حالا به شرط آشتی عمومی :305:
همه ی دخترها با هم بپرید بغل آنی :46::43:
هوررررررررررررررررررررررر ررا.
همه به هم دوست باشید بچه ها :310::227::104:
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا به شرط آشتی عمومی :305:
همه ی دخترها با هم بپرید بغل آنی :46::43:
هوررررررررررررررررررررررر ررا.
همه به هم دوست باشید بچه ها :310::227::104:
سلام داملای عزیز
نمی خوام راجع به اتفاقی که افتاد حرف بزنم و در مورد درست و غلط و حق و ناحقش قضاوت کنم(چون خیلی چیزا رو نمی دونم) فقط اومدم بگم داملا خانمی که اومدی اینجا تاپیک خداحافظی زدی و راهتو کشیدی داری می ری شما از اون چیزی که فکر می کنی عزیزتری! :)
من کلا دلم نمی خواد وقتی کسی تصمیمی می گیره بندازمش تو رودرواسی که نظرش عوض بشه ولی الان چون فکر می کنم دلیل رفتنت(حداقل یکی از دلیلاش) دلگیری از تالارو مدیران و اعضاشه خواستم بدونی اینجا کسی دلش نمی خواد داملا بره.
راستی این 2تا عکسو می بینی؟ وقتی دیدم یاد تو افتادم save کردم بدم بهت نمی دونم چرا یادم رفت! حالا اینارو ندادم یادگاری بگیری بری ! دادم ببینی دلت واشه بهتر بتونی تصمیم بگیری! :)
داملاي عزيز: سخت مي گيرد جهان بر مردمان سختگير .....................
من يك عضو تازه واردم و آشنايي با شخصيت شما ندارم اما جوابتون رو خوندم. همون جواب به تاپيكي كه باعث شد شما فقط به مدت 1 هفته حسابتون مسدود بشه.فقط همين...........(كسي شما رو از انجمن همدردي اخراج نكرده.)
در جواب شما نوعي حس برام تداعي شد كه احساس كردم كه شما قبلا اين شرايط را در جريان دوستيتون با كسي داشتيد و اين تاپيك يه حس خشم رو در شما برانگيخت كه باعث شد يك مشاوره اي كه كاملا بر مبناي احساس بود به ايشان بدهيد. مثل اينكه هنوز هم در اوج احساس ميخواهيد تصميم گيري كنيد و قصد ترك هميشگي اين انجمن رو كرديد.
:305:اما به نظر من قدري تامل كنيد، و در همين 1 هفته به عملكرد خودتون فكر كنيد. مطمئنم كه بعدها از اينكه جمع دوستانتون رو به اين راحتي ترك كرديد، حداقل پيش خودتون تاسف و حسرت ميخورين.
داملا ،عضو محترم
شما عواقب عملی را بر گردن گرفتید ،عملی که در قوانین به آن اشاره شده و عضو قدیمی و جدید هم نمیشناسد،پس جای هیچ حرف و حدیثی نمی ماند. این هم نوشته شما
شما خودتان این احتمال را داده بودید که نسبت به این پست با شما برخورد خواهد شد. پس پای حرف و عملت بایست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
به مدت یک هفته حساب کاربری شما مسدود شده، و بعد از آن میتوانید با همان اسم کاربری قدیم در تالار فعالیت داشته باشید.
فعالیت در یک جامعه مجازی که ماکت یک جامعه حقیقی است باید برای ما یک الگو باشد.زندگی هم قوانین خاص خودش را دارد.
کمی فکر کنید
سلام داملا جان
خوبی عزیز؟؟
من اون تاپیک که لینکش رو گذاشتی دیدم اما چون در جریان اصل ماجرا نیستم نمیدونم چی شده.
اما یا نقض قانونی بوده یا نبوده.
اگه بوده که هیچ.
اگه اتفاق خاصی نیفتاده و به قول بعضیا قضیه فقط سوء تفاهم بوده پس چه عالی!!!
عالی چون داملا رسما شرکت کننده یه امتحان بزرگ شده..امتحان حل سوء تفاهم...امتحان گذر دوره سخت..نرو و بمون.نه چون همدردی بهت احتیاج داره.که صد البته احتیاج هم داره اما نرو چون داملا باید از این فرصت نهایت استفاده رو ببره که اگه یه روزی خدایی نکرده با همسرش دچار سوء تفاهم شد شال و کلاه نکنه بره خونه باباش.بلکه مرد و مردونه وایسه و همه چیز رو حل کنه...
