RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
سلام:
بابا چه خبره!!!!
ماشا الله چقدر این سری جدید خوب شده و من با خوندن سوال و جواب های دوستان بعد مدت ها کلی انرژی گرفتم...ولی بابا سوالاتون خیلی تفکر می خواد من اگر نشستم رو صندلی فقط باید سوالهای شوخی بپرسیدها ..مخ ادم سوت می کشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــه!!!
دست شیدا حاتمی و محمد ابراهیمی عزیز درد نکنه ..همگی خستــــــــــــــــــه نباشید...
سرافراز خانم با اجازه منم چند تا سوال دارم:
مرسي خانم دكتر! افتخار داديد:46:
1:دوست داری چند تا بچه داشته باشی؟اسمشونو چی می ذاری؟
دوتا. يه پسر و يه دختر. اسم دختر "نفس" اسم پسر رو مي ذارم "نيما".
2:استقلالی هستی یا پرسپولیسی؟( مواظب جوابت باش ..حامد خان که سربلند بود)
راستش من اصلا فوتبالي نيستم. طرفدار هيچ تيمي هم نيستم. حالا يعني رفتم توي جبهه آقاي بيبي؟:163:
3:به نظرت دعوا منو بی بی سر چیه ؟تاریخچه اونو می دونی؟
والله نمي دونم. گفتم اگر بگردم تاريخچه رو پيدا كنم توي اينهمه ارسالهاي شما انگار بايد توي انبار كاه دنبال سوزن بگردم! حالا خودتون كه نشستيد روي اين صندلي نازنين ته توهش درمياد:) البته بنظر میاد دعوا بیشتر دوستانه باشه.
[color=#1E90FF]
4:اهل آسمان آبی هستی یا خورشید تابان ..چرا؟[/color]
يعني توي آسمون آبي ممكنه خورشيد تابان نباشه؟ خب همون آسمون آبي!
5:اگر فقط یک روز پزشک بودی دوست داشتی چه کاری انجام بدی ؟
دست و پامو گم ميكردم چون هيچي بلد نيستم. ترجيح مي دادم برم به شيوه همدردي فقط دلداري بدم.:311:
6:تا حالا شده تو زندگی احساس کنی کم اوردی؟در اون لحظه چه کردی؟
آره مگه ميشه پيش نيومده باشه! هردفعه يه كاري كردم. مشغول كردم خودمو. احساسات بد رو نوشتم. اما يه كاري كه خيلي جواب داد ايندفعه اين بود كه هرچي احساس داشتم برعكسشو توي يه دفتر نوشتم و موضوعشم گذاشتم از حال بد به حال خوب.
7:الا بذکر الله تطمئن القلوب......نظرت چیه؟
يعني نگرد دنبالش! دواي دردت همينجاست:43:
8:صبـــــــــــــــر یعنی چی؟تا حالا شده بتونی مدت طولانی صبوری کنی؟
صبر یعنی اینکه خدایا بهت اطمینان دارم. صبر طولانی کار خیلی سختیه وسطش قات می زنم اما نمودارش خوبه یعنی هی دارم بهتر میشم.البته به نظر خودم!
9:چند روز قبل تو اورژانس یک پسر نون خشکی اومده بود با دوتا از دوستاش ...هیچی از چهره هاشون معلوم نبود بسکه کثیف بودن..انگشت اون کوچکتره حین کار در رفته بود...تو نشستی پشت میز اورژانس جای من...چه میکردی؟چه احساسی داشتی نسبت به اون همه فقر و ....؟
من خیلی ناراحت میشم و تا چند روز از ذهنم نمیره.خداییش خیلی شغل سختی دارید بهتون خسته نباشید میگم.:104: چاره ای نداشتم جز اینکه وظیفه ام رو انجام بدم.
10:فکر می کنی : یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایانه؟
آره. زجرکش شدن اصلا خوب نیست:(
11:فکر می کنی تا چه حد بتونی عاشق بشی؟فکر می کنی درسته که کسی رو بیشتر از خودمون دوست داشته باشیم؟
استعداد عاشقیم خوبه:311: ولی معتقدم نباید دیگری رو بیشتر از خود دوست داشت. نکته اش همونه که فرمودید.
