RE: لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون از همه دوستانی که شاد عزیز رو راهنمایی کردن و البته راهنمایی هاشون واسه بقیه هم فکر می کنم به درد بخوره
شاد عزیزم
دلم گرفت!ولی بهت افتخار می کنم.از خدا می خوام بتونی مشکلاتت رو حل کنی.
یه پیشنهاد دارم خانمی!
اگه همسرت از این شاکیه که چرا بهش محبتت رو نشون نمی دی به نظرم ضرری نداره اگه این کار رو بکنی.حتی اگه دلایلش منطقی نباشه و به قول انیگما بهونه باشه!بذار بیشتر از قبل بفهمه که دوستش داری.من خودم امتحان کردم نتیجه اش نسبتا خوب بود.
با اینکه گاهی وقتها سخته ولی نتیجه اش خوبه!
من هم در جریان یه مورد مشابه بودم.یه پسری دختری رو که دوست داشت به حد نهایت امتحان کرد تا بهش ثابت بشه که بهش علاقه داره و ...!
شاید اصلا منطقی نباشه ولی باورت نمی شه بعد از اون دیگه شده مرید حلقه به گوش دختر!البته گاهی باز شیطنتش گل می کنه و به قول خودش اون دختر رو امتحان می کنه ولی باز علاقه اش نسبت به اون دختر بیشتر می شه.البته این علاقه ممکنه دلایل زیادی داشته باشه یا شاید درصدی از این علاقه به خاطر هیجانات سن و سال جوونی باشه ولی محبت می تونه هر دلی رو نرم کنه!
تو هم اگه صلاح می دونی این کار رو انجام بده!البته مطمئن شو که یه دفعه نتیجه عکس نداشته باشه و شوهرت بخواد سوئ استفاده کنه!
موفق و شاد باشی
ممنونم گلپر عزیز :72:
مشکل اینجاست که اون طرز برخورد مادرش با پدرش رو نشونه علاقه زن به مرد می دونه! یعنی اگه زنی اون کارها رو نکنه علاقمند به همسرش نیست. من آدم سختی نیستم درسته که مغرورم اما اونطور هم نیست که هیچ وقت بهش ابراز علاقه نکنم. یه چیز دیگه هم که اون مشاور بهم گفت این بود که همسرم می خواد گذشت منوببینه، تو مسائلی که برای خودش مهمه، برای همین من سعی دارم این کار رو بکنم هر چند خیلی سخته برام، مثلا پریشب بدترین شب زندگیم بود، تا صبح بیدار بودم و اشکام قطع نمی شد. انگار به اندازه تمام سالهای عمرم داشتم گریه می کردم، با اینکه مقصر اون بود، ولی صبحش سعی کردم به روش نیارم، دیشب هم که اومد پیشم هیچی بهش نگفتم البته خودش میدونست که چه شبی رو گذرونده بودم اما به روش نیووردم. فعلا با این مسائل باید شروع کنم تا ببینم چی میشه..
الهی بمیرم
خوب ببین هنوز که عقد کردید سر خونه زندگی که نرفتید
رفتتید؟؟؟
خدا نکنه قریبه عزیز ( منظورتون با ق یا با غ بوده؟)
نه عزیزم هنوز عقدیم و با هم زندگی نمی کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
یه چیز دیگه هم که اون مشاور بهم گفت این بود که همسرم می خواد گذشت منوببینه، تو مسائلی که برای خودش مهمه، برای همین من سعی دارم این کار رو بکنم هر چند خیلی سخته برام، مثلا پریشب بدترین شب زندگیم بود، تا صبح بیدار بودم و اشکام قطع نمی شد. انگار به اندازه تمام سالهای عمرم داشتم گریه می کردم، با اینکه مقصر اون بود، ولی صبحش سعی کردم به روش نیارم، دیشب هم که اومد پیشم هیچی بهش نگفتم البته خودش میدونست که چه شبی رو گذرونده بودم اما به روش نیووردم. فعلا با این مسائل باید شروع کنم تا ببینم چی میشه..
سلام. مطمئن باشید گام "گذشت" اولین، آخرین و بهترین گامی است که برای بهبود رابطه تان برمی دارید. با شروع زندگی و در ادامه آن، هر دوی شما متوجه اهمیت گذشت در زندگی خواهید شد.
و خوشحال باشید که این گام را ابتدا شما دارید برمی دارید.
پیشنهاد می کنم نه به خاطر توصیه ی مشاور، بلکه به خاطر خداوند و آنچه که او و اولیای او در اهمیت فداکاری و گذشت فرموده اند، اینکار را انجام دهید.
این، کار را برای شما آسانتر و دلپذیرتر و حتی لذت بخش میکند.
خوشبخت باشید.
سلام عزیزم
بعضی وقتها فکر میکنم شاید ما زنها خیلی حساسیم
خیلی چیزها برا ی ما ارزشه در صورتیکه برای آقایون....
به هر حال امیدوارم مشکلت هر چه زودتر حل شه اینو هم بدون که عقد بدترین دوران زندگی هست به نظر من البته
بعدش چون رفت وآمد با خانواده ها کمتر میشه مشکلات هم کمتر میشه
ممنونم آقای فوادی
سعی دارم همین کار رو بکنم، امیدوارم که موفق بشم..
:72:
الینای عزیز از شما هم ممنونم
من هم از خیلیا شنیدم که دوران عقد دوران بدیه، به هر حال امیدوارم که همه انسانها بعد از گذشتن از سختی، شاهد آسایش و راحتی باشن...
:72:
سلام شاد عزیزم. خدا رو شکر می بینم آرومتری ؟ چه خبر دوست من ؟ تازه دوباره پیش مشاور نرفتی ؟ رفتارهای همسرت تو این مدت چطور بود ؟ مامانت چه کار کرد قرار بود کمکت کنه ؟
ما رو بی خبر نذار عزیزم.
ممنونم نازنین عزیز:72:
بله یه مدتیه آرومترم، سعی می کنم زیاد حساسیت نشون ندم، مادرم هم داره با سیاست خودش رفتار همسرم رو متعادل می کنه. فعلا خواهر گلم با دختر نازش اومده خونمون، خیلی وقت بود ندیده بودمش، فکر کنم بودن اونها هم باعث شده تا راحت تر از همه چی بگذرم...
امروز بعد از ظهر دوباره باید برم پیش مشاور.
تا همراهان خوب و مهربانی مثل شما دارم، راحت تر و منطقی تر با همه چیز کنار میام..
:72: :72:
سلام. عزیزم خوبی ؟ اوضاع احوال بر وفق مرادته ؟ منو بی خبر نذار