RE: اي كاش هيچ وقت به دنيا نميومدم...
اين 2 شب از بدترين شب هاي زندگيم بود.اي كاش نمي رفتم سمت اون عروسك...ناخودآگاه يدفعه گريم ميگيره...مي خوام چند خط بنويسم واسه دلم شايد سبك شم...
سلام عشق قشنگ ولي نامهربان من...
منم مجنون كسي كه با نام تو جان گرفت و زندگي را در چشمان فريبنده تو معنا كرد...
منم عاشق تو كسيكه برگ هاي سرنوشت را با تك تك واژه هاي گوش نواز و طنين دلنشين كلامت ترسيم كرد...
اينك اين منم...عاشقي تنها در آستانه فصلي سرد...
تو با تمام مهرباني هايت مرا رها كردي در كوله باري از غم...
كاش مي دانستم گناه من در اين بازي چيست ؟ جرم من فقط دوست داشتن و عاشق تو شدن بود...
جرم من آيا اين بود كه با تو اي تكسوار دلبري ها لحظه لحظه زندگي كردم...آيا مجازات من اين بود كه با دو هجاي نامت دم و بازدم را احساس كردم و از حيات و از بودنم و از بودنت لذت بردم...اينست ؟
محبوب من چگونه مي تواني مرا فراموش كني...مني كه نخستين تپش هاي عاشقانه و دلهره هاي ديدار و لذت دوست داشتن را با تو تجربه كردم...
مني كه اولين بار وجودم از عشق تو گر گرفت... اولين نگاه... اولين احساس... يادت هست؟؟؟؟؟؟
تمام لذت و خوشي دوران كودكي ام با تو و نگاه تو بود كه هر لحظه آتش عشقم را شعله ورتر مي كرد . من با صداقت و ايمان كامل تو را و قلبت را پذيرفتم و بدان تا زماني كه جان در بدن دارم همچنان دوستت خواهم داشت و خدا كه شاهد تمام لحظه هاي من و تو بوده است خوب مي داند كه من چه انديشيده ام و چقدر تو را دوست داشتم...
نمي خواهم تو را به ماندن و دوست داشتن مجبور كنم...چون من آن قدرتو را دوست دارم كه وقتي مي بينم آرامش تو بي من تامين مي شود از دل و وجود خود مي گذرم تا تو خوشبخت زندگي كني...
محبوب نازنينم...فقط بدان قلب آدمي با يك نفر تكميل مي شود و با يك نفر به آرامش دروني مي رسد نه با چند نفر...
بهترينم...عشق عزيزم...با اينكه حتي تواز ذره اي از عشق من نسبت به خودت هيچ چيز نمي داني و نخواهي دانست اما مي خواهم بگويم كه من تو را با تمام بي اعتناييت و بي وفاييت و عشقي كه مي دانم هوس بود...دوست داشتم...و دارم و آرزوي من فقط خوشبختي توست...
ديروزهاي من روزهايي بود كه احساس غرق شدن در مرداب دوست داشتن را داشتم...اما خوشحالم كه تو ذره اي از دوست داشتن و عشقم نسبت به خودت را در چشمان هميشه بارانيم و سكوت هميشگي ام نديدي...نفهميدي...نشنيدي...شا د باور آنكه منم تو را دوست دارم برايت محال بود...
نمي دانم چرا با من اينكار را كردي و در هجوم لحظه هاي بي كسي مرا تنها گذاشتي و رفتي...فقط ميخواهم لحظه اي...فقط لحظه اي از ژرفاي وجودت مرا درك كني و بداني در دل چه كشيده ام و مي كشم...
مثل هميشه با اشك چشمان هميشه ترم و لرزش دستانم در برابر نام بزرگت در قلب كوچكم مي نويسم...براي آخرين بار مي نويسم...
...دوستت دارم...
