ولی من هنوز سر حرف اولم هستم آکوا جان و بی دل عزیز
در جواب این حرف شما که فرمودین
نگاه کن! اول که اومدی توی این تاپیک تا دهن باز کردی گفتی پدر شوهرم برام پزو خریده مگان نخریده! وای من ناراحتم و اینها چنین اند و چنانند،
همونجا ترتیب خودت رو دادی! پرونده ات آماده شد برای صدجور حمله! و صدور قطعنامه!
آره خودشونو با من مقایسه کردند حتمن بعضیا فک کردند ما پژوام نداریم آکوا دو دستی بهش دادند ناشکره
پدر بنده یه روز زنگ زد خونه گفت کد ملیتو بگو هفته بعد اومد دنبالم گفت بیا بریم کارخونه v9 اتوماتیکت رو تحویل بگیر بدون اینکه اصلا من ازش بخوام یا روحم خبر داشته باشه
البته این جدا از اون ماشین قبلی بود که برام خریده بود ولی چون اون خوب نبود اینو قبل از اینکه اونو بفروشه برام خرید
الانم میگه v9 برات کمه و یه ماشین خارجی خیلی بهتر زیر پام گذاشته
خانواده ثروتمند و سرشناسی هم داریم شکر خدا
اینارو نگفتم که پز بدم
فقط خواستم بگم این که اعتراض کردم شما چرا از هدیه گرفتن یه 206 خوشحال نشدی به این خاطر نیست که وضعیت مالیمون از شما پایین تره و تصور یه 206 رو هم نمیتونم بکنم اتفاقا چون خودم در وضعیت مالی مشابه شما زندگی میکنم به خودم اجازه دادم طرز فکر و رفتار شمارو نقد کنم حتی اگه امثال پدر من و پدرشوهر شما با پول خردهای ته جیبشون برای ما ماشین بخرند ما مجوزی برای متوقع بودن و طلبکار بودن از اونهارو نداریم
برای همین گفتم که آدم باید از گرفتن هدیه از کسی که داره بهش لطف میکنه و وظیفه ای نداره خوشحال بشه نه اینکه فقط خودشو با اطرافیانش مقایسه کنه و هیچ چیز براش لذت بخش نباشه مهریه هم به گردن شوهرتون هست و پدرشوهرتون هیچ دینی به شما نداشته فقط و فقط لطف کرده و یه لطف شایسته تقدیره نه ناسپاسی
نقد من به مدل ماشین شما نیست عزیز به مدل تفکر شماست بالاخره آدمها هر قدر هم ثروتمند باشن و مخارجی داشته باشن که برای عموم قابل تصور نیست اشکالی نداره ولی باید یه مرام و مسلکی پیشه کنند که از ثروتشون لذت ببرن
ضمن اینکه من فکر میکنم حضور شما و آقا پژمان در این سایت به این دلیل بوده که اختلافاتتون رو به یک عقل اجتماعی ارجاع بدید یعنی خب خانواده ها که نمی تونن بی طرف باشن و مشاوره حضوری هم یک نفر هست که ان شاالله بهتون کمک میکنه اینجا شما میتونید نظر یک مشت نمونه خروار از جامعه ای که توش زندگی می کنید رو درباره خط سیر زندگیتون و فاصله ش تا منطق قابل قبول جامعه رو بدونید پس دلیلی نداره کسانی رو که نظر میدن طبقه بندی اقتصادی کنید و یا مشکلات خودشون رو به رخشون بکشید
اینها بخشی از جامعه هستن
اگر می خواستید صرفا کسانی که در شرایط زندگی شما هستن نظر بدن باید به جایی مراجعه می کردین که همه اینطور باشن
همین که شما بدونید یه درصد بزرگی از جامعه داشته های شما رو ندارن و یا حتی حسرتشو دارن می تونه به شما کمک کنه از یه دید وسیعتر به مشکلاتتون نگاه کنید و نگاهتون محصور به دور و بریای خودتون نباشه ضمن اینکه کسی ضمانت نکرده که شما همیشه ثروتمند باقی بمونید انشاالله که همینطور باشه اما زندگی هزار بالا و پایین داره عزیزم اگه نگاهت به زندگی خوب باشه چه داشته باشی چه نداشته باشی زندگیت شیرینه
و بی دل عزیز اتفاقا همونطور که فرشته مهربان گفتن صداقت قابل تحسین آکوا نظر همه رو به این تاپیک جلب کرده و همین نشون میده آکوا به دنبال حل مشکلش بوده نه اینکه بیاد اینجا فیلم بازی کنه و حق به جانب صحبت کنه و همه ما رو متقاعد کنه که مثلا آقا پژمان مقصره چون آکوا اینو میدونه که مشکلش اینجوری حل نمیشه و باید با خودش روراست باشه و احساسات واقعیش رو بیان کنه