بنده هم الساعه باید راه بیافتم بروم چون مسافرم. چند روزی در خدمت دوستان نخواهم بود. از همگی حلالیت می طلبم و آرزوی توفیق روز افزون برای همه اعضا دارم.
bye:72::72::46:
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده هم الساعه باید راه بیافتم بروم چون مسافرم. چند روزی در خدمت دوستان نخواهم بود. از همگی حلالیت می طلبم و آرزوی توفیق روز افزون برای همه اعضا دارم.
bye:72::72::46:
سلام خانم بي دل اميدوارم مسافرت خوبي داشته باشيد منتظر در تالار هستيم:72::72::72::72:
خوش بگذره عزیزم .
امیدوارم سفری خاطره انگیز و رویایی و به یاد ماندنی و پر بار داشته باشی .
سلام خانم موعود به مرخصي رفت خانم موعود اميدوارم زودتر به تالار بر گردد مدير همدردي در تالار به شما نياز دارد جايتان در اين مدت در تالار خالي خواهد بودبراي شما ارزوي موفقيت و سربلندي دارم اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72::72:
سلام خانم موعود به مرخصي رفت خانم اني به مرخصي رفت
سلام دوستان خوبم در تالار من به زودي به تالار بر مي گردم و رفتن از تالار اختلاف با مدير همدردي داشتم اختلاف طبيعي است خبر خوب من به تالار بر مي گردم تاريخ امدن به تالار نمي گويم تا اعضا تالار شوك شود با دست پر به تالار مي ايم دلم براي دوستان خوبم تنگ شده است اميدوارم دوستان خوبم هميشه سلامت باشيد مي خواهم به تالار بر مي گردم از دوستان خوبمدر تالار از تجربيات استفاده كنم
:72::72::72:
به به ببین کی اومده:72: http://www.amotherskiss.org/Comedy%2...hartsmile3.gif
http://www.educ.uvic.ca/Faculty/thop...ages/dance.gif
ناز كم كن ای نگار ناز دار
قهر با من نيست انصاف ای نگار:311::311:
یه پیشنهاد:
بهتر نیست اسم این تاپیک رو بذاری بازگشت به تالار اونم به دلیل:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.استخون درد!:311::311:
سلام به اعضا خوب تالار همدردي دلم براي تالار و اعضا تالار تنگ شده است كلاس دارم كلاس 25 اسفند تمام شود به تالار بر مي گردم سر خيلي سر شلوغ است خانم شاد بگويد سوال در صندلي داغ جواب دهد:72::72: به تالار بر مي گردم 27 اسفند در تالار بر مي گردم
صندوق پیامت پره برادر!
خانم بي دل صندوق پيام هاي خصوصي 0 است براي همه اعضا ارزوي سلامتي مي كنم به تالار بر مي گردم من كلاس طراحي نقاشي مي روم اردييشهت مسابقات خوشنويسي دارم معلوم نيست شركت كنم يا نه كلاس خوشنويسي مي روم
خانم بي دل از تالار نرو حق عضويت تمديد كنيد من به تالار بر مي گردم خانم بي دل تالار و مدير همدردي به شما نياز دارد خواهش مي كنم در تالار بمانيد حق عضويت تمديد كنيد ممنون
همكار خوب و پر تلاش و با تجربه با دانش خانم باران 68 همكار من در صندلي داغ است به خانم باران 68 بگويد صندلي داغ اداره كند تا من بر گردم