-
RE: آشپزخانه همدردی >>>
سلام به دوستان و آشپزان حرفه ای تالار
برای درخواست راهنمای اومدم اینجا نخندینا .
هرکی بخنده امشب غذاش بسوزه :311:
جمعه مهمون داریم. یه جورای رودر وایسی داریم
خواستم یه نوع غذا بهم بگید همراه با دستور پختش و پرینت میگیرم مرسونم
خدمت عیال .
فقط شوخی نکنیدا الکی یه غذای بدید بدیم به خورده مهمونا و اورژانس والباقی
که خودتون میدونید
-
اینجا چه بخش باحالیه تا حالا ندیده بودمش!
به عنوان پیش غذا این سوپی که الان دستور پختشو براتون گذاشتم عالیه انگشتاشونم باهاش میخورن
اسمش سوپ سفیده
یه پیاز متوسط رو تو دو قاشق روغن تفت بدید تا طلایی بشه بعد بسته به تعداد مهموناتون جو پوست کنده که قبلا حدود 4-3 ساعت خیس خورده به پیاز اضافه کنید و یه تفت مختصر در حد 5-4 دقیقه بدید و بعد بهش آب اضافه کنید بذارید جو با آب بپزه(مقدار آب هم نباید خیلی زیاد باشه مثلا برای یه بسته جو پوست کنده که تو مغازه ها میفروشن 2 لیوان آب کافیه)بعد از حدود یه رب نهایتا 20 دقیقه آب کم میشه(اصطلاح علمیش اینه که بخار میشه:311:)دیگه از اینجا به بعدبرای پختن جو فقط شیر اضافه کنیدیعنی زمانی که آب سوپ کم شد به جای اضافه کردن آب ,شیر اضافه کنید در طی مدت پخت هم هر دفعه شیر کم شد و بخار شد دوباره شیر اضافه کنید(یه نکته ی خیلی مهم اینه که در قابلمه نباید کاملا بسته باشه چون سر میره و تمام آشپزخونه میشه....:311:) این روال اضافه کردن شیر باید هر نیم ساعت یه بار تکرار بشه بعد از حدود 1ساعت از پختش مرغ یا عصاره ی مرغ رو بهش اضافه کنید و حدود ا ساعت و نیم تا 2 ساعت زمان میبره تا مرغ بپزه و سوپ هم بهتر جا بیفته بعد هویج رنده کنید(با قسمت درشت رنده)بهش اضافه کنید حدود نیم ساعت بعدش جعفری خرد شده اضافه کنید( مقدار جعفری و هویج هم نباید زیاد باشه بیشتر جنبه ی تزیینی و زیبایی داره) و بعد از 20 دقیقه دیگه سوپ تقریبا آماده است قبل از سرو میتونید بهش خامه اضافه کنید
فوق العاده خوشمزه است.پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید
من برای شام و دسر هم کلی پیشنهاد فوق العاده دارم ولی از اینجا به بعد دیگه خانم های خانه دار باید بیان بگن
-
عزیزم منم خانم خانه دارم اما ای کاش یکی از پیشنهادهای فوق العادتو مینوشتی.شاید ناهار فردای من میشد:82:
-
من غذا خواستم آبجی .
سوپ که سیر نمیکنه .پیش میش رو بخیالش تجملاتی میشه .:305:
بد آموزی داره خواهرمن تو این اقتصاد جور در نمیاد .
یه غذای در حد کارگری . باور کن من کارگرما. منو با این تاجر اشتباه نگیرید .
همون غذای بقول خودت باحال رو بگو .
طوری که سیر کنه آدمیزاد رو .
-
خب سوپو بانون بخوريد سيرميشيد!
اين چه جور مهموني رسمي اي كه پيش غذانداره!
درضمن من آشپز مجالسم زيادبامهموني هاي كارگري آشنانيستم
يه غذايي هست كه اسم نداره من هروقت حال آشپزي ندارم درست ميكنم اسمشو ميذارم ترانه
حالاموادلازم براي ترانه:
برنج
زعفران
مرغ
برنج رو بذاريدبپزه آب كش كنيد ته قابلمه ي برنج روغن وزعفران بريزيد تاداغ شه بعد يه بخشي از اون روغن و زعفران روبرداريد واسه رو برنج
بعد مرغ هاروبچينيد ته قابلمه و برنجي كه آب كش كرديد روبريزيد روش و نهايتا روغن وزعفراني كه كنارگذاشتيد روبريزيد روبرنج و دم كني روبذاريد
اگه ازسينه مرغ استفاده كنيدحدودا 45 دقيقه طول ميكشه تا مرغا كاملا سرخ شه و بپزه به هرحال بايد حواستون باشه نسوزه اگه به جاي مرغ ماهيچه استفاده كنيد وبه جاي برنج ساده باقالي پلو بريزيد خيلي خوشمزه ميشه ولي ترجيحا باراول باهمون مرغ و برنج ساده درست كنيد
سادس ولي خوشمزس
من مجبورم باگوشي آن شم ديگه طولاني تر از اين نميتونم دستور پخت بدم
غذاهاي خوشمزه ي ابتكاريم باشه براي بعدازتعميرنوت بوكم
بقيه هم بيان4تاغذايادبدن درست كنيم ديگه
-
