RE: وجود این عضو در تالار چه اثری داشته (2)
از تمام دوستان و اعضای خوب تالار به من لطف داشتند خیلی تشکر و قدردانی می کنم اعضا تالار و مدیران خوب تالار خیلی گلی خیلی دوستت دارم:72::72::72::72:
خانم فرشته مهربان مشاوره در تالار به رو ز است خانم فرشته مهربان مدیریت خوبی و عا لی در تالار دارد مشاوره خوب و عا لی می دهند به مراجعان تالار در تالار راهنمایی و مشاوره عا لی می دهد و کمک می کند راهنمایی خانم فرشته مهربان خیلی عا لی است در تالار فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشدبراتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
فرشته مهربون به مراجعین پاسخ منطقی وکارشناسی میده واگه یکم سختگیرند به خاطر موقعیتیه که دارند و وجودشون در تالار قطعا لازمه ،ازمشاوره ای که میدندلذت میبرم،امیدوارم درزندگی شخصیشون هم موفق وپیروزباشند.:43::72:
سلام وجود این عضو خانم نازنین 1 در تالار چه اثری داشته
خانم نازنین عضو فعا ل دلسو ز مهربان با تجربه بادانش است ایشان تاپیک خیلی عا لی در تالار ایجاد می کند مطا لب خیلی پر محتوا خیلی مفید و امو ز نده است مطا لب خیلی عا لی و بسیا ر تاثیر گذارمفید است ایشان مشاوره در تالار خیلی عا لی و قوی بی نظیر است ایشان با اعضا خوب تالار مهربان صمیمی است به مراجعان تالار خوب عا لی راهنمایی مشاوره می دهدتاپیک پر محتوایی ایجاد می کند ایشان همکار من در صندلی داغ فوق ا لعاده در صندلی داغ خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
نازنین عزیز
از وقتی به این تالار امده دلسوزانه و بسیار با دقت عمل کرده
دختری بسیار مهربون و با اطلاعات هست در صندلی داغ هم همکاری بسیار خوبی دارد
نازنین جان دختر خانوم گل از همه تلاش ها و محبت هات تشکر میکنم و یکی از بهترین اعضا هستی
موفق و شاد و تندرست باشی نازنین جان:46:
نازنین عزیز بابت تمامی تلاشهایتان از شما تشکر ویژه دارم.
نازنین جان خیلی هوشمندانه رفتار می کند ..تلنگر هایی که من بعضی جاها از ایشون دیدم و واقعا هم سازنده بوده و همینطور همکاری عالی ایشون در صندلیه داغ .
نازنین جان ما همه اینجا دوستت داریم.
سلام خانم نازنین 1 به مراجعان تالار پاسخ منطقی می دهد وجو د شون در تالار قطعا لازمه از مشاوره خیلی لذت می برم در صندلی داغ همکاری خیلی عا لی است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
وای من این رو الان دیدم از همتون ممنونم :72:
خیلی به من لطف دارید :72:
خیلی زیاد:72:
سلام
خانم نازنین 1 تاپیک فوق ا لعاده ایجاد می کند راهنمایی خوب بصو رت نکته ای و کلیدی به خاطر کمک های شما به مدیران تالار ذر اداره تالار ایشان با تجربه بادانش است مشاوره فوق ا لعاده عا لی است ایشان خیلی منطقی است خیلی به مراجعان تالار کمک می کند به مراجعان تالار راهنمایی های خیلی مفید می دهد براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
سلام وجود این عضو اقای کیوان در تالار چه اثری داشته:72::72::72:
اقای کیوان مشاوره در تالار به رو ز است مدیریت خوب عا لی در تالار دارد مشاوره خوب عا لی می دهند به مراجعان تالار در تالار راهنمایی مشاوره عا لی می دهد و کمک می کند راهنمایی اقای کیوان خیلی عا لی است اقای کیوان عزیز فوق ا لعاده در تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم
اقای کیوان عزیز تاپیک عا لی ایجاد می کند تاپیک بسیار تاثیر گذار مفید است با اعضا تالار خوب مهربان صمیمی است توانایی مدیریت با لایی دارد براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72: