RE: تلاش برای ساختن زندگیم بدون همکاری همسرم
سلام مریم جان
من واقعا متأسفم شدم ، ولی باید واقع بین بود
الآن جدا شو، من نمیخوام تعیین تکلیف کنم برات ولی وقتی میبینم بعضی مشکلاتتو ندارم و واقعا دیگه دارم کم میارم میبینم جدا شی خیلی بهتره
شاید گاهی به این فکر میکنم که اگه تو همون دوران عقد تصمیممو عملی میکردم الآن آزاد بودم و این همه استرس و اعصاب خوردی نداتشتم
البته به منم گفتن جدا شو، هم مشاوره گفت هم یکی از دوستام که در جریان مسائلم بود ولی من تریپ قیصر برداشتم و گفتم "برای خراب کردن همیشه وقت هست ولی برای ساختن باید تلاش کرد" و با این جملات قصار و زیبا خودمو گول زدم و الآن بعد از دوسال ، منی که عاشق بچم، میترسم اقدام کنم چون اصلا دلم نمیخواد خدایی نکرده بچم پسر بشه و بشه یکی مثل باباش، میترسم جلوی بچم تحقیر بشم
خب این زندگیه؟
برچسب طلاق خوردن اونم تو دوران عقد خیلی بهتر از برچسب تحمل کردن تو کل زندگیه
پس با جسارت تصمیم بگیر و آرامش و شخصیت و خواسته هاتو پای زندگی که معلومه میخواد چی بشه نزار
ایشالا که یه بخت عالی خدا پیش پات بزاره
حداقل تو الآن میتونی به آینده دل خوش باشی و اینکه ورق برگرده، ولی با موندن تو این زندگی ...
مریم جان من تاپیکتو خوندم و نظرات بچه ها رو هم خوندم و امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری ولی خواهش میکنم اگر قرار بر جدایی شد حتما حق و حقوقتو بگیر. چون تو گناهی نکردی اون اومده خواستگاری و دیگه حق نداره هی بگه منو مجبور کردن مادر خواهرم. خوب تو که نباید تقاص گناه مادر خواهرش و خودشو بدی! پس حالا که طلاق میخواد بگو من که طلاق نخواستم خودت خواستی خودتم کاراشو بکن و بذار اونم اذیت بشه بذار اونم بفهمه که طلاق دادن اینقدرا هم راحت نیست که بگه من تورو طلاق بدم برم یکی دیگه رو خوشبخت کنم!! حداقلش مجبور بشه کلی پول مهریه بده که حالش جا بیاد اگه تو غصه زندگیتو میخوری و اون نمیخوره بذار لااقل غصه پولاشو بخوره. بذار اونم اذیت شه
سلام،
این تاپیک به علت گذشتن از حد ظرفیت تاپیک های مشاوره ای قفل می شود.
خانم مریم، لطفاً در صورت نیاز یک تاپیک جدید باز کنید، مشکلتون رو مطرح کنید و یک جمع بندی از این تاپیک رو بنویسید تا دوستانی که قصد کمک به شما دارند، بتوانند بدون خواندن این تاپیک هم به شما کمک کنند.
گاهی اوقات دوستان در بعضی از تاپیک ها مراجع رو ترغیب به طلاق می کنند. از شما درخواست می کنم به این صحبت مدیر همدردی توجه کنید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
1- اگر در طول مشاوره به یک زوج به این نتیجه رسیدید که بهترین راه برای آنها "جدایی" است و هیچ راهکاری برای بهبود زندگی آنها وجود ندارد، آیا به آنها نظرتان را مبنی بر "طلاق" اعلام می کنید یا همچنان روشهای روتین موجود را در موردشان بکار می بندید؟ چنانچه قسمت اول صحیح است، آیا مستقیم تشخیصتان را با آنها در میان می گذارید یا در لفافه طوری عمل می کنید که خودشان به این نتیجه برسند؟
ما مشاوران حداکثر سعی و توان خود را به کار می گیریم تا به شعور مخاطبان و مراجعان خود اهانت نکنیم. بر اساس همین فرض ماخودمان را نسبت به آنها در سطح بالاتر ندیده و دستوری به آنها نخواهیم داد.
حداکثر سعی ما اینست که به آنها روش یاد بدهیم، تا آنها بر اساس آن روش محاسبات خود را انجام داده و نتایج حاصله را به کار گیرند.
مثل اینست که ماشین حسابی به دست فرد می دهیم و نحوه محاسبه کردن به وسیله این ماشین حساب را هم به او یاد خواهیم داد. اما اینکه مراجع چه چیزهایی را قصد محاسبه دارد به عهده خودش هست.
بسیار بسیار در جلسات مشاوره پیش آمده است مراجعی با محاسبات به نتیجه طلاق رسیده است ، و مراجع دیگری با دهها برابر آن مسائل و مشکلات با محاسبات خاص خودش به نتیجه ادامه زندگی رسیده است.
مطمئنا اگر مراجعی بخواهد طلاق بگیرد سراغ وکیل و دادگاه می رود، آنکس که نزد مشاور می آید تمایل دارد روشهای ناآزموده برای ادامه زندگی را بیازماید. و مطمئنا اگر پس از گرفتن مشاوره و بررسیهای تکمیلی به نتیجه طلاق برسد سراغ ما نخواهد آمد و خودش تصمیم خواهد گرفت. لذا همانطور که ما در مشاوره قبل از ازدواج به کسی نمی گوییم ازدواج بکن یا نکن، در جلسات مشکلات خانواه هم به کسی نمی گوییم چه تصمیمی بگیر. اما مجدانه و قوی سعی می کنیم نقطه ضعفهای فرد و نقاط قوت وی و روشهای موثر در زندگی را به او گوشزد کنیم.
مشاوران سعی می کنند صرفا نقش نورافکن قوی در تاریکی مشکلات فرد را ایفاد کنند تا او با دیدن همه جوانب ، درست قدم بردارد و سقوط نکند.
بنابراین فکر نمی کنم هیچ کدام از ما بتوانیم از طریق این سایت مجازی تمام ابعاد زندگی یک شخص رو درک کنیم و صحیح نیست که برایش حکم طلاق صادر کنیم.
مریم خانم، به شما پیشنهاد می کنم اگر در شرایطی هستید که به طلاق فکر می کنید، حتماً از مشاوره حضوری استفاده کنید. تالارهایی مثل همدردی خوب هستند، ولی وقتی افراد در شرایط بحرانی قرار دارند، خیلی سخت است که مشکلشون رو از طریق یک سایت مجازی حل كنند.
با تشکر.