:
دقيقا شيدا جان همينه كه گفته اومدم تكذيب كنم ديدم تمام پس انداز يك سالم رو در راهي خرج كردم .(مهم اينجاست مامانم خوشحال ميشه).نقل قول:
4- شعار مالی شما این است: هر یک ریالی که پس انداز می کنی، یک ریال دور انداخته ای.
شما برای هر چیزی پول زیاد می دهید و اصلا به گذشته و این که درست خرج کرده اید یا نه فکر هم نمی کنید.
بهتر هست که به جین و تی شرت عادت کنید. با این شیوه خرج کردن احتمالا تنها لباسی خواهد بود که در آینده توانایی خریدش را خواهید داشت.
حتي پول ندارم لباس عيد بگيرم جين و تيشرت هم رفت جزء برنامه هاي سال ديگه:54::54::54::54:
شیدا جان امروز از صبح از همه همکارای خانم تو محیط کار این تست پرسیدم حتی همکارای حسابی مقتصد (اسم دیگه ای به کار نمیبرم :18:) انها هم گفتند بلوز دکمه نداره این تست عزیزم اشتباه هست
اخه لباس عروس هم که زیباترین لباس یک زن هست ان هم دکمه نداره اما لباسهای مردونه همه یک عالمه هم دکمه داره
با تشکر از همه دوستانی که در این تاپیک شرکت می کنند پنجمین بازی کوکولوژی را شروع می کنیم.
تشکر ویژه از اقای روزه که هر بار مهر تاییدی بر صحت تست می زنند امیدوارم این بار هم باز جوابی بدن که مثل فقط خدا مجبور نشن، شب که کسی نیست یواشکی بیان تشکر بزنن و الفرار!
یک ماگ آّبی ساده را تصور کنید که طراحی روی آن را به شما سپردن. از بین طرحهای زیر کدوم را انتخاب می کنید؟
- راه راه
- خال خالی
- شطرنجی
- خطهای موجی
همش جشته :102:
ولی ترجیحا خال خالی
شیدا جان تشکر می کنم بابت این تاپیک
گزینه 4