من بی تو يک بوسه ی فراموش شده ام؛ يک شعر پر از غلط؛ يک پرنده ی بی آسمان؛ يک نسيم سرگردان؛ يک رويای نا تمام.من بی تو بهاری غريبم که در برف متوقف مانده؛ يک جويبار سرد که هيچ وقت به دريا نمی رسد.يک عشق با شکوه که مجالی برای شکفتن ندارد.بودنت زود گذشت؛ و نبودنت را هنوز باور نمی کنم...
دارم به چی فکر می کنم...واسه چی باید فکر کنم...؟ شاید این هم یکی از مراحلش باشه...یعنی باید بگذرونم؟
سخته اما شیرینه. دوست داشتنی هست. درسته بعضی وقت ها یه لحظه دیگه نمی تونی طاقت بیاری ولی بازم شیرینه...نمی دونم آخرش چه جوری می خواد تموم بشه...خیلی سخته یه راهی رو بری که یه خورده هم امید نداشته باشی..اما دوست داشته باشی سختی شو تحمل کنی. شده تا حالا اینجوری بشی؟!
کاشکی می شد فقط یه لحظه درکم می کردی.شاید هم نه . خوب شد که درکم نمی کنی . مگه تو چه کار می تونی بکنی.امشب بازم می خواستم بخوابم که قبلش اومدم یه سرکی به تو توي قلبم زدم.
بازم مثل هر شب اشک ریختم.باور کن آرزومه که تو به آرزوت برسی . خوشحالی تو خوشحالی من هم هست . تو خوب باشی منم خوبم. کاشکی اینقدر دور نبودی . کاشکی راه ها باز بود واسه من و تو . کاشکی میدیدمت و دیگه اینقدر تو چهره های غریبه دنبال تو نمی گشتم .تا حالا شده اینقدر خسته باشی که بخوای داد بزنی ولی نشه؟
دیدی آدم چطوری تو خودش خورد می شه؟
له میشه؟
وای به حالش اگه عاشق هم باشه. اون وقته که احساس میکنه به آخر خط رسیده. ...
سلام دختر جان...اولا ستاره هميشه بايد روشن باشه اگه نباشه ديگه ستاره نيست يه تيكه سنگ بي ارزشه...
جملاتت برام خيلي آشناست...سالها قبل براي كسي اينارو مي گفتم اما ارزششو نداشت...هيچ بشري و هيچ مخلوقي ارزش گفتن اين حرفها رو نداره...عشق تنها جوششي از درون توئه كه با افكارت به شخص ديگري پيوند مي زني و فكر مي كني كه اون خاصه درحاليكه تو خاصش كردي...دلم مي خواد ببينم روزي رو كه اون شخص برات كمرنگ شده اونوقت به اين حرفهات مي خندي شايدم عصباني بشي همونطور كه من دفتر خاطرات سالهاي گذشته ام رو هفته پيش خوندم و از اون همه درد و رنجي كه به خودم تحميل كرده بودم خجالت زده شدم و سردرد گرفتم!!!
خداوند همه امكانات خوشي رو در اختيارت قرار داده. از تك تك لحظه هاي زندگيت لذت ببر و خوش باش. اين آدم اولين و آخرين عشق تو نيست و نمي تونه باشه... عشق اول و آخر خودتي...به خودت عشق بورز و خودتو دوست داشته باش...اذيت نكن خودتو...اين جمله ها رو ننويس و نخونشون...حالت بدتر مي شه...بخدا همه توي اين دنيا دنبال گرفتاريهاشونن... مژده به شما كه بدوني اون آقا هم قبل شما اول اول به فكر خودشه...ديگه غصه نخور باشه؟ منم الان يك رابطه تمام شده دارم و در دوران نقاهتم...اما خيلي خودمو كنترل مي كنم و با اينحال تقريبا يه روز در ميون حالم بد مي شه.سعي مي كنم افكارمو كنترل كنم و به اون موجود فكر نكنم و لحظه هاي خودمو اينجوري خراب نكنم و بيشتر وقتا موفق مي شم و حال شادي و بي خيالي بهم دست مي ده :227: بهش فكر نكن...راهش فقط همينه!
