RE: با این شوهر نق نقو چیکار کنم؟خسته شدم!!!
متاسفانه این بهانه خیلی از آقایونی هست که می خوان به هر دلیلی مانع فعالیت و پیشرفت خانم ها بشن، من نمی خوام قضاوت بد در مورد همسرتون داشته باشم، احتمالا ایشون واقعا به شما علاقمند هستن و فکر می کنن با این کار شما یا محبت شما رو از دست می دن.
عزیزم نگران نباش، خوشبختانه توی ایران مراکزی که مختص خانمها باشه زیاده، از دانشگاه گرفته تا حتی مراکز صنعتی، من خودم دانشگاه الزهرا می رم که شما هم می دونید یک دانشگاه دخترانه است. به نظر من وقتی ایشون این بهونه رو میاره، بهتره شما هم باهاش خودتو هم عقیده نشون بدی و بگی خودت هم دوست نداری محیطی بری که مرد توش زیاده، و بهش مراکزی رو پیشنهاد بدی که مختص بانوان هست و قبلا هم در موردشون تحقیق کن و اطلاعات لازم رو به دست بیار. به نظر من برای اینکه همسرت بیش از این حساس نشه و این بهونه رو هم ازش بگیری بهترین راه حل اینه. احتمالا دوستان هم نظرات بهتری ارائه می دن، اگه می خوای همسرت منعطف تر باشه، اولین قدم اینه که سریع مخالفت نکنی، مثلا اولش بگو تو درست می گی، بعد سعی کن نظر خودت رو به عنوان یه مثال مطرح کنی طوری که فکر نکنه این نظر مستقیم خودته، یعنی بین دو تا نظر قرارش بده و بهش حق انتخاب بده، مثلا بگو به نظرت این کار درسته یا این یکی... اینطوری فکر می کنه خودش تصمیم گرفته..
گلپر عزیز این چیزایی که گفتم حرفای مشاوره، پیشنهادهایی هست که به من داده تا در رابطه با همسرم به کار ببرم، امیدوارم برای شما هم مفید باشه عزیزم...
:72:
گلپرخانم
اولا آيا اون واقعا مذهبيه ، يا داره اداي مذهبيها رو درمياره؟
بنظر من از يه چيز ديگه ناراحته ، اگه اونو پيدا کني بهتر مي توني به خودت کمک کني.سعي کن دليل اصلي اين بهانه گيريها رو پيدا کني.
فکر کن ببین زندگیت مهمتر یا درس و شغلت شما با این همه صبر وگذشت فکر میکنم بتونی بخاطر زندگیت و پسرت از درست بگذری شما الانشم از معلومات بالایی برخورداری یه مدت فقط با شوهرت باش احتمالا از نظر روحی الان باید وضع خوبی نداشته باشه اصلا حرفهایی که میزنه رو پای نق زدن نزار یادته زمانی که خواهر شوهرت حالش بد بود و شوهرت ناراحت همون شوهر نق نق رو میخواستی پس خیلی دوستش داری عزیزم جواب صبهای الان رو در آینده خواهی دید
ممنون از همه شما دوستهای خوبم!
وقتی حس می کنم یکی هست که حرفهام رو می شنوه و بهم کمک می کنه دلم آروم می گیره!از همه تون متشکرم
شاد عزیزم مرسی از راهنماییت!باشه حتما به راه حلت فکر می کنم و سعی می کنم عمل کنم!راستش شوهرم درموردفضاهایی هم که خانمها هستن مشکل داره و مخالفه ولی نه به شدت جاهایی که مرد ها هستن.مثلا یه مرکزی هست که خیلی وقت قبل واسه تدریس می خواستم برم و فقط خانم هستن وقتی بهش گفتم کلی بحث و دعوا بینمون پیش اومد.ولی وقتی دید جدی هستم به سختی قبول کرد ولی بعدش ماجراهایی پیش اومد که نتونستم برم!باید دوباره امتحان کنم ببینم چی می شه.
babyعزیز!
