-
از اقای دکتر سپاسگذارم که بسیار دقیق این موضوع رو واسم تحلیل کردن و از لیلی جان هم ممنونم به خاطر پستشون
جناب sci بهم گفتم که این موضوع رو به کل فراموش کنم و به شوهرم اعتماد کامل داشته باشم
ولی متاسفانه باید بگم که نمی تونم شوهرم تا جلوی چشمم هست در آرامشم ولی جایی که نبینمش دلم هزار راه می ره که کجاست و داره چی کار می کنه
شوهرم هیچ وقت توضیح نداد که چرا این رفتار رو کرده و این حرف ها رو زده
از اون موقع تا به حال با خواهر هام و شوهر هاشون قطع رابطه کردم ولی همش تا حرفی پیش میاد می گن برو تا با اون شوهر زن بازت ...
-
-
درود بانو
چرا کم پیدایی بیا بگو چه خبر چیکارا کردی؟
ما 9 تا بچه بودیم یک دادشم فوت کرده 4 تا داداشیم و 4تا هم خواهر ولی خدا به سرشاهده نشده اینو به همدیگه بگیم شوخی میکنیم ولی دیگه هرچیزی حدی داره
از اون موقع تا به حال با خواهر هام و شوهر هاشون قطع رابطه کردم ولی همش تا حرفی پیش میاد می گن برو تا با اون شوهر زن بازت ...!!!!!!!!! یعنی واقعا شماها خواهرین باهمدیگه؟ بخدا من یکی شک دارم این حرفارو کسی میزنه که کینه به دل گرفته باشه
در مورد این نوشتت:
(( جناب sci بهم گفتم که این موضوع رو به کل فراموش کنم و به شوهرم اعتماد کامل داشته باشم
ولی متاسفانه باید بگم که نمی تونم شوهرم تا جلوی چشمم هست در آرامشم ولی جایی که نبینمش دلم هزار راه می ره که کجاست و داره چی کار می کنه ))
اولا اینو بگم صفحه رفتار جراتمندانه رو خودم بشخصه گذاشتم تو صفحات مورد علاقم بهش رجوع میکنم وقتی sci پستی میده واسه یه کاربر بنظر من بهتره به اون پست توجه بیشتری کنه چون هم تجربشون زیادتره هم تحصیلاتشون توی این ضمینه هستش. خدا پدرتو بیامرزه پس خانوم من چی بگه همش توی نت پلاسم:311: این چه طرز فکریه یکم توش تجدیدنظر کن خوب وقتی شما خودت اینجوریه دیدت به شوهرت میخوای دیگران چی بگن؟اونا وقتی میبینن تو حساسی دقیقا دست میزارن روی نقطه ضعفتون یاد فیلم تام کروز و نیکول کیدمن افتادم فیلمش 3ساعت بیشتر بود زرشک طلایی نصیبشون شد واقعا هم فیلم مزخرفی بود ولی تهش یه چیزی داشت.شوهره خوشتیپ و خوشگل و دکتر اونجا هم روابط آزاده و همسرش هم که مثل خودش خوش قیافه و خوشگل و جوون واسه جفتشون لحظاتی پیش اومد که میتونستم با فرد دیگه ای بجز خودشون رابطه داشته باشن ولی تنها چیزی که باعث میشد اینکارو نکنن : اعتماد به همدیگه بود
همین اینکه همدیگه رو دوس داشته باشن به هم عشق بورزن و به هم اطمینان کنن و تلاششون رو کنن به هم پایبند باشن :72:
یه لطفی کن زودتر بیا بنویس چی شد مردم از فضولی من خودم چند بار اومدم ولی طبق قوانین تا خودت برنگردی نمیشه چیزی زد
راستی تمرینای آقای sci رو انجام میدی یا پشت گوش انداختیش؟
-
این تاپیک از ظرفیت مجاز عبور کرده .
هم به این دلیل و هم برای اینکه شما نیاز به تمرکز زدایی در خصوص همسرتون و بحث خیانت دارید که این تاپیک و سر زدن به آن مانع این تمرکز زدایی هست ، تاپیک قفل می شود .
بهتره توصیه های جناب اس سی ای را عملیاتی کنید . فقط خوندن و توجه ذهنی کافی نیست ، عمل مهم هست . از باز کردن تاپیک جدید در این موضوع هم حتی الامکان پرهیز کنید
موفق باشید