راستی ماهان اگه ازدواج کردی رمز عبور این تالار رو اصلا فراموش نکن. چون شاید چند وقت بعد ازدواجت خوندن مطالبی که اینجا نوشتی برات خالی از لطف نباشه . :playful:[/QUOTE]
:exclamation:
- - - Updated - - -
میخاین دلسردم کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :moody:
نمایش نسخه قابل چاپ
نه ماهان. به خدا اصلا قصدم دلسردی نیست. ولی خب بعد از اینکه به هم رسیده باشین و چند سال از زندگیت گذشته باشه ، به نظر خودت خوندن این مطالب جالب نمیاد ؟
در هر حال اصلا منظور بدی نداشتم. اگه هم ناراحت شدی از حرفم ، من معذرت می خوام :)
خاااااااااهش - آره خب حتما همینطوره (چند وقت دیگه خیلی جالب میشه خوندن این مطالب)
مخصوصنم که الان از طرف خانواده خودم هیچ مشکلی نیست و فقط باید نظر باباشو برگردونیم (شهریه دانشگا) که اونم میدونم چرا میگه نه !!!!!!!!!!
:p
بچه ها امروز یا فردا قراره جواب بگیرم از خانوادش ! :undecided:
............. :323:
البته شاید چند روز به درازا بکشه جوابشون:nonchalance:
میدونم که مخالفت میکنن اونم فقط باباش
علتشم بخاطر دانشگاس .....
اما من میگم میتونم از عهده دانشگاه بر بیام !!!!!!!!!!!!!!
فقط 2 ترممون مونده دیگه !!!!!
نمیدونم چجوری بهشون بقبولونم !!!!
شما میتونین کمک کنین؟ چطوری راضیش کنم باباهه رو !!!!!!!:(
خب اینو مستقیما به خودش یا پدرش گفتی ؟
به خودش گفتم فعلن مستقیما با پدرش حرف نزدم اونروز خواستگاریم عموم همه چیو گفت !
و نذاشتن منم حرفامو بگم باباش گفت من فعلا قصد دادن دختر ندارم !!!!!
ازتون 1 خواهش دارم ؟؟؟؟؟ زمانی که دختر و مادر دختر موافق باشن و پدر دختر (((به هر علتی))) مخالفت کنه ، چجوری میشه اون پدر رو راضی کرد؟
خودش که میگه وقتی باباش بهش گفته فراموشش کن گریه کرده اما نمی تونه رک و راست حرفشو به باباش بگه !!!
به نظرتون من چیکار کنم الان ؟؟؟؟؟ اوضاع روحیم مساعد نیست ! واقعا بدجوری قلبم گرفته !
راستش میدونم بار اول همه میگن نه !
اما میخام سماجتم جواب بده و از شما میخوام بگین چیکار کنم تا به همدیگه برسیم؟
راهنماییم میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام آقای ماهان
به نظر من وقتی مادر و دختر راضین و پدر مخالفت میکنه فقط همون مادر و دختر میتونند این پدرو راضی کنند. به خود دختر خانوم بگید که من همه جوره با شرایط شما کنار اومدم. و هر تلاشی که لازم بوده کردم. دیگه شناخت و آشنایی کافی روی روحیات و اخلاق پدر شما ندارم. شما و مادرتون با پدر صحبت کنید و اگر ایشون شرط و شروطی داشت با من در میون بذارین. ( اگه دختر واقعا واقعا شما رو بخواد برای داشتن شما میجنگه و تلاش میکنه) اگه صرفا با یه مخالفت پدرش دلسرد شده و میگه نمیتونم حرفی بزنم مشکل چیز دیگه ست.
شاید روحیات پدرش اینه که اگه از طرف من کسی بهش بگه خوبتره.
میگه من میخوامت و دوستت دارم اما نمی تونم مستقیما به بابام بگم تو رو میخوام !!!!!
میگه تو به خانوادت بگو برن با بابام حرف بزنن بابام بیاد از من بپرسه اونوقته که همه حرفا و حرف دلمو میگم بهش و راضیش میکنم !!!!!!!!!!!!
میگه مطمئن باش منم کمکت میکنم
میگه بدون کمک من نمیتونی کاری بکنی!!!!!!!!