موفق باشي:72:
يه استكان چاي داغ مهمون من:82::46:
عشق واقعي 1 بار اتفاق ميوفته.فقط 1 بار.شايد 1 بار ديگه عاشق بشي اما اين يكي با اين همه ضربه جايگاهش فرق داره.حرفات درست بود.اما 1 جاهايش رو قبول ندارم.ميگي 1 روز درميون حالت بد ميشه.بنابرين در كل فراموش نكردي و حالت بد ميشه.تو اين 6 ماه 3 ماهش كمرنگ بود و دوباره الان رنگي گرفته.من كمرنگي رو تجربه كردم اما حس كردم خاليم.من ياد گرفتم توجيح نكنم اينجا بنابرين جواب 1 جملت رو نميدم.ممنون بابت نظر و همدرديت.:72:
عزيزم من اين حرفها رو بخاطر تو گفتم كه خودتو الكي اذيت نكني... كي گفته عشق واقعي يه دونه است؟ نه اصلا هم اينطور نيست. حتي باربارا دي آنجليس هم كه كتابهاي روانشناسيش توي دنيا معروفه گفته كه ممكنه در دنيا حتي چندين نفر وجود داشته باشن كه براي شما فرد مناسبي باشن.
بعدشم، من يه روز درميون حالم بد مي شه چون تازه رابطه رو تموم كردم...تازه اون يه درميون كه حالم بده بخاطر اون نيست كه! بخاطر خودمه دلم واسه خودم مي سوزه! الهي بميرم واسه خودم!:163:
حس كردي خالي هستي چون سعي نكردي يجور ديگه پرش كني! هي توي افكارت مثل امواج اين ماهواره گشتي و گشتي و دوباره كانالشو پيدا كردي! ولش كن بابا آدما بخدا ارزش اين غصه خوردنها رو ندارن...به من ثابت شده حالا وظيفه منه كه بگم خواه تو پند گير خواه ملال...
ستاره عزیزم سلام:46:
ببین من دو روز نبودم تو چه کردی،وااااااااای :163:
چرا دختر گل مارو اذیت کردی ی ی ی؟
منظورم ستاره ست! چرا اشکشو درآوردی ؟
آبجیه نازنینم ، خودتو انقد اذیت نکن خواهش میکنم گلم:316:
عزیز دلم آروم آروم ، به خودت فرصت بده ....اما وقتی تصمیم گرفتی خواهشا دیگه زیر حرفت نزن دختر خوشگل:43:
ببین، هر کاری رو اگه با فکر انجام بدیم تو مراحل انجامش استواری بیشتری داریم اما اگه بدون فکر و یه دفعه بزنه به سرمون که فلان کارو انجام بدیم، اونوقت هنوز شروع نکرده پشیمون میشیم و برمیگردیم سر جای اولمون.
اگه هدف داری که باید راه رسیدن به هدفت رو هم بدونی و سپریش کنی!
عزیزم ، اول خوب فکر کن ببین واقعا میخوای کسی که به خاطرش این همه عذاب می کشی رو فراموشکنی یا نه ؟
اگه میخوای و جوابت بله هست پس تو مرحله بعد باااید سعی کنی هرچیزی که تو رو یادش میندازه از خودت دور کنی وگرنه نمیشه!
عزیز دلم نمیشه اون همه کادو رو نگه داری اما به راحتی صاحبشون رو فراموش کنی! اصلا این بی چشمو روییه البته در شرایط عادی و رد برخورد با افراد عادی نه کسی که عاشقش بودیم و میخوایم فراموش کنیم!
پس باید هر آنچه که تو را یاد اون میندازه از خودت دور کنی .
عزیزم نگو درکت نمیکنیم که بی انصافیه! به خدا قسم من درکت میکنم و میدونم چی میگی دوستان دیگه هم که تجربه ای تو این زمینه داشتن بهت گفتن.
اما چاره ای نیست، وقتی تصمیم داری فراموش کنی بااااید اینکارو بکنی تا اسباب آرامش خودتو فراهم کنی
امام رضا(ع) فرمودند: خداوند به من فرمان داده که اسباب هلاکت خود را فراهم نکنم!
