آفرین، حرفی که مشاور میگه را این جا هم اگه میتونی بنویس تا ما بیشتر با نظرات اون هم آشنا بشیم و بیشتر بتونیم کمک کنیم.:303: مطمئن باشید قسمت سخت کار اون جائیه که شما باید تغییر کنید، اگه اون حل بشه، اومدن شوهرتون قسمت راحت برنامه است.
نمایش نسخه قابل چاپ
آفرین، حرفی که مشاور میگه را این جا هم اگه میتونی بنویس تا ما بیشتر با نظرات اون هم آشنا بشیم و بیشتر بتونیم کمک کنیم.:303: مطمئن باشید قسمت سخت کار اون جائیه که شما باید تغییر کنید، اگه اون حل بشه، اومدن شوهرتون قسمت راحت برنامه است.
خب چرا حرفایی که مشاور زده را نمی نویسین؟
سلام بچه ها.
این دوهفته یه کم درگیر درس خوندن بودم(آخه واسه آزمون دکترا ثبت نام کردم و ...:227:)
یه کم درگیر مراسم بله برون داداشم بودم(12 اسفند رفتیم حرم امام رضا عقد کردن:227: جاتون تو حرم خالی بود)
یه کوچولو هم درگیر خونه تکونی .
(شوهرمم تو هرسه تا حسابی کمکم کرد!!!!!!!!!!)
باشه آقای تسوکه توی یه سررسید نوشتم حرفاشو حتما میام و کامل اینجا مینویسم.راستی شما چی کار کردین؟آزمونتون کی هست؟IT بودین؟
راستش دلیلشو نمیدونم اما این چند وقته نسبتا اوضاع امن و امان بود . خودمم تعجب میکنم:311: چرا دعوا و جروبحث نشده!!!!!!!!!!!!ولی با نزدیک شدن به ایام تعطیلات جای اینکه خوشحال باشم خیلی میترسم چون باز دوباره زمان زیادی با هم خونه هستیم و اختلاف نظر ما هم که فراوون میترسم باز شروع شه. به خصوص در مورد رفت و آمدها
خدا کنه اتفاق بدی نیفته و هممون سال خوبی داشته باشیم.
خب بزارین برای بعد از امتحان دکترا. اون وقت کامل حرفاشو بنویسین و من و دوستان هم کمک می کنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا چ
منم دارم به زور می خونم دیگه. از 25 اسفند رفتم شهرستان و تا روز 14 فروردینف به اندازه ی 5 روز که تهران ودم درس نخوندم. خیلی وقتم هدر رفت. ازمون من هم همون 25 فروردینه. ای تی امتحان میدم و کل ظرفیت هم 20 نفره. ببینیم چی میشه دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا چ
خب من که آماده ام. شروع کنیم؟ بنویسین هر آنچه مشاور گفت را.:303: تا ببینیم چی میشه.
این تاپیک به دلیل طولانی شدن قفل می شود .
مینا. چ عزیز
در صورت عدم توجه به راهکارهای عزیزانی که وقت می گذارند و شما را راهنمایی می کنند . باید به عرض برسانم مجبوریم اون تاپیک هم قفل نموده و شما را به مشاوره حضوری ارجاع خواهیم داد .
با تشکر