12:تصور کن مادر هستی ..فکر می کنی قشنگترین صحنه ای که کودکانت می تونن برات بسازن چیه؟
اینکه ببینم بچه های خوب و سالم و موفقین و به من و پدرشون احترام میذارن.
آیا خودت اون تصویرو برای مادرت ساختی؟
قکر کنم تا حدود ربادی بله
13:تا حالا دست پدر و مادرت و بوسیدی؟آیا کار سختیه؟
دستشونو نه ولی با محبت زیاد بغلشون کردم. فکر کنم یکم سخته باید خیلی احساسی شد و اینکارو کرد. شابدم برای اینه که زیاد عرف نیست و کمتر دیدیم.
شکلک هارو هم میذارم سر فرصت تا کسی از اینکه براش شکلک نذاشتم ناراحت نشه(مثل خودم!)
خب سارابانو جان! با این سوالات که مارو سوزوندی بعدا ار شرمندگی شما درمیایم:301:
سلام خانم سرافرا ز سو ال از شما
1ـ ا یا تالار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
2ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
3ـ احساسانتون رو چگونه مدیریت می کنید
4ــ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
خدا
جنگ
صندلی داغ
خوشبختی
تحصیل
تالار
فرشته
موفقیت
5ـ بهترین فیلمی که دیدی
6ـ وقتی غمگینی چه می کنی
7ـ کدام خیابان تهران دوست دارید
8ـ چه ارزویی داری
9ـ تو عزت نفس رو چطو ر تعریف می کنی
10ـ جوانی تعریف کنید
11ـ یه بیت شعر بگو
12ـ بهترین رو ز زندگی ات کی بوده
13ـ بهترین مدیر تالار بگوید
14ـ یک جمله امو زنده مفید بگوید
15ـ بهترین دوستنون توی تالار کیه
16ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی بگوید
17ـ یک جمله مکه مدینه کربلا بگوید
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
سردت که نیست؟فعلن این هیزوما رو داشته باش تا برم هیزم جمع کنم.
دقیقن چه سالی دیپلم گرفتی؟
کدوم کارتون دوران کودکیو بیشتر دوست داشتی؟
اسباب بازی هاتو هنوزم داری؟
علاقه به نگه داری عروسک داری به عنوان دکور؟
تایپ 10 انگشتی بلدی؟
با اکسل بلدی کار کنی؟
تا حالا با مواد شیمیایی به خودت آسیب زدی؟
عنوان پایان نامت چی بوده؟
از مجریای برنامه کودک همون دوران کودکی از کی بیشتر خوشت میومد؟
دوست داشتی به جای یکی از دختران خانواده دکتر ارنس بودی؟
با قطار سفر کردی؟
تا حالا خارج رفتی؟
حاضری از مواد مذاب که دارن از کوه قل قل می کنن نمونه برداری عناصرشو تجزیه تحلیل کنی؟
عنصر 24 جدول مندلیف چیه؟
فرق زن ذلیلی با احترام به زن چیه؟چرا این دوتا رو مترادف قرار می دن؟
به چه کاری می گن طنازی؟
هوررراااااااااااااااااااا ااسابینای عزیز هم پر رنگ شدن و اگر افتخار بدن ایشون هم توی لیست انتخابی هستن.خیلی دلمون میخواست دوستای دیگه ای هم مثل بهشت عزیز،بی دل دوست داشتنی،آقای کامران007 و چند نفر دیگه هم شرکت کنن که متاسفانه این امکان براشون فعلا مهیا نیست!لیستی رو که من توی اولین پست گذاشتم صرفا جهت اطلاع دوستان از افرادی که این سری روی صندلی خواهند نشست بود و به ترتیب اون لیست افراد شرکت نمیکنند.موارد دیگه ای مثل محدودیت زمانی،محدودیت دسترسی و اعتبار،عدم آمادگی دوستان و ... در نظر گرفته میشه.خب سرافراز گل دوباره سوال:http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...7e516be6c7.gif
-اگه یه چراغ جادو مثل این داشتینhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...4fa7222615.gifکه میتونست 3 تا آرزوت رو بر آورده کنه،اون 3 تا چیا بودن؟
-چرا با رنگ بنفش جواب سوالا رو میدین؟
-شنیدین که میگن ایشالله خواب های رنگی ببینی؟تا حالا خواب رنگی دیدی؟
-یه خاطره شیرین از دوران کودکی تون برامون میگین؟
-میشه شخصیت این دوستان رو برامون مختصر تحلیل کنید:
آنی
فرشته مهربان
سارا بانو
بالهای صداقت
-سرافراز تا اینجای کار از خودش و عملکردش راضی بوده؟
-اگه این امکان رو داشته باشید که یه بخشی از گذشته رو پاک کنید،اون چیه؟
-تا حالا شده دوست داشتین جای کس دیگه ای بودین؟
دوباره میامhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...a477830cf4.gif
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
سرافراز خانم پایین صندلی یک دستگیره هست برای تنظیم ارتفاع. اگر براتون بلنده می تونین هر طور خواستید تنظیمش کنید. من دستکاریش کردم :)
اي واي چرا دستكاريش كردين؟ ديدم چرا پام به زمين نمي رسه! حس كردم نكنه قدم زيادي كوتاهه؟
در ضمن به قول خانم حاتمی این صندلی به کسی وفا نمی کنه. :311:
بله حالا بي وفاييش يه نعمته وگرنه با داغتر شدن سوالها درنهايت سرافراز مذاب از صندلي بيرون مياد!
1- بچه بودی ازت می پرسیدن پدرت رو بیشتر دوست داری یا مادرت رو؟ چی جواب می دادی؟ به نظر تو هم این سوال بدیه؟
فكر كنم پرسيدن. يادم نمياد دقيقا. هيچوقت يكي رو بر ديگري ترجيح ندادم. آره بنظرم سوال بديه كه به بچه بگن چون در مقام مقايسه برمياد. حالا من بزرگم اشكال نداره.:)
2- تو تالار کسی هست که خیلی ازش خوشت بیاد، همیشه همه مطالبش رو بخونی؟ (به جز کارشناسها)
مطالب بالهاي صداقت رو دوست دارم و اكثرا مي خونم.از پستهاي شوخي سارابانو و ياسا هم خوشم مياد. پستهاي سبكتكين رو هم دنبال مي كنم چون دوست دارم ياد بگيره و موفق بشه.
3- تو تالار کسی هست که ازش بدت بیاد؟ :)
نه!!!!!!!!!! اصلا!:163:
4- تا حالا به کسی از دوستانت حسودی کردی؟ اگر آره، چطور با این حسودی کنار اومدی؟ یا اصلاً باهاش کنار نیامدی؟
آدم حسودي نيستم. اما دوست داشتم كه بعضي موقعيت هاي ديگرانو خودم هم بدست بيارم اما خب موفقيتهاي خودمم خوب بوده. اينكه چطور باهاش كنار ميام تلاش مي كنم خودمم اون شرايط رو براي خودم مهيا كنم و اگرم نتونستم بي خيالش ميشم چند روز بعد يادم ميره! :D
5- تا حالا دو به هم زنی کردی؟ :)
نه. برعكسشو انجام دادم.
6- کاری کردی که الآن ازش خیلی پشیمون باشی؟
آره خب! آدم دوست داره خيلي از كارهايي كه بر اثر بي تجربگي و خامي انجام داده حذف كنه اما چه ميشه كرد. آدميزاد خطاكاره ديگه!
7- از کارهای مهران مدیری خوشت میاد؟ نظرت راجع به قهوه تلخ چیه؟
از پاورچين و شبهاي برره خيلي خوشم ميومد. اما راستشو بخواهيد حتي يك قسمت از قهوه تلخ رو هم نديدم.
