چرا شما پسرا سخت مي گيرين؟؟؟؟؟اكثر دخترا معيارهاي مالي و اقتصادي ندارن. و صداقت و ايمان مهمترين اولويتهاست.
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا شما پسرا سخت مي گيرين؟؟؟؟؟اكثر دخترا معيارهاي مالي و اقتصادي ندارن. و صداقت و ايمان مهمترين اولويتهاست.
واسه اینکه بیشتر رو حرفامون فکر کنیم و اینقدر راحت کل هموطن هامون رو زیر سوال نبریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
به یقین این رو می گم که اشتباه فکر می کنید. به یقین. بله ایمان و صداقت شاید مهمترین اولویت هاشون باشه ولی معیار مالیشون رو کسی نتونه برآوردده کنه سمت و سوی پسر هم نمی رن.جز معدودی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
سلام دوست گرامی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
من با این کلمه بکار رفته در نوشته شما مشکل دارم>>"""اکثرا
در صورتی که اگر اقلیت را به جایی ان کلمه بکار می برید موافق بودم
حالا از آقایونم کم نیستن نیگاشون به جیب پدر خانومه...کی بنده خدا از این دنیا میره و علاوه بر دخترش که قبلا تقدیم شده اموالشم تقسیم شه...
پست اول این تاپیک رو میارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عارف
چرا مشكل دارين؟ وقتي صداقت نباشه ماديات به چه دردي ميخوره
ماديات تو زندگي مشترك هم ميشه به دست اورد
انصاف هم بد چیزی نیست. نسبت بگیرید تعداد دخترانی که مال پسر برایشان مهم است به نسبت پسرانی که منتظرند پدر همسر بمیرد و اموالشو تقسیم کنه یکیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran
حرفی می زنید مثل اون ضرب المثل آذری مرغ پخته خندش می گیره.
این رو کامل بخونید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
با اينكه والدين من خيلي سخت گيرن و هركي رو براي خواستگاري راه نميدن ولي من به شخصه صداقت و ايمان برام مهمه. ماديات برام اولويت اخره
حالا برای شما هم که اینطور فکر می کنید پدر و مادرتان سخت گیرن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
پس چرا می گین " چرا مشکل دارین؟"
خیلی از پسرها و دوستان و نزدیکان دیگه از این نوع نگاه مشمئز کننده متنفر شده اند.آنها به دنبال خوش گذرانی هستند و نه به دنبال حماقتی به اسم ازدواج!! متاسفم که هنوز نمی توانم خودم را راضی کنم برای اینکه مانند آنها بشوم.