نه شوهرم مذهبیه!البته یه وقتهایی یه شیطنت هایی می کنه ولی در کل آدم خیلی متعصب و مذهبی هستش.ممنونم از راهنماییتون.سعی می کنم ببینم دلیل لجاجت هاش چیه!شاید شما درست می گی!
مینا جون!
مرسی از لطفت.آره درسته ته دلم دوستش دارم با اینکه یه وقتهایی خیلی ازش عصبانی می شم ولی آخرش شوهرم هست و دوستش دارم.
راستش بعد از اینکه دیدم باز هم با درس خوندنم مخالفت کرد باهاش حرف زدم و گفتم اگه مخالف هستی باشه قبول با اینکه خیلی دلم می خواد درس بخونم ولی تو و زندگی ام مهمتره !و نمی خوام ناراحتی پیش بیاد!
نمی دونم!واقعا برام سخته!حتی وقتی فکرش رو می کنم گریه ام می گیره ولی چیکار می شه کرد.قرار نیست که همیشه همه چی اون جور که ما دلمون می خواد پیش بره!
دوستهای خوبم واسم دعا کنین.خیلی به دعاهای شما احتیاج دارم.دعا کنین بتونم در همه شرایط راه درست رو انتخاب کنم و اشتباه نکنم.دعا کنین تا آخر و عاقبت همه خیر و خوب باشه.
ازتون خواهش می کنم واسم دعا کنین!
ممنون از همه تون
گلپر عزیزم
من مطمئنم که تو با خواندن کتابهای ماوراءالطبیعه میتونی زندگی خیلی خوبی داشته باشی
متاسفانه حساسیت ما خانمها زیاده و مردها متوجه این موضوع نیستند امیدوارم روز به روز موفق تر شی
مرسی الینا جونم!
متشکر از راهنماییت!
می شه بگی مثلا چه کتابی!؟اسمش رو می خوام!ممنون می شم
سلام گلپر عزیزم از اینکه با دوست صبور و متعهدی مپل شما آشنا شدم خیلی خوشحالم .
عزیز اگه از کتابهای بابارا دی آنجلیس استفاده کنی فکر کنم بهتر بتونیم مهارتهای مقابله با مشکلات را یاد بگیریم مردها شخصیته پیچیده ای دارن که گاهی لازمه دقیقا راه برخورد صحیح به اونها را بیاموزیم مجله موفقیت رو هم فراموش نکن . عزیزم تو تا الان مثل کوه جلوی همه مشکلات ایستادی از این به بعد هم سعی کن همین کارو بکنی ول یاینبار با آرامش بدون دغدغه اصلا به این فکر نکن که چرا تا الان اینهمه گذشت کردم تو هر کاری کردی به خاطر نجات و حفظ زندگیت بوده و حداقلش اینه که وجدانت راحته که تا الان هر کاری تونستی کردی دیگه قدرت ما از مورچه که کمتر نیست دیروز داشتم به این فکر میکردم که خدایا موجود به این ضعیفی رو برا چی آفریدی ؟ به خودم گفتم مگه ما اشرف مخلوقات نیستسم به نظرم خدا همه مخلوقاتو برای ما آفریدهکه از هرموجودی درسی در رسیدن خودمون به کمال بگیریم مثل مورچهای که برای برسوندنه یه دونه به لونش 60 بار زمین میخوره و نا امید نمیشه . ببخشید طولانی شد ولی واقعا حیفه که ما آدما اینقدر خودمونو دسته کم بگیریم و زود ناامیدو افسرده بشیم . حالا شما خواهر گلم از اینکه میبینی هنوز توان مقابله با مشکلاتو داری و تا الانم مثل شیر جلوی همشون وایسادی پس چرا غمگیون و افسرده ای خوشحال باش و از خدا بخواه که همیشه این قدرت مبارزه رو در تو نگه داره . عزیزم یه مدت فقط به شادیها فکر کن نزار هیچ موضوعی تو رو ناراحت کنه به خودت افتخار کن کسی که تا الان قدرت و تحمل بهت داده مطمئن باش پاداشی بزرگتر برات در نظر داره خوشحال باش ماها جز بنده های خاصی هستیم که هنوز خدا ما رو به حال خودمون رها نکرده
به قول شاعر: هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