مرسي آقا حامد گل! ببخشيد دير جواب دادم. مي دونم كه خيلي گلي!:72:
بابا ما تا يه بسته سوال امتحاني رو جواب مي ديم بيست تا ديگه مي ريزه سرمون...آي سووووووختتتمممم!!! http://www.hamdardi.net/imgup/21952/...4494c02043.gif
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام خانم سرافرا ز سو ال از شما
سلام آقاي ابراهيمي:)
1ـ ا یا تالار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
آره خيلي! بخصوص در زمينه قطع وابستگي مطالب زيادي ياد گرفتم. فكر ميكنم شعار تالار هم همين باشه كه به كسي يا چيزي وابسته نباشيم.
2ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
اينكه اول با حركات و رفتار به كسي ثابت كنيم دوستش داريم و اونوقت در يك روز زيبا اونو به زبون بياريم. اين در مورد هركي مي تونه صادق باشه. پدر و مادر. همسر. دوست و ...:72:
3ـ احساسانتون رو چگونه مدیریت می کنید
خب وقتي مقوله احساس پيش مياد بيشتر به تمرين نياز داره. اولا بايد شعار ذهني آدم باشه. دوما اگر يك جايي احساساتي شد زياد خودشو سرزنش نكنه. سوم اينكه موقع احساساتي شدن تصميم نگيره و اجازه بده منطق بيدار بشه بعد اگر هم كمي با احساس قاتي شد اشكال نداره. چون به هرحال احساس هم يك نعمت خداداديه و سركوب كردنش بصورت كامل كار درستي نيست بلكه بايد بجا ازش استفاده بشه.
4ــ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
خدا
يار و رفيق تنهايي هام
جنگ
حس بد و ناراحت كننده
صندلی داغ
شيدا حاتمي و محمد ابراهيمي:43:
خوشبختی
انرژي مثبت
تحصیل
افتخار
تالار
همدردي
فرشته
نگهبان من
موفقیت
پاداش تحمل شكست
5ـ بهترین فیلمی که دیدی
فيلم سينمايي ميليونر زاغه نشين. سريال لاست هم خيلي قشنگ بود. از فيلمهاي ايراني فيلم خيلي دور خيلي نزديك هم خوشم اومد.
6ـ وقتی غمگینی چه می کنی
وقتي غمگين مي شم به تجربه دريافتم كه بايد اجازه بدم زمان بگذره. چون قطعا بعدش حالم خوب مي شه. كارهاي مختلفي مي كنم كه حواسمو از اون غم و اندوه پرت كنه.
7ـ کدام خیابان تهران دوست دارید
همه ميگن وليعصر اما من بلوار فردوس رو بيشتر دوست دارم.
8ـ چه ارزویی داری
اينكه عشق واقعي رو با كسي كه درك درستي از محبت داره تجربه كنم.
9ـ تو عزت نفس رو چطو ر تعریف می کنی
خيلي سوالها سخت شدا!!! عزت نفس يعني اينكه بعد انجام يه كار ياگفتن يك حرف حالت سرزنش به آدم دست نده و انقدر آدم به خودش ايمان داشته باشه كه براي خوشحال بودن نياز به تاييد ديگران نداشته باشه.
10ـ جوانی تعریف کنید
پرواز در اوج
11ـ یه بیت شعر بگو
در ازل بست دلم با سر زلفت پيوند | *** | تا ابد سرنكشد وزسر پيمان نرود |
|
12ـ بهترین رو ز زندگی ات کی بوده
يه لحظه خيلي خاصي بود وقتي پدرومادرم به هزينه من مكه رفتن اشك شوقشون بعد از برگشت از خاطرم نمي ره.
13ـ بهترین مدیر تالار بگوید
متوجه سوال نشدم. اگر ميشه بيشتر توضيح بديد.