تو این امتحان شاگرد اول شو...چون تواناییش رو داری...
من مطمئنم..تو که نمیخوای خیال کنیم داملا تا تقی به توقی میخوره قهر میکنه میره.
دلگیری میدونم.اما زخم دلگیریت رو با با مرهم پیروزی و شکست دادن مشکل درمان کن.
موفق باشی
داملا نرو.
دلمون برات تنگ میشه.
میدونم دلت برای اینجا هم تنگ میشه.
نه میتونی نه میتونم :) :46:
سلام
من 1 رو ز تالار نبودم مدیر همدردی تالار خراب کرده است من از تالار می روم اگر خانم داملا تالار نباشد من از تالار می روم خیلی ناراحت عصبانی هستم مدیر همدردی مدیریت در تالار خیلی ضعیف است مدیر همدردی تالار خریدید تالار همدردی می خرم خانم داملا چند وقت در تالار با جان دل فوق ا لعاده شبانه رو ز زحمت کشید مدیر همدردی جواب این می دهدواقعا مدیر همدردی متاسفم مدیر همدردی به فکر پول حق عضویت تالار است متخصص فنی تالار خیلی ضعیف هستند نمره متخصص فنی تالار 0 است به نظر من مدیر همدردی خانم داملا ناراحت کرده است من خودم به شدت مدیر همدردی برخورد می کنم من خودم چند سا ل در تالار زحمت کشیدم بی فایده بود مدیر همدردی قدر من و ارزش ندانست من در تالار ماندم فقط به خاطر خانم داملا بوده است مدیر همدردی خانم داملا مشاوره خیلی عا لی است مدیر همدردی اجازه ندارید به خاطر برخورد غیر مشاوره ای و احساسی به مدت ا هفته عضویتشان مسدود کنید مدیر همدردی شما خودتان 1 بار بر خورد غیر مشاوره ای احساسی داشتید تالار همدردی تعطیل کنید مدیر همدردی مدیریت در تالار نمره 0 می دهم مدیران تالار در تالار خیلی ضعیف هستند نمره مدیران تالار 0 است واقعا متاسفم ممنون
محمد ؟!
عزیز دل خواهر ............داملا از خر شیطون پیاده شد ، حالا تو پریدی رو خر شیطون ؟!:311:
ببین خط کش دستمه ااااااااااااااااااا :311:
یه سوتفاهم بود محمد جان . حل شده . خودت رو کنترل کن و حرفهایی از روی عصبانیت نزن که بعدا نشه جمعش کرد چرا که بعدا خودت بیش از همه ناراحت میشی . این حرفها در شان تو نیست .
مدیر همدردی - داملا - تو - من - همه و همه با هم دوست هستیم و همه هم همدیگر رو دوست داریم . دوست نداریم کسی ناراحت باشه و .....................
قابل درک است که چون داملا را دوست داریم به حمایت از داملا حرف بزنیم و ازش خواهش کنیم که ما را ترک نکنه اما این دلیل نمی شه که یکی دیگر از دوستانمون رو ترور کنیم .
بابا این سنگ تراشان گناه داره اااااااااااااااا. :163:چرا اینقدر اذیتش می کنیم . :324:خون که نکرده یک تالار راه انداخته . :302:عجبااااااااااااااااا. اینقدر این دوست منو اذیت نکنید دیگه .:302:
گاهی دلخوری پیش میاد دیگه . نباید سخت گرفت .کسی قصد آزار و اذیت همدیگر رو نداره و باید واکنش هایمان را کنترل کنیم که باعث رنجش بیشتر هم نشیم . با حرف زدن و توضیح دادن و توضیح شنیدن درست همه چیز قابل حله .
آهااااااااااااااااااااااا ای مهاجر بینشان کجایی؟!:324:
حاج آقا من از این کارها بلد نیستم . .............بیا بگو همگی با هم یک صلوات بفرستیم این داستان ختم به خیر بشه .
دوست باشیم . دوست . دوست . دوست . دوست .
From:aaaaaa>
To:bbbbbbbb>
Sent: Saturday, February 25, 2012 1:45 PM
Subject: خواهش
سلام دوباره
دوست عزیزم عذر می خوام که دوباره مزاحمت میشم،من نتونستم تو همدردی پست بذارم، ازت می خوام درصورتی که برات مقدور بود متن منو انتقال بدی به تایپیک"خداحافظی داملا با همدردی".
من می نویسم اما توقع ندارم حتما انتقالش بدی،اگر امکانش بود این کارو بکن.
================================================== ======================
" اول ازهمه تشکر می کنم از همه دوستانی که با گذاشتن پست یاکلیک دکمه تشکر بهم ابراز محبت داشتند.
اول از همه بهار عزیزم:
بهار جون دوست ازدست رفته همیشه تنها من نیستم،بلکه این شخص دوست منه ومن فقط از دوستم دفاع کردم.چون جملاتی که راجع بهش گفته صحیح نیست وحتی برگشت مجددش هم می تونه آزار دهنده باشه.
اblue sky نازنین:
عزیز منم دوستت دارم، خوب هم می دونی.همیشه به یادتم اگه دلت خواست می تونی از طریق ایمیل از حالت بهم خبربدی.
آنی جون:
آره درست میگید، ردپای رنجش محسوس هست.من از عمل مدیر رنجیدم واسه اینکه همیشه از این مدل تنبیه ها متنفر بودم.
بی نهایت عزیز:
شاید هیچ کدوم متوجه قضیه نشید،چون یکی از پستها حذف شده.
گل مریم:
یک پدر مهربان هرگز فرزندش رو بین جمعیت 29000نفری تنبیه نمی کنه! ایشون می تونستند از طریق ایمیل یا پیام خصوصی بهم اطلاع بدهند.
واما قضیه اهانت:
مدیر توی پستش اشاره کرده که اطلاع رسانی ازطریق گل مریم بوده، وبعد برای داملا نوشته که علت مسدودی اهانت به یکی اc اعضاست.
خداییش کجای پست من توهین آمیز بود؟جز اینکه دفاع کردم از کسی که متهم اصلی بود ومن حقیقت رو می دونستم!خواستم به خودش بیاد واوهم که متوجه قضیه شد، تشکری زد وبازم رفت،چون جوابش رو گرفته بود."
========================================
داملا عزیز ، درخواستت رو انجام دادم ، دلم می خواد درسی رو که من نیز آموخته ام بهت بگویم ، فقط و فقط برای اینکه می خواهم بدانی این دردت ، درمان هم دارد
اینجا یک محیط مجازی است اومدنی ، رفتنی است ؛
توی همینچین حال و هوایی ( که قبلا داشتم) فقط نوازش بود که دلم می خواست بگیرم ، اما افسوس که هرچقدر که نوازش می گرفتم دردم تسکین نیافت
کیمیای درمان این درد در این جمله برایم نهفته بود که خالصانه به تو می گویم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
میدونی خیلی سخته از طرف کسی این رنجش ایجاد بشه که برامون ارزشمند هست ( شخص ناقل خودش میشه مزید علت)
حالا اگر جایگاه اون شخص و ارزشمند بودن رفتار اون شخص را بیاد بیاوریم که غرض شخصی ندارد ، می تونیم کم کم خودمون رو آروم کنیم
و یه نکته دیگه
هیچکس عاری از خطا نیست ، حتی مدیر همدردی ، مشکل اینجاست که ما مراجعین در ذهنمون از یک نفر بت می سازیم و اون رو عاری از خطا می دونیم
به همین علت هست که رنجشمون چندین برابر میشه
و در آخر اینکه
بهت نمی گم بمون یا برو
ولی اگر من میدان زندگیم رو خالی می کردم ، جنگیدن رو یاد نمی گرفتم ، و بعد لمس پیروزی که با تلاش بدست آورده ام برایم اینقدر شیرین نمی شد
به زیر سقف این خونه / منم مثل تو مهمونم / منم مثل تو می دونم / توی این خونه نمی مونم
همیشه آخر حرف ها پر از حرف های ناگفته است
اقا من عاشق خداحافظیم
اصلا افریده شدم واسه اینکه همه باهام خداحافظی کنن
نمی دونین چقدر خوش میگذره وقتی با کلی گریه زاری با هم خدافظی کردین
ولی طرف از پرواز جا می مونه و دیگه کلا سفرش کنسل میشه :310:
داملا جان
بیا و یه حال اساسی به همه ما بده
:72::72:حالا برو ولی برگرد بگو جاموندم:72::72: