-
حالم خوش نیست:54:جز اون هیچکس رو نداشتم که باهاش حرف بزنم دیگه هونم نیست حالا چیکارکنم؟
- - - Updated - - -
دلم به اون خوش بود:47:خدا اونو هم ازم گرفت:54:
- - - Updated - - -
دلم به یه دوست نتی خوش بود اونو هم ندارم دیگه:47:چیکارکنم/؟
- - - Updated - - -
تو این خراب شده کسی نیست به من بدبخت کمک کنهههههههههه:54:حالم بدههههههههههههههههههههههه
- - - Updated - - -
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا:54::54::54:
[ه این انصافه کاری کنی که یه دختر27 ساله واسه یه دوست نتی گریه کنه؟:47:ببین کارمو به کجاکشوندی:47:
- - - Updated - - -
ببین خدا چه بلایی سرم آوردیییییییییییییی:47:
- - - Updated - - -
آخه خدا چرا با من این کارو میکنی؟:47:یکی بهم بگه خدا چی میخواد از جونم؟خوب یه دفعه منو بکشه دیگه این کارا چیه؟خسته شدم از این همه بدبختی بخدا کم آوردم:47:
- - - Updated - - -
ببین خدا کارمو به کجا رسوندی که تو سن 27 سالگی بشینم وتسه ه دوست نتی گریه کنمممم:47:
-
بهار. کمی آرام باش. همه ما دوستت هستیم.
-
سلام بهار خانم
شما مکررا گفتین که مشکلی ندارین ! ولی همین کاراتون یه مشکله
شما نباید به خاطر نبود خاستگار روند زندگیتون رو با این فکرا تعطیل کنید!!
برا زندگیتون هدف تعیین کنید و برین جلو برا ازدواجم حتما مورد پیش می یاد
ارشد دارین برین دکترا - فلان مدرک رو دارین بالاترش رو بگیرین فلان هنر رو دارین برین ازش ایستفاده کنید.
- - - Updated - - -
اصلانم دنبال دوستیا نتی نباشین که فایده ایی نداره!! فقط عذاب وجدان و ناراحتیش میمونه براتون
هر چه سریعتر یه تصمیمی بگیرین یه هدفی داشته باشین و برین دنبالش
موفق باشین
-
بهار عزیزمم متاسفم بابت حس وحال الانت. اما دوست نازنین این دوستی درس تو رو برای یه مدت از تنهایی نجات داد اما بدیش بیشتر. ببین الان چقدر ناراحتی. ببین چقدر غصه می خوری! چقدر دلت شکس! به خدا به قول مدیر همدردی انقدر به احساسات اهمینت ندین شما رو تو خودشون سرخ می کنن. رها اورد این دوستیهای زودگذر خ وقتها کم شدن اعتماد بنفس.
می دونم تنهاایی خ سخت. چون خودم 32 سالمه و خ تنهام الان. یعنی 5 سال از شما بزرگتر. با گریه مشکل حل میشه؟ با بی طاقتی حل میشه؟
این حس تنهاییت شما رو دچار خطا کرده من می دونم که اگه کسی رو داشته باشی خ احساس خوبیه یعنی همه اینو می دونن اما خوب که ادم از خودش فاصله بگیره و از جهات دیگه هم به قضیه نگاه کنه!
درست بودن با یه همرا خ لذت بخشه اما اگه شما 100 درصد هم خوشبخت باشی نیازهای دیگه ای هم داری مثل خودشکوفایی مثل داشتن هدف. درسته؟ نمیشه که شبانه روز با یارت بگذرونی میشه؟ زندگیت تکراری نمیشه؟
حالا اگه یارت هم عالی نباشه و مشکلاتی داشته باشه اینجوری چون توقعت از ازدواج بالاس ضربه می خوری میبینی از چاله در اومدی افتادی تو چاه!
ببین خیلی ها تو همین سایت ازدواج کردن و تنهان. راه حل برطرف کردن تنهایی وابستگی به یه عامل خارجی نیس. همون طور که یکی از اشتباهات رایج در مورد ازدواج همینه یعنی ملت ازدواج می کنن که از تنهایی در بیان
نمی خام با این حرفام منکر تنهایی بشم نه. ولی باید صیورتر باشی. باید دنبال راه درس باشی. ارتباطاتت رو نازنین بیشتر کن. به سر ووضعت بیشتر برس. شا د بگرد اگه تهرانی با گروهای طبیعت گردی بیشتر برو بیرون
و بدون عزیزم شرایطت همینه می دونم که خ ها اوضاشون بهتر از من و شماس می دونم دیدن تفاوتها ازاردهنده است اما این زندگی تو نازنین. چیزی که بخای انتطارش رو بکشی رخ نمی ده. پس بهتر منتظر نباشی . نزار افسرده شی. افسرده شدن خ راحت. بالاخره ممکنه ازدواج نکنی( نمی خام ناامیدت کنم اما یه واقعیته. البته من امیدوارم زودتر ازدواج کنی و خوشبخت باشی. ) اما هیچوقت ناامید نباش. به جای غصه تلاشت رو بیشتر کن نازنین
و در انتها
امید دارویی است که درد را شفا نمی دهد ، اما درد را قابل تحمل می کند
من خ از دوستام ازدواج کردن ولی خ پویا نیستن. سعی کن پویا باشی همیشه . درد تو بی هدفی
-
:47:
- - - Updated - - -
آخه چرا خدا باید راضی باشه که بندش برای فرار از بدبختی و تنهایی تو این سن و سال محتاج دوست نتی باشه؟من دیونه نیستم ولی امشب داغونم واقعا کم آوردم:47:
- - - Updated - - -
حرف من با خداست:47:فقط بگه چرا؟دلم به این خوش بود اونم ازم گرفت:47:تاکی میخواد باهام بجنگه؟آخه شماها چی میدونید از زندگی من؟
- - - Updated - - -
چراباید تنها سرگرمی و تنها دلخوشی من این نت لعنتی باشه:47:
- - - Updated - - -
حالم بده:54:من برای فرار از بدبختیهایی که کسی نمیدونه پناه بردم به اون دوست.نه من ازش انتظاری داشتم نه اون,فقط حضورش لازم بود:47:باید باشه
شما چیزی از زندگیم نمیدونید:47:
-
بهار خانم سلام
فک کنم براتون پست گذاشته باشم ولی بازم میگم...
ببینین شما واقعا احساس تنهایی میکنین این درسته ولی دوستی های نتی رو منم تجربه کردم یه روز هست و یه روز نیست..
هر چی بیشتر غرقش بشین بدتره.
یادمه یه خانمی مث شما رو میشناختم که توی سن و سال شما بود و از وقتی اومد توی وبلاگم بهم وابسته شدم به شدت و هر چی هم بهش میگفتم من اصلا نمیتونم با شما بمونم همش احساس وابستگی میکرد اون موقع براش گفتم که این رابطه ها موندگار نیست ولی گوش نمیداد ... اونم احساس تنهایی میکرد مث شما دقیقا مث شما و همش از ترس هاش و تنهایی هاش برام مینوشت. ولی اخر من نتونستم باهاش رابطه برقرار کنم و فقط کمکش کردم تا خودشو پیدا کنه و ازدواج کنه ... سعی کنین همدم واقعیتون رو پیدا کنین نه مجازی.. لطفا با اینکه میدونم سخته ( خودمم درگیرش بودم) از دوستی نتی فاصله بگیرین
یه مدت توی زندگیم خیلی مشکلاتم شدید بود البته الانم هست ولی یه مدت حالم بد بود یکمی میرفتم سمت چت دوست داشتم با یکی دوست بشم چ دختر چ پسر ولی اینجا گفتن دیگه نرو و منم ترک کردم به معنی واقعی و الان حالم بهتره. اینجا همه دوست همیم و همدرد هم.. هر موقع دلت گرفت اینجا بنویس دوستان کمکت میکنن
توکل به خدا کن ... آرامش میگیری .. امیدوارم ایمانت مث من ضعیف نباشه
-
اگه راز زندگیمو بدونید شمام به جای من با خدا دعوا میکنید,بهم ظلم کرد الانم نمیذاره زندگی کنم:47:
- - - Updated - - -
کفر نمیگم ولی خستم,داغونم,کم آوردم,حالم خوش نیست:47:چراباید شب عیدی این حالو روز من باشه؟اونم واسه چیزاییگه خارج از اراده من بوده وهست:47:هی خداااااااااااااااا
- - - Updated - - -
محمد هرکی جای من بود ایمانش ضعیف میشد,تو 5 سالگی خدا دستمو نگرفت,:47:میدونید 5 سالگی چه سنیه؟اونم دست من بود؟شماها 5 سالگی چیکار میکردین؟:47:
-
بهار. دائم اشاره میکنی چیزی از زندگیت نمیدونیم. اما خودت هم اشاره نمیکنی. اگر اونقدر بیانش برات سخت نیست و یا مشکل خاصی نیست که در محیط مجازی از طرف دوستانت شناخته بشی. چنانچه صلاح میدونی. بگو شاید مشاوران سایت بتونن راهی برای رفع بحران نشونت بدند. ( البته من هم تنها یک کاربر هستم.)
-
از همین درد 5 سالگیمه پناه میارم نت:47:لااقل واسم دعا کنید
واقعا حالم افتضاحه واقعا داغونم
خستم
-
شما هم از زندگی ما خبر نداری
این لینک رو بخون
http://www.hamdardi.net/thread-29633.html#post286747
تو همین سایت خانمی بودن که با وجود دوبرادر معتاد و بد اخلاق و دست بزن تونسته بودن زندگیشون رو تغییر بدن. اپلای کردن رفتن اروپا نه با پول خودش بلکه بابورسیه شدن هزینه ابتدایی اولیه هم که مقدار ناچیزی با کار کردن این و رو اونور چیدا کردن. به قوال خودش اگه ایران می موند نه کسی حاضر میشد باهاش ازدواج کنه و باید هر روز کتک می خورد
می تونی تا هروقت دلت خاس غصه بخوری ادمای زیادی می اد تو زندکیت و مرن . هروقت تونستی با نبودشون خوشبخت باشی یعنی واقعا خوشبختی. تو نباید انقدر خودت رو ضعیف نشون بدی که به خاطر یه دوست نتی این حال بهت دست بده. از خدا می خام خوشبهختی بدون وابستگی رو بهت ببخشه