با سلام از اونجایی که علاقه ی زیادی به فراورده های تولید شده در مبطخ دارم بنده هم از غذاهای جالب و البته خوش طعم اساتید آشپزی تالار استفاده و دستورات تهیه غذاهای شما رو به گوش همسرمهربان خواهم رسوند فقط خواهشا غذاها رو پیچیده نکنید و از ساده ترین روش استفاده بشه چون معمولا خانمای متاهل جوان تازه کارن و آشپزی رو میخوان خونه شوهر یاد بگیرنو تمرین کنند شوی آنها هم بلاتشبیه موش آزمایشگاهیست! پس امیدوارم شما آشپزای جوان موفق باشید :)
-
با کنسروهای لوبیا و تن ماهی و خاویار چه جوری میشه غذای بهتری داشت ؟ :302::302::302:
-
دستور تهیه غذا چهار فصل
خانمها قلم کاغذ بیارید با دقت یاداشت کنید
مواد لازم
ذرت، پوست گرفته و تمیز/ ۶ عدد
گوجه فرنگی، خردشده/ ۳ عدد
ـ روغن زیتون/ ۴ قاشق غذاخوری
ـ پیاز خردشده/ ۲ پیمانه
ـ کرفس خردشده نیم پیمانه
ـ سیب زمینی پوست گرفته خردشده/ ۲ پیمانه
ـ پاپریکا/ ۲ قاشق چایخوری
ـ زردچوبه/ یک قاشق چایخوری
ـ ریحان خشک/ یک قاشق چایخوری
ـ نمک/ یک قاشق چایخوری
دارچین،
ـ برگ بو/ یک عدد
ـ آب مرغ/ ۳ پیمانه
گوجه فرنگی خردشده/ یک پیمانه
نخود، پخته/ یک و نیم پیمانه
فلفل دلمه ای/ سه چهارم پیمانه
پیاز، خردشده یک عدد
روغن زیتون/ یک چهارم پیمانه
سرکه سفید/ ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل 1 قاشق
دستور تهیه
توجه کنید همه این موادها باهم در ظرفی مخلوط میکنیم تا بهترین طعم را به غذا بده.
آب را در یک گابلمه بزرگ به جوش بیاورید. ذرت ها را ۷ تا ۱۰ یا تا اندازه دلخواهتان آب پز کنید. بعد در آبکش بگذارید تا خنک شود و دانه های ذرت را با یک چاقوی تیزمواظب دست تون باشید. از چوبش جدا کنید.
در یک کاسه بزرگ ذرت، گوجه فرنگی، پیاز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید. ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید و خنک وبه مواد مون اضافه میکنیم.
روغن زیتون را در ماهیتابه روی حرارت متوسط رو به زیاد گرم کنید. پیاز، سیر، کرفس و سیب زمینی را پنج دقیقه یا تا وقتی پیاز نرم بشود، در آن تفت میدهیم. با پاپریکا، زردچوبه، ریحان، نمک، دارچین، فلفل قرمز و برگ بو مزه دار کنید. هم بزنید و بعد آب مرغ را به آن اضافه کنید. در آن را ببندید و بگذارید یک ربع یا بشترنیم ساعت روی حرارت کم ریز جوش بزند.
گوجه فرنگی، نخود و فلفل دلمه ای را به سوپ اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه ریز جوش بزند و همه سبزی ها نرم بشوند. نمک و فلفل آن را اضافه کنید و داغ سرو کنید.
ٱخ دهنم آب افتاد ، دلم به تاپ تاپ افتاد.
-
سلـــــــــام سلام http://www.pic4ever.com/images/cheerleader3.gif
منـــم می خوام براتون دستور یه غذای دریایی رو بذارم.... میگــــــــــــــــــو http://www.pic4ever.com/images/2uge4p4.gif
اول از همـــه میگو پاک شده رو با یه پیاز خلال شده ؛ یکمی زعفرون ؛مقداری آب لیمو ؛یه دونه تخم مرغ (برای اینکه میگو پف کنه)؛ گشنیز و جعفری ساتوری شده نمک و فلفل و ادویه بریزین تو یه ظرف و مخلوط کنین و بذارین دوساعتی تو یخچـــال بمونه.
بعد میگوها رو بزنین تو آرد و یه پنج دقیقه ای صبر کنید تا رنگش طلایی شه و پف کنه.
کنارش می تونین از سیب زمینی سرخ کرده و اون خورش گوجه ای که راحیل توضیح داد رو به عنوان سس داشته باشین
نوش جــــــــــــــــــــــــ ــــــــــان http://www.pic4ever.com/images/91.gif
خیلـــی هم خوشمزست؛ نبینم کسی به میگو هام چپ نگاه کنه ها!!
-
گل کاغذی مطمئنی میگو رو با تخم مرغ و آبلیمو همزمان مخلوط میکنن آخه من تو آبلیمو و مخلفات(ادویه و زعفران) میذاشتم و بعدش موقع سرخ کردن تو آرد بعد تخم مرغ و زعفران و بعد دوباره آرد میذاشتم و سرخ میکردم (کلا تا حالا دو بار این کارو کردم این طرفا میگو به درد بخور نیست) اگه اونجوری بهتر میشه که ما هم هر وقت میگو پیدا کردیم اون مدلیش کنیم
وای حالا پدر بزرگ میاد و درخواست میکنه به جای میگو، ماهی قرمز حوض باشه و به جای زعفران هم رنگ منگ به جای تخم مرغ هم آب باشه
ترکیب بالا رو تا الان تجربه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