من همش فکر می کنم که اون داره به چی فکر می کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
من همش فکر می کنم که اون داره به چی فکر می کنه
مهتاب اینقدر یک جمله یک جمله ننویس.
مشخص تر و واضح تر مشکلاتت و تردیدهات را دسته بندی کن و سعی کن تاپیکت را مدیریت کنی.
چقدر پراکنده حرف می زنی؟
من آخرش نفهمیدم همسرت را دوست داری؟ نداری؟ می خوای طلاق بگیری؟ میخوای بچه دار بشی؟
از حرف مردم می ترسی یا از حرف خانواده ات یا بهانه واسه طلاق نداری یا ...
تو زندگیت هم اینقدر آشفته و بدون تمرکزی؟
من کاملا درکت میکنم سرزنشت نمیکنم شوهرت رابطه قبلی روسیم جینت کرده.یه مشکلاتی هر دو داشتیدکه کاربه اینجاکشیده.اما میتونه همه چی درست شه.شوهرت بعدازخیانت تو اعتماد به نفسش کم شده همه اینطوری میشن باورکن او هم نیازبه مشاورداره من ازنزدیک دیدم میدونم چه مشکلاتی براهردوپیش میاد
سلام مهتاب
به تالار همدردی خوش آمدی
می دانم که خیلی بهت سخت میگذره و خودت را در بن بست بدی می بینی . اما با اطمینان میگم که توان اصلاح
خودت و رسیدن به آرامش و شادمانی در شما هست پس آرامشتو حفظ کن و با ما همراه باش
این تاپیک طولانی و فرسایشی شده . از شما تقاضا می کنم . تاپیک دیگری را در اسرع وقت ایجاد کنی با
عنوانی که مفهوم تمایل شما برای ساختن زندگیتونو برسونه .
حرفهایم را اگر در این تاپیک بزنم ذبح میشه و مایلم در تاپیک جدیدت راهنمایی بدهم . اما همینقدر بدون که زندگیت درست شدنی هست . در همسرت
زمینه خوبی برای شیرین شدن زندگی هست ، فقط شما نیاز به در درجه اول آرامش و امید داری و بعد از اون به کمک هم مسائل درونی خودت که باعث
سرگردانی ها و درگیریهای ذهنی شدید و اختلال در رابطه با همسرت و مسائل دیگر شده شده را بیرون می کشیم و راهکارهای حل این مسائل و بهبود
اوضاع را هم خواهیم گفت ، که اگر شما عملگرا باشی و با مشاوره همکاری داشته باشی مطمئن باش موفق می شوی .
همه چیز به خوبی می تواند مدیریت شود ، هم شما توان آنرا داری هم زندگیت پتانسیل بازسازی را دارد . فقط کافی هست اینجا که اومده ای متعهد شوی
که با روند مشاوره ما همراه می شوی . یعنی بنده برای کمک و راهنمایی این قول و تعهد را از شما خواستارم تا ادامه دهم .
لطفاً در پست اول تاپیک بعدی لینک این تاپیک را قرار بده و از دوستانی که مایلند بدانند مسئله زندگی شما چه بوده، در همون پست اول بخواهید به این
تاپیک مراجعه کنند و در تاپیک جدید آنچه را که اینجا بیان کرده ای را نپرسند که تکرار مکررات شود .
منتظر تاپیک جدید شما هستم .
=============
پاورقی:
از دوستان عزیز تقاضا دارم مثل اغلب اوقات همراستا با روند مشاوره با ما همراه باشند و کمک کنند که از به حاشیه رفتن تاپیک جدید جلوگیری شود . عزیزان
از سرزنش و واکاوی های غیر ضرور بپرهیزید که هم حاشیه سازی می کند و هم فرسایش ایجاد کرده و اختلال در روند مشاوره پیش خواهد آورد .
دست به دست هم می دهیم با مهربانی و همگامی تا با همکار خوب مهتاب به او کمک دهیم زندگیش را باز سازی کند ...... ان شاء الله