دعاگوی شما: نفس
golpare azizam ta hala roo raftarash khoob deghat kardi?bebin che roozai bishtar donbale bahane girie?shayad moshkelesh aslan shoma nabashi!!masalan too karesh rahat nist ya kolan narahati az ye mohite dige azaresh mide va shive kontorole narahatisho too khone balad nist.kheili marda balad nistan.ye pishnehad bet mikonam man tajrobasho daram har vaght shoro kard be ghor zadan o bahane gereftan sar be saresh bezar va masala ro ba shokhi o khande az masiresh monharef kon bedoone inke kontorole khodeto az dast bedi ya harfash root tasiri bezare fek kon mikhay az har mozoi estefde koni ke bekhandi!!dovom inke ta shoro kard besh ye chizi begoo ke aroomesh kone va edame nade masalan begoo azizam mikhy ye kam esterahat koni?engar kheili khastei?kolan say kon ke naghshe aroom kardane mohito be ohdat gozashtan na kasi ke amadast har chi began zod gard begire.!!!!sevom va az hame mohem tar ine ke ye kam eradato rosh kar kon chera bayad harf va iradaye on root tasir bezare?mage be vojoode khodet iman nadari azizam pas bejaye ghose khordan say kon TAVANAIHATO BALA BEBARI yadet bashe donyat AZ ERADEI KE AZ VOJODE KHODET PA MISHE SAKHTE MISHE pas az eradet komak bekhah.har vaght shoro kardin be bahs too zehnet biar ke masalan alan mitonestim too park bashim va pesaremoon bazi kone!!oonvaght yad migiri lahezate zendegito az dast nadi.ghadre hamo bedoonin in moshkelat kheili jozian.
دوست عزیز!نفس!
ممنونم من هم از داشتن دوستهای خوبی مثل شما خوشحالم.
باور کن وقتی داشتم مطالبت رو می خوندم ناخواسته اشک اومد تو چشمهام!
ممنونم از این همه محبت و توجهت!
امیدوارم همین طور باشه.ممنون از راهنمایی هات!کتابهایی رو که گفتین دارم یه بخش هاییش رو خوندم ولی خیلی وقته نرفتم سراغشون.اگه بتونم حتما می رم می خونمشون.باز هم ممنونم ازت.
دوست خوبمf-zممنونم از راهنمایی هات!
خانمی می دونی چیه!من یه مدت با این روش ها پیش رفتم و واقعا اعتماد به نفسم بالا رفته بود و اوضاع خیلی بهتر شده بود ولی نمی دونم چی شد که یه دفعه دوباره همه چیز برگشت به حالت قبل!
یه جورایی انگیزه ام رو واسه بهتر شدن از دست دادم!
می بینم من هر کاری می کنم تغییرات خیلی اندک و جزئی هست .وقتی می بینم یه مردی با همسرش چقدر خوبه دلم واسه خودم می سوزه.
واقعا احتیاج دارم به یه استراحت ولی همسرم این رو نمی فهمه.شدم مثل ماشینی که دیگه بنزین نداره ولی می خواد تازه یه ماشین دیگه رو هم دنبال خودش بکشونه!
دیگه حوصله انجام کارهای خونه رو هم ندارم.وقتی می بینم هدفی ندارم دلم می گیره!من آدمی بودم که به قول دوستهام انگار یه بمب پر انرژی ام اما حالا دیگه ...!!!
باز هم ممنونم از همه تون!
دارم سعی می کنم خودم رو از زندگی ام یه ذره فاصله بدم تا بتونم آرامش بگیرم و بعد بتونم مثل قبل بشم!
واسم دعا کنین.
گلپر جان کتاب 4 اثر از فلورانس اسکاول شین
واقعا" محشره مطمئنم با اون کتاب پر از انرژی میشی