اینو آقا زمانی فرمودند که به اجبار مامون(علیه لعنة) و با تهدید به کشته شدنشون ولایتعهدی رو پذیرفتند.چون میدونستند تو شرایط اون زمان اگه ایشون زنده باشند به نفع شیعیان هست تا اینکه به خاطر قبول نکردن ولایتعهدی مامون کشته بشن .
گل خوشگلم تو هم اگه میخوای خودت رو اذیت و آزار ندی باید کاری کنی که آرامش پیدا کنی.خداوند ما رو دوست داره و دوست نداره روح و جسممون رو اذیت کنیم.
اصلا یه پیشنهاد :
خودت فکر کن ببین چه کاری بهتره و باعث میشه زودتر و راحتتر فراموش کنی ؟
چطوره ؟
از كلمه فراموشي بدم مياد.ميشه نگين؟همون كمرنگي رو بيشتر دوست دارم.وقتي ميگين فراموشي يكدفعه رو مغزم احساس ميكنم نوشته ميشه محاله...من ميخوام راحت زندگي كنم.بدون غصه.مثل اون روزا كه شاد بودم.وقتي 1 جا وارد ميشدم زلزله ميومد.الان هست نكه نيست اما كمرنگه.ميخوام 1 بار ديگه تو زندگيم از ته دل بخندم نه الكي.مي خوام قشنگ زندگي كنم.همون آدم مهربون باشم.خوش اخلاق.ميخوام حسي داشته باشم كه برم داد بزنم خوشبختم...نه اينكه ديگران بگن خوش به حالت ولي من تو دلم به حرفشون بخندم.مي خوام آدمي باشم كه ظاهر و باطنش يكي باشه نه اينكه ظاهرم عالي و خندون و بي درد باشه از درون داغون باشم.مي خوام همه رو دوست داشته باشم.مي خوام اين دنيا رو قشنگ ببينم.مي خوام عاشق زندگي باشم.مي خوام عاشق خودم باشم...ميخوام واقعا خوشبخت باشم.....ميخوام خودم حس كنم خوشبختم.ميخوام از تكراري بودن زندگي خلاص شم.من هيجان رو هميشه دوست داشتم......
:104:به به! چه آرزوهاي خوبي! مطمئنم بهش مي رسي! شك نكن... اصلا فاصله اي بين تو اونا نيست جز خودت!:46:
مي دوني؟ فراموش نمي شه ولي خيلي خيلي كمرنگ ميشه...باورت نمي شه اون آقاهه كه من دوست داشتم خيلي توي زندگي من نفوذ كرده بود. صبح با ياد اون بيدار مي شدم...بيرون كه مي رفتم همه جا اونو مي ديدم...مثلا روي شيشه يه بنگاهي مطبي چيزي اگه فاميلي اون نوشته شده بود(حالا هيچ ربطي هم به اون نداشتا!) سه ساعت به اسمش خيره مي شدم!...مسخره است خب! اما اون موقع كه اينارو نمي فهميدم! الان اگه يه اسمي مشابه اسم اون ببينم يه كوچولو جلب توجه مي كنه برام اما با يه لبخند كج ازش رد مي شم.
