-
RE: مخالفت
نیلوفر میدونم خیلی سخته ولی خودتو اذیت نکن اخه ما ادم ها اگه میدونستیم ارزش خودمون چقدره این قدر خودمونو عذاب نمی دادیم. من نمی تونم قضاوت کنم که اون چقدر دوستت داره ولی اطمینان دارم اگه واقعا دوستت داشته باشه خودش یه روزی می یاد بهت میگه که بدون تو نمی تونه زندگی کنه اما میترسم دیر بشه.
-
ای بابا،خیلی سخته برام.آخه اولین کسی بود که بهش انقدر اطمینان داشتم و انقدر دوسش داشتم ولی حالا............ .
چمیدونم والا.حالم شده مثل 2ماه پیش.
-
میدونی الان 2تامون بلاتکلیفیم.
تازه اونم بهم زنگ نمیزنه.اگه واقعا میخواد رابط رو تموم کنه.من نمیخوام بلا تکلیف باشه.میخوام راهه دیگه ای برای خودش انتخاب کنه.راهی که فکر میکنه باید پاشو تو اون راه بذاره و موفق میشه.
این چند روزه ذهنم پر بود از تصویرای اون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
بنظر من خودتو اذیت نکن . میدونم سخته ولی سعی کن کمتر بهش فکر کنی و همه چیزو بسپار دست خدا. اگه قسمت باشه حتی بعد چند سال بهم می رسید و گر نه.......... من نمی دونم اخه ما پسرا چرا اینقدر راحت عشقمونو فراموش می کنیم. البته بعضی از پسرا. انشاالله همه چیز درست میشه فقط زمان میبره. به اینده فکر کن نذار روحیت خراب بشه.
-
مرسی از همدردیت.
تو این اوضاع خواستگار بیاد چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
همه چی رو سپردم به خدا.
میگم :خدایا هر چی صلاحه همون بشه.
حتما صلاحه من اینه.
خدایا به امید تو.
ممنون که با من همدردی می کنید.
-
خواهش می کنم. چطوری بگم اخه. اگه خواستگاراتو بخاطر اون رد کنی از کجا معلوم که اون بازم سراغت بی یاد. و اگه رد نکنی ........ نمیدونم بخدا چی بگم اخه میدونم الان چی می کشی . اما اینو بدون همیشه ما وقتی عاشق کسی می شیم فکر می کنیم دیگه کسی بهتر و عالیتر از اون پیدا نمیشه ولی اشتباه می کنیم همیشه کسانی خوبتر هم پیدا میشن. حالا خودت تصمیم بگیر چیکار میکنی؟
-
اي واي بازم درد عاشقي http://qsmile.com/qsimages/258.gif
من كه به شخصه از هرچي جنس مذكره بدم اومده ...... متنفر شدم
اصلا انگار اين پسرها دل ندارن ...... فقط به فكر خودشونن......خيلي خود خواه ...... نميدونن كه با خودخواهي و ندونم كاريشون چه بلايي به سر دخترها و احساساتشون ميارن
اميدوارم كه خدا يه روزي به راه راست هدايتشون كنه ولي بدونن كه يه روزي بايد جواب اين بازي يك طرفه شون رو بدن و خدا هيچ كاري رو بدون جواب نميگذاره ( از طرف تمام عاشق هاي دلسوخته )
البته نيلوفر جان براي شما آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم كه به عشقتون برسين و اميدوارم كه عشقتون از اين جور آدم ها نباشه.....
موفق باشين
عين خيالتم نيست يكي داره ميميره
هروقت كه تنها ميشه سراغتو ميگيره
عين خيالتم نيست اين دل دلواپسو
پرنده ي بي پر و تنهايي قفسو
عين خيالتم نيست يكي هنوز منتظره
يكي با دوتا چشم خيس هنوز نگاهش به دره
عين خيالتم نيست اگه يه روز نباشم
اگه برم بميرم يا كه ازت جدا شم
عين خيالتم نيست دوستت نداشته باشم
ديگه با ديدن تو حسي نداشته باشم
عين خيالتم نيست بدون تو بميرم
ديگه واسه هميشه سراغتو نگيرم
عين خيالتم نيست يكي هنوز منتظره
يكي با دوتا چشم خيس هنوز نگاهش به دره
عين خيالتم نيست اگه يه روز نباشم
اگه برم بميرم يا كه ازت جدا شم
اگه خواستي دانلود كني :
http://www.4shared.com/file/63794123/93f70dfe/Omid_Oloumi_-_Eyne_Khialetam_Nist_.html
-
سلام رویا جان
درسته این اتفاق برام افتاده ولی باورت میشه دلم نمیاد:302: که کسی رو نفرین کنم،حتی اگه دلسوخته باشم.
نمیخوام زندگیه کسی خراب بشه.نمیتونم.حتی اگه خیلی خیلی........... ناراحت باشم.اون موقع خودم نمیتونم راحت زندگی کنم.
ممنون که درکم میکنی هم راز من.:72:
خوشحالم که چنین دوستانی دارم.:72:
-
سلام رویا . درسته پسرا خود خواهن و با احساسات طرف مقابل بازی می کنند اما نه همه پسر ها. بخدا بعضی از پسرها هم خوبن. البته به قول شما خدا هیچ کاری رو بدون جواب نمی ذاره.