14ـ یک جمله امو زنده مفید بگوید
سعي كن در همين لحظه كه اين جمله رو مي خوني خوشحال باشي و احساس خوشبختي كني. گذشته كه رفت آينده هم كه هنوز نيومده. پس بخند :227:
15ـ بهترین دوستنون توی تالار کیه
همه توي تالار دوستم هستن. فرقي ندارن.
16ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی بگوید
فكر كنم قبل گفتم. حالا باز ميگم. يك آدم شجاع كه اسم و فاميلش نام كاربريشه. يك انسان با روحيه كار تيمي بالا. زيادم خودشو درگير تاپيكهاي چالش برانگيز نمي كنه.
17ـ یک جمله مکه مدینه کربلا بگوید
سوال اين بود؟ يك جمله درباره مكه مدينه و كربلا بگوييد. اگر اينه كه:
مكه تجلي نور خدا، مدينه تجلي نور حضرت محمد(ص) و كربلا تجلي نور امام حسين(ع) است سه نوري كه هرگز خاموش نمي شوند.
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
متشكرم. ببخشيد اگر دير شد. همش تقصير سارابانو جان هست كه شكلك خواستن منم كه وسواسي! بايد چيزاي قشنگ پيدا مي كردم. اينه كه دير شد.ممنونم.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
سردت که نیست؟فعلن این هیزوما رو داشته باش تا برم هیزم جمع کنم.
نه هوا خيلي خوبه!
دقیقن چه سالی دیپلم گرفتی؟
سالي كه 18 سالم بود. ;)
کدوم کارتون دوران کودکیو بیشتر دوست داشتی؟
ممول و دخترمهربون
اسباب بازی هاتو هنوزم داری؟
نه گم شدن:(
علاقه به نگه داری عروسک داری به عنوان دکور؟
بله! خيلي خوشمم مياد. يه چندتايي دارم!:43:
تایپ 10 انگشتی بلدی؟
تايپم خوبه اما الان كه گفتيد دقت كردم ديدم همه ده انگشتم مصرف نمي شه.
با اکسل بلدی کار کنی؟
بله. نيازم به اكسل زياد بوده.
تا حالا با مواد شیمیایی به خودت آسیب زدی؟
نه. هميشه نكات ايمني رو رعايت كردم اما يبار از بالاي پله هاي يك دستگاه افتادم پايين خيلي دردناك بود.
عنوان پایان نامت چی بوده؟
ليسانس:طراحي برج تقطير اتمسفريك
فوق ليسانس: ساخت بيوديزل
از مجریای برنامه کودک همون دوران کودکی از کی بیشتر خوشت میومد؟
خانم خامنه
دوست داشتی به جای یکی از دختران خانواده دکتر ارنس بودی؟
مگه چند تا دختر داشت؟ من فلونت رو فقط يادمه!
با قطار سفر کردی؟
بله
تا حالا خارج رفتی؟
بله
حاضری از مواد مذاب که دارن از کوه قل قل می کنن نمونه برداری عناصرشو تجزیه تحلیل کنی؟
نه. sample man بايد بره نمونه بگيره. متاسفانه يك اشتباه رايج در مورد رشته مهندسي شيمي اينه كه اونو با شيمي اشتباه مي گيرن. ما درسهايي مثل ترموديناميك، سيالات و عمليات واحد مي خونيم. كارهامون در حوزه پالايشگاه و صنايع پايين دستي نفت و گاز و پتروشيمي هست و اين با كار يك شيميست كه فقط در آزمايشگاه هست زمين تا آسمون فرق داره.
عنصر 24 جدول مندلیف چیه؟
تقلب كردم از توي اينترنت ديدم كه كروم هست اما خيلي وقته كه ديگه با اين جدول كار نكردم.
فرق زن ذلیلی با احترام به زن چیه؟چرا این دوتا رو مترادف قرار می دن؟
مرد ممكنه از زن ذليلي خسته بشه اما از احترام به زن خسته نمي شه چون احترام به ديگري درواقع احترام به خود است. درثاني زن ذليلي كه بد نيست. به شرط اينكه خانمه سوءاستفاده نكنه :D
به چه کاری می گن طنازی؟
همون كارايي كه پسرا خوششون مياد.:163:
بنظرم هردختر اگر خودش باشه و ادا اطوار درنياره زيبايي هاي ذاتيش مي شه طنازي.