ولي خواهشا يه چيزهايي رو سفت و سخت براي خودت تعريف نكن و روش پافشاري نكن. آدمها بايد تغيير كنن. بايد هر روز بهتر بشن و به كمال برسن. نگو الا للاه اين و لاغير... به جنبه هاي ديگه و حتي به افراد ديگه هم توجه كن. خود من شخصا فردي رو كه با آرامش دركنارم باشه و تا حدودي هم نيازهامو برآورده كنه ترجيح مي دم به شخصي كه برام غيرقابل دسترسي باشه و هر روز و هر شب در فراغش بسوزم و اسمشم بذارم عشق! اين بنظرم بيشتر خودكشي تا عشق و عاشقي!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط setareye khamoosh
از كلمه فراموشي بدم مياد.ميشه نگين؟همون كمرنگي رو بيشتر دوست دارم.وقتي ميگين فراموشي يكدفعه رو مغزم احساس ميكنم نوشته ميشه محاله...من ميخوام راحت زندگي كنم.بدون غصه.مثل اون روزا كه شاد بودم.وقتي 1 جا وارد ميشدم زلزله ميومد.الان هست نكه نيست اما كمرنگه.ميخوام 1 بار ديگه تو زندگيم از ته دل بخندم نه الكي.مي خوام قشنگ زندگي كنم.همون آدم مهربون باشم.خوش اخلاق.ميخوام حسي داشته باشم كه برم داد بزنم خوشبختم...نه اينكه ديگران بگن خوش به حالت ولي من تو دلم به حرفشون بخندم.مي خوام آدمي باشم كه ظاهر و باطنش يكي باشه نه اينكه ظاهرم عالي و خندون و بي درد باشه از درون داغون باشم.مي خوام همه رو دوست داشته باشم.مي خوام اين دنيا رو قشنگ ببينم.مي خوام عاشق زندگي باشم.مي خوام عاشق خودم باشم...ميخوام واقعا خوشبخت باشم.....ميخوام خودم حس كنم خوشبختم.ميخوام از تكراري بودن زندگي خلاص شم.من هيجان رو هميشه دوست داشتم......
setareye khamoosh عزیزم
چقدر این پستت انرژی مثبت داره
خانمی ، همینو دنبال کن ، او را در وجودت غرق کن ، یعنی چنان یکی شو که دیگه خود تو شود ، ( ارزشهای وجودی و شخصیتیش رو داشته باش و وجود فیزیکیش را رها کن و فکرش رو هم نکن )
مگر نمی گویی او خوب باشد تو هم خوب خواهی بود ..... ؟ فکر نمی کنی او هم در رابطه با تو همین را می جوید که اگر تو خوب باشی او هم خواهد بود ، عزیز دلم عشق واقعی دیگری را برای خود نمی خواهد بلکه برای خود او می خواهد ، و اگر اینطور شود روحها به هم پیوند می خورند ولو جسماً حتی یکی در این دنیا و دیگری در دنیای دیگر باشد ، ( غیر این باشد عشق نیست بلکه وابستگی است )
پس اگر او را واقعاً دوست داری همینهایی که گفتی را دنبال کن ، چون مطمئناً اون با همینها راضیه و بدونه تو آرامش داری ، شادی ، فعالی ، همه اونچه در این پست گفتی هستی ، لبخند رضایت و خشنودی بر جانش می نشیند ، و اینگونه هر دو عشق را خواهید داشت ، ولو معشوق هم در بر نباشد .
اگر دل دلبر و دلبر کدام است | *** | وگر دلبر دل و دل را چه نام است |
دل و دلبر به هم آمیته وینم | *** | ندونم دل که و دلبر کدام است |
|
اگر عشق حقیقی باشه همین میشه ، اگر نشد ، شک کن به عشق حقیقی بودن این احوالاتت .
فکر کن این پستت همینجوری انقدر به ماها که می خونیم انرژِ مثبت میده اگر در وجودت جاری بشه هم خودت و هم دیگران را چقدر انرژی مثبت می بخشی ! خاصیت عشق همینه ، که خود و دیگران را شارژ می کند و اثر بخشی مهربانانه و نشاط بخشش فقط مخصوص معشوق نخواهد بود ، بلکه همه برای او زیبا و دوست داشتنی میشوند و مورد محبت و تفقد .
دختر خوب ، نخواه عزادار عشق باشی ، بخواه وفادار عشق باشی ( این کلام خیلی عمیقه روش خوب فکر کن ) تو عزادار بودن را انتخاب کرده ای ، انتخابت را عوض کن .
منم همینا را برات آرزو می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
گفتم: دلم گرفته است !
گفت: چون دل گرفتگی را انتخاب کرده ای، انتخابت را عوض کن.
گفتم: با با دیدