[quote=شیدا]
خودتون خودتون رو لو دادین :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
قابل توجه دخترها این که پسرها هرشب برا هم آرزوی خوشبختی و ازدواج و اینا می کنن:311: یعنی انقده منتظرن برن خونه بخت بعد جلو دخترا اصلاً هم به روی خودشون نمی آرند:311:
خانوم شیدا
بله هنوزم میگم که بزرگترین خوشبختی یه مرد (و زن فرقی نمیکنه )پیدا کردن نیمه گمشده اشه
نیمه گمشده من بهترین و زیباترین و کاملترین ادم دنیا نیست
نیمه گمشده من نیمه گمشده منه
یعنی متناسب با منه
یعنی چون خدا این لیاقتو بهم داده که زندگیمو با یکی دیگه از بنده هاش تقسیم کنم و باهاش به یه ارامش تموم نشدنی برسم نیمه گمشده من تو نگاه من بهترین و زیبا ترین و کاملترین ادم دنیاست
هر شب با افتخار از خدا میخوام این لیاقتو بهم بده
ایشالا عروسی همه مجردامخصوصا اونایی که بیشتر به تاپیکای :72:ازدواج:72:سر میزنن
تاپیک منم خواستگاریهو!:311:
اقای1369 mohammad
وقتی مثلا یه نفر مجروح و زخمیه وقتی درد داره شما میای دعواش کنی چرا درد داری چرا ناله میکنی ؟ میای به ناله هاش بخندی ؟
قطعا اینکارو نمیکنی
بلکه با دلسوزی حتی اگه دردش بیشتر شه زخمشو میبندی چون در مقابل همنوع خودت احساس مسئولیت میکنی
برای اینکه بذاره زخمشو ببندی باید باور کنه که میخوای بهش کمک کنی باید اعتمادشو جلب کنی حتی اگه باهات بدرفتاری کنه بهت بی احترامی کنه
چون حالش خوب نیست داره رنج میکشه درد داره
من و هر کس دیگه ای که تو این تالار تاپیک باز کردیم
داد زدیم که درد داریم !!!!حالمون خوب نیست نیاز به کمک داریم !!!!
کسی که درد داره همدردی میخواد
نباید به اسم اینکه میخوایم مشاوره منطقی و عقلانی بدیم حرف ونظرشو مسخره کنیم و بهش توهین کنیم
باید باورمون کنه تا راهکارهای منطقیمون رو بپذیره و بهشون عمل کنه
موقع بستن زخم باید نوازشش کنیم نه اینکه سرش داد بزنیم که ناله نکن !
واما جویا
شخصیتش برای من قابل احترامه
(من قصد دلسوزی اونطور که دوستان گفتن ندارم یکی باید دلش به حال خودم بسوزه!!:302:)
جویا 7 26 سالشه میتونست توی این 10 سال به اسم کسب تجربه خیلی راحت با دخترای اطرافش وبعدها با شاگرداش یه رابطه صمیمانه (ونه حتی خیلی غلیظ) ایجاد کنه کما اینکه خیلیا با شرایط بسیار پایین تر از ایشون اینکارو میکنن
اما چون به وعده خداوند باور داره که
الْخَبِیثاتُ لِلْخَبِیثِینَ وَ الْخَبِیثُونَ لِلْخَبِیثاتِ وَ الطَّیِّباتُ لِلطَّیِّبِینَ وَ الطَّیِّبُونَ لِلطَّیِّباتِ أُولئِکَ مُبَرَّؤُنَ مِمَّا یَقُولُونَ لَهُمْ مَغْفِرَهٌ وَ رِزْقٌ کَرِیمٌ (نور- 26)
زنان خبیث و ناپاک از آن مردان خبیث و ناپاکند! و مردان ناپاک نیز تعلق به زنان ناپاک دارند، اینان از نسبتهاى ناروایى که به آنها داده مىشود مبرا هستند، و براى آنها آمرزش (الهى) و روزى پر ارزش است.
تمام این مدتو صبر کرده و خودش رو از پلیدی های اطرافش حفظ کرده تا تحقق وعده الهی ببینه
پلیدی هایی که شاید تو جامعه امروزمون (با یه نگاه سطحی و احمقانه )دیگه خیلی بد به نظر نیان
اما برای کسی که به خدای واحد ایمان داره عرف تکلیف تعیین نمیکنه
ما هممون صاحب داریم اون میگه چی خوبه چی بد
چه علم وعقل بشر به اون نتیجه برسه چه نه
هنوزم میگم اره جویا باید خود با ارزششو بشناسه
باید ویژگیهای نیمه خودشو بشناسه
و این حق انسانی و عقلانی و شرعی و عرفیه اونه که در مورد انتخابش به یقین برسه (همون 80 %)