آقاي فرهنگ! ممنون از سوالهاي داااااغ! ببخشيد جواب شما هم يكم دير شد.
سابيناي عزيز! پررنگ شدنت رو تبريك ميگم!:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیدا حاتمی
هوررراااااااااااااااااااا ااسابینای عزیز هم پر رنگ شدن و اگر افتخار بدن ایشون هم توی لیست انتخابی هستن.خیلی دلمون میخواست دوستای دیگه ای هم مثل بهشت عزیز،بی دل دوست داشتنی،آقای کامران007 و چند نفر دیگه هم شرکت کنن که متاسفانه این امکان براشون فعلا مهیا نیست!لیستی رو که من توی اولین پست گذاشتم صرفا جهت اطلاع دوستان از افرادی که این سری روی صندلی خواهند نشست بود و به ترتیب اون لیست افراد شرکت نمیکنند.موارد دیگه ای مثل محدودیت زمانی،محدودیت دسترسی و اعتبار،عدم آمادگی دوستان و ... در نظر گرفته میشه.خب سرافراز گل دوباره سوال:[IMG]http://www.hamdardi.net/imgup/26037
بفرما!
/1303544247_26037_7e516be6c7.gif[/IMG]
-اگه یه چراغ جادو مثل این داشتینhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...4fa7222615.gifکه میتونست 3 تا آرزوت رو بر آورده کنه،اون 3 تا چیا بودن؟
چه چيز خوبي! كاشكي وجود داشت.
1- با عشق واقعيم تشكيل زندگي بديم.
2- يه مدت خارج از كشور زندگي كنيم.
3- يجوري بشم كه هميشه حالم خوب باشه و هيچوقت احساساتم سينوسي نشه.
البته بازم آرزو دارم ها! ولي خب گفتي سه تا ديگه ظرفيت پر شده! قربونت اگر تو چراغ جادوتو نمي خواي بده من سه تا ديگه بگم! :163:
-چرا با رنگ بنفش جواب سوالا رو میدین؟
چون خوشرنگه. بعدش اين ذهنيت رو در شما بوجود مياره كه چقدر جوابهام قشنگن!
-شنیدین که میگن ایشالله خواب های رنگی ببینی؟تا حالا خواب رنگی دیدی؟
خب منظور از خواب رنگي فكر كنم يعني خواب خوب ببيني. آره هردوجورشو ديدم. هم خوابم حس خوب داشته و هم رنگهارو توي خواب ديدم.
-یه خاطره شیرین از دوران کودکی تون برامون میگین؟
خاطرات كودكيم بيشتر خنده دارن. يكم آي كيو تشريف داشتم. حالا براي رفع خستگيتون يك دو تاشو ميگم.
- (اين خاطره آي كيو نيست) بچه كه بودم شايد حدود پنج سال، همسايه امون خيلي منو دوست داشتن و برام پارچه خريده بودن كه چادر گلدار بدوزن. يادمه خيلي ذوق داشتم. مهمون براشون اومده بود و هي اصرار ميكردم چادرمو بدوزن كه دختر همسايه امون گفت هيس! الان نميشه كه! مهمون داريم!(كلا آدم عجولي بودم:))
- كلاس اول ابتدايي كه بودم همكلاسيم اومد بهم گفت كه يكي از پدربزرگاش فوت كرده:302: منم اومدم خونه و يه لوله نازك آهني ورداشتم و مثل فلوت شروع كردم به مثلا ني زدن و عزاداري كردن. خواهرم ازم پرسيد چيكار مي كني؟ گفتم براي دوستم عزاداري مي كنم كه پدربزرگش مرده. خواهرم با چشماي گرد شده بهم نگاه كرد و گفت تو كه همون يه دونشم نداري! تازه يادم افتاد خودم اصلا پدربزرگ ندارم و تا حالا حتي نديدمشون!
- بچه كه بودم خواهرم خيلي روي تميزي خونه حساس بود و مرتب جارو بدست دنبال آشغال توي خونه ميگشت. منم كه ميديدم اينجوريه طوري كه نبينه آشغال مي ريختم روي زمين كه وقتي مي گرده دنبال آشغال پيدا كنه و خوشحال شه!!:163:
-میشه شخصیت این دوستان رو برامون مختصر تحلیل کنید:
آنی
مامان مهربون تالار
فرشته مهربان
همونقدر كه ميتونه قاطع باشه همونقدر هم مهربونه. هروقت مياد ميگيم "شايد اين آخرين ارسال باشد" و بعد....قفل!
سارا بانو
خانم دكتر تالار منتها از روش خنده درماني. عاشق شوهر و حرص درآور من و ياسا با لحظات عشقولانشون :43:
بالهای صداقت
كسي كه از 20 به 100 رسيد و هر جمله كه ميگه از دل برمياد. براي خودش خانميه!
-سرافراز تا اینجای کار از خودش و عملکردش راضی بوده؟
اگر بگم نه ضمير ناخودآگاهم باور مي كنه. آره خوبه. بهرحال من تلاشمو كردم بقيه اش ديگه با خدا.
دوست دارم بقيه هم با توجه به نوشته هام راجع بهم نظر بدن اگه بشه خيلي عالي مي شه!
-اگه این امکان رو داشته باشید که یه بخشی از گذشته رو پاک کنید،اون چیه؟
يك رابطه عاشقانه رو كه الكي كش دادم همون روزهاي اول تموم مي كردم. تا همونجا كه درسهايي كه بايد ياد ميگرفتم به پايان رسيده بود!
-تا حالا شده دوست داشتین جای کس دیگه ای بودین؟
نه اينكه كامل جاي كسي ديگه باشم اما بخشي از زندگي بعضي هارو تحسين كردم و دوست داشتم براي منم اونجوري مي شد.
دوباره میام
http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...a477830cf4.gif
خوش مياي:)
سلام دوبـــــــــــــــاره :
خب سرافراز جان خسته نباشی گلم و امیدوارم تا اینجای کار خیلی نسوخته باشی :43:..اکرم سوختی پاشو برو یک پماد زینک اکساید بزن و بپر بیا که سوال دارم::310:
1:**برای رسیدن به همه چیز باید از همه چیز گذشت ** می تونی بگی این جمله که ما خیلی روش تاکید می کنیم تو تالار به چه مفهومی هست و آیا تا الان تجربه کردی؟
2:قانون راز......چه مفهومی رو داره ؟و شما برداشتت چیه؟
3:آیا اصل مبارزه کردن برای داشتن چیزی با قانون راز در یک راستاست یا خیر؟
4:آیا قانون راز رد کننده جمله سوال 1 هست ..اگر نه چطور این تضاد رو توجیه می کنی؟
5:فکر می کنی افرادی امثال بالهای صداقت که آنقدر با صبر و استقامت زندگی خودشون نجات دادن یا حتی کسی مثل من که با سختی و گذشت به عشقش رسید در روز اول تالار چطور آدم هایی بودیم؟
6:و آیا نظرت در مورد مهریه چیه؟بالا یا پایین ..چرا؟
7:و جهاز ..چطور جهازی دوست داری ببری ؟اعیانی یا ساده ..چرا؟
8:گفتی دوس داری در یک کشور خارجی مسافرت کنی ..چرا؟آیا به قصد گشت یا به قصد پیشرفت؟
9:مرهم زخم هات ..........................................؟
10:(( آی آدم ها که در ساحل نشسته شاد و خندانید...یک نفر در آب دارد می سپارد جان........))
نظرت چیه؟
11::160: این شکلک شبیه کیه؟
%% الان خیلی از دست من شاکی هستی دیگه!!!! نه؟؟ من که در رفتم.......خوش بگذره....:227: