RE: حال و احوال یاران همدردی (3)
دوستان گرامی کسی دختر کوچولویی با لباس قرمز که از پشت پنجره داره معصومانه بیرون رو نگاه می کنه ندیده؟
آخه من دلم براش خیلی تنگ شده
خیلی زیاد http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...7a1dedbb5f.gif
نمی دونم کجاست و الان داره چی کار می کنه
هرجا که میرم رد پای پست هاش با اون همه مهربونی اش هست
خدا جونم اون دختر کوچولوی ناز رو به تو می سپارم که مواظبش باشی و توی دلش بندازی که من می خواهم خاله بشم و بهش مادر شدنش رو تبریک بگم
منم دلم برای داملا خیلی تنگولیده!!
داملا جان، جات خیلی خیلی خالیه.
زودتر بیا یه خبری از خودت بده:72:
سلام كوتاه مينويسم .ديشب ساعت دو يه عمل جراحي داشتم . بهتون سر ميزنم اما خواستم نبودنمو اطلاع بدم .
آقا حامد،
برای شما آرزوی سلامتی می کنم.
امیدوارم که مشکل خاصی نبوده باشه و زودتر بهبود پیدا کنید.
-------
خانم داملا،
کجایی؟ جات خالیه!
هر کی نمیومد سر بزنه، خانم داملا سراغش رو می گرفت.
وای به روزی که خانم داملا نیاد! :)
با سلام
لرد حامد گرامی انشاء الله زودتر با سلامتی کامل برگردی.
برایت دعا می کنیم.:323:
b]داملا هارداسان بالا؟دلم خیلی تنگ شده واست،اومدم اینجا از دلتنگیم واست بنویسم
دیدم قبل من اینجا واست نوشتن.
فک کنم حالا حالاها شارژ داشتی پس چرا رنگت پرید؟
زود تند سریع بیا،بیشتر ازین دلناگرونمون نزار:46:
بلو اسکای شما دیگه کجایی؟خیلی وقته اسمتونو تو لیست انلاینا ندیدم،دلم واسه خودتون و پستاتون
تنگ شده:72:
کسی از اریکس خبر نداره که بیخبر گذاشت و رفت؟اریکس واقعا جات خالیه:72:
شیدا حاتمی گل :46:،بی انصاف اومدی خودتو تو دل همه جا کردی بعد دبدو که رفتی،هر از گاهی تا بازگشت کاملت یه سر بزن،ایشالله روز بروز تو کارت و زندگیت موفقتر بشی:46:
مادمازل یاسا هم که بچه درسخون شده،گذاشته رفته واسه ما داره خودشو برا کنکور اماده میکنه،یاسا بیخیال درس،پاشو بیا اینجا دور همی خوش میگذره ها:311:نه شوخی میکنم بچسب بدرست،دعا میکنم یه رتبه خوب بیاری:43:
شب بارونی هم که خدارو شکر بعد چند روز غیبت اومده ولی هنوز چشممون به
جمال پستاش روشن و منور نشده،یه دعایی چند ماه پیش یاد گرفتم خوبه اینجا ازش استفاده کنم:D
خدایا!
به هرآنکه دوستش داری بفهمان، پست زدن بهترتر از سر زدن است:)
من دلم برا بهشت هم تنگ شده
سلام
امیدوارم حال همه تون خوبِ خوب باشه و زندگی بر وفق مراد:72:
دوستان عزیز!
من امروز یه کار مهم دارم، لطفا برام دعا کنید اگر خدا صلاح میدونه و برام خیر و برکت داره درست بشه و سرانجام خوبی داشته باشه اما اگر خدا راضی نیست و مصلحت نمیدونه، جور نشه!
چون اگه خدا نخواد من هم نمیخوام، واقعاً!
یادتون نره محتاج دعا هستم:316:
بچه ها احساس میکنم خیلی وقته که فرشته مهربان و عزیز هم کم پیدا شده و من هیچ پستی از ایشون نمی بینم؛ امیدوارم فرشته جان هر جایی که هستی مثل همیشه راهنما و یاری دهنده باشی!
از shomila هم دیگه خبری نشد! نمی دونم با زندگیش چیکار کرد؛ امیدوارم زندگی خوبی رو بگذرونه با همسر مهربونش!
بچه ها؛ خبر دارید که غزاله ازدواج کرد یا نه؟ حداقل دختر گل بیا یه خبری بده که بفهمیم با دلبند جان چیکار کردی؟
از روزن هم خبری نیست!
موطلایی مهربون هم فکر کنم درساش شروع شده و رفت سراغ درس و مدرسه!
آقای sci هم یه چند وقتی هست که یه کمی سنگین شده اند و کمتر سر میزنند!
می می جان ان شاء ا... ایندفعه که برمیگردی با کلی خبرهای خوش برگردی!
امیدوارم همه ی این عزیزان هر جایی که هستند شاد و سرحال و البته خوشبخت باشند!
سابيناي عزيز حالت بهتر شده ؟ تونستي دوباره آرامشتو بدست بياري ؟ يه خبري بهمون بده . نگرانتيم ....:46:
سابينا در تاپيكي از حال سام پرسيده .
ضمن تشكر از محبت سابيناي عزيز . بله سابينا جان حالش خوبه .
سام با دوستانش در پارك مشغول بازي قلعه بود ( البته فراموش نشه كه بايد همگي دست و پاهاشون را اره كنند ) خارج از فضاي شوخي بچه هاي خوبي هستند كه فضاي سني خودشان را تجربه مي كنند .
از آنجايي كه همه ي موارد ايمني در پاركها از طرف شهرداري رعايت ميشه ! ميله اي از سرسره بيرون زده بوده كه سام به علت ميزان بالاي هيجان در بازي آن را نمي بيند ( غير استاندارد بودن ميله و....هم به كنار ) و سرش به آن مي خورد و در نتيجه ي تصادف پوست و موي سرش كنده مي شود و................
آن شب سه ساعت روي سرش كار كردند و ..........در اخر نتوانستند خونريزي را به شكل كامل كنترل كنند و ....... در نتيجه ي خونزيزي شديد فردا ي آن شب مجددا تحت عمل جراحي قرار گرفت و ..........
اما چون سابقا مشكل كما و تصادف داشت قدري نگراني پزشكان به غير از خونريزي شديد متوجه مسائل قبلي او نيز شده بود .
الان حالش خوبه . مدرسه هم مي رود . امروز هم بخيه هاي سرش را مي كشند و.....