فقط صبوری؟هیچی نگم؟هیچ عکس العملی نشون ندم ؟؟؟:47:
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط صبوری؟هیچی نگم؟هیچ عکس العملی نشون ندم ؟؟؟:47:
دختر خوب این همه راه حل گفتیم انجام بدی. ولی یه چیزی بگم توی همه راه حل ها گفتیم حرفی از خانواده نباشه. واسه همین میخوام بهت بگم نمیگم چیزی نگو ولی وقتی که اعتراضی میکنی تو زمان و مکان و شرایط مناسب و بدون حرف از خانواده اش بگو. حرف خودتو بزن چیکار داری واسه خانواده اش چقدر خرج کرده؟؟؟ اگه دوباره بین اعتراضات باز حرف از خانواده اش باشه باز همون طناز 1 ماه قبلی و متاسفانه هیچ تغییری نکردی. ما نمیگیم اعتراض نکن ولی اعتراضت فقط مختص خودت باشه. نگو به من میگی خرج نکن ولی خودت این همه واسه خانواده ات خرج میکنی.
طناز دختر خوب به نظر من اولین مشکلی که داری اینه که باید خودتو تغییر بدی باید فقط و فقط رو خودت تمرکز کنی و رو کارهای خودت
مجبور نبودی اون 100تومنی که بهت داده برای خونه خرج کنی که الان ازت بپرسه چیکارش کردی میرفتی برای خودت یه لباس شیک و تر تمیز میگرفتی یه کم به سر و وضع خودت میرسیدی جوری که ببینه پوله کجا خرج شده تا دیگه سراغ نگیره
این که بهت میگیم صبر کن به این معنا نیست که هیچی نگو هیچی نخواه به خرجهای نامتعارفی که شوهرت میکنه کار نداشته باش تو فقط نیازهای خودتو مطرح کن از خواسته هات نگذر اگه مانتو میخواهی بگو ولی اگه نخرید ناراحت نباش بذار وجدان درد بگیره که نتونسته نیازتو برطرف کنه ولی اگه نگی من فلان چیزو میخواهم میگه اینکه لازم نداره من برم واسه اونا بخرم که نیازمندترن
http://www.hamdardi.net/OLD/thread-11474.html
- - - Updated - - -
هر تاپیکی که خودم خوندم طناز جونم میخونه:104:
دوستای گلم ممنونم ازتون. یه دنیا دوستون دارم که بهم مثله یه خواهره دلسوز صادقانه چیز یاد میدین ..همه سعیمو میکنم..
بچه ها یه قضیه دیگه اینکه وقتی میبینه من به فامیلم یا مخصوصا مردای فامیلم احترام میزارم بهم میگه چه خبره خودتو خفه میکنی؟در صورتی که من با فامیلای اونم همونجوری رفتار میکنم که با فامیله خودم رفتار میکنم..اما واسه فامیله من ناراحت میشه و میگه چرا؟ در صورتی که رفتار من کاملا رسمی و در حده معمول و مودبانه ست و خودشم اون احترامی که من می خوامو به فامیلم نمیزاره.. این قضیه چه جوری رفتار کنم؟/خوشحال میشم نظررستگار و سرافراز عزیز رو هم بدونم..:72::72::72:
- - - Updated - - -
دوستای گلم ممنونم ازتون. یه دنیا دوستون دارم که بهم مثله یه خواهره دلسوز صادقانه چیز یاد میدین ..همه سعیمو میکنم..
بچه ها یه قضیه دیگه اینکه وقتی میبینه من به فامیلم یا مخصوصا مردای فامیلم احترام میزارم بهم میگه چه خبره خودتو خفه میکنی؟در صورتی که من با فامیلای اونم همونجوری رفتار میکنم که با فامیله خودم رفتار میکنم..اما واسه فامیله من ناراحت میشه و میگه چرا؟ در صورتی که رفتار من کاملا رسمی و در حده معمول و مودبانه ست و خودشم اون احترامی که من می خوامو به فامیلم نمیزاره.. این قضیه چه جوری رفتار کنم؟/خوشحال میشم نظررستگار و سرافراز عزیز رو هم بدونم..:72::72::72:
طناز جون اینجوری که شما پیش میری دیگه کم کم کسی نمیاد راهنماییت کنه تغییر کردن یه نفر تو پست گذاشتنش معلوم میشه اما شما هنوز یه مشکلی رو حل نکردی میری یه مشکل جدید واسه خودت پیدا میکنی
مسئله خودت و شوهرت حل شد ؟
رابطه با خانواده ها معمول و برقرار شد ؟
تصمیم تو برای عروسی خواهرت گرفتی؟
که باز رفتی دایره مشکلتو بزرگتر کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:8 1:
طناز جون بازم یه مثال از زندگی خودم میزنم که ببینی فقط تو نیستی که از این مسائل داری ولی داری از کاه کوه میسازی!
من یه پسرخاله دارم که 4سال از خودم کوچیکتره مثل برادرم میمونه تو خونه ما بوده و با هم بزرگ شدیم اصلا نمیتونم به چشم نا محرم نگاه کنم با اینکه بزرگه و برای خودش مردیه الآن ولی نمیتونم به چشم نامحرم نگاه کنم بهش بعد ازدواجمم همینجوری راحت بودم با بلوز معمولی و یه روسری الکی رو سرم که دیدم شوهرم داره چپ چپ نگاه میکنه فوری خودمو جمع و جور کردم و از اون به بعد مثل یه مرد غریبه باهاش برخورد کردم
کلا رفتارت جلو شوهرت باید خیلی سنگین باشه مخصوصا با مردای نا محرم یه سلام کفایت میکنه دیگه حال شما چطوره و خانوم بچه ها چه خبرم نگووو چون مردا غیرت دارن
شاید از نظر آداب و معاشرت درست نباشه اما زندگی مثل زندگی خودم و شما مثل یه کاسه چینی ترک خورده میمونه که هر آن ممکنه بشکنه پس اگه دوستش داری باید خیلی مراقبش باشی
-
بهار جان من اگه هرروز پست میزارم علتش اینه که اینا مسائلی هستش که من همیشه باهاش روبرو میشم و نمیدونم چه برخوردی بکنم..میترسم یه رفتاری بکنم که زحمتمو هیچی کنه..
سلام خانمی در این مورد ( نمیشه گفت مشکل خداروشکر) من حقو به همسرت میدم سلام و احوال پرسی با مردای غریبه اونم در کنار همسرت که هنوز نتونستی کامل دلشو بدست بیاری و اعتمادشو جلب کنی برای همسرت یه زنگ خطر محسوب میشه که فکر میکنه داری محبت رو از مردای دیگه جستجو میکنی. بهار جون راست میگن دلیلی نداره غیر سلام و احوال پرسی رسمی حرف دیگه ای باهاشون داشته باشی و بگو بخند کنی. مخصوصا الان که شوهرت هم زیاد حساس شده
- - - Updated - - -
همه مردا هموینطورین منتهی بعصی هاشون یکم حساستر ولی تو ذات همشون هست . پس یه کم رعایت کن . در ضمن عزیزم مردای نامحرم فامیلت هم مطمئنا انتظار حرف زیاد غیر احوال پرسی رو ازت ندارن
تا تاسوعا عاشورا چیزی نمونده و من خیلی استرس دارم که نتیجه ای که دلم مخواد و میبینم یا نه..نظرتون چیه چند روز مونده که بریم شهرمون بهش بگم اگه اشکال نداره میخام این چند روزو با مامانم اینا باشم در صورتی که هم من میدونم هم اون اگه نگم هم باز با خانوادم هستم ..پیشه خودم میگم شاید یه کم تحریک بشه نظرتون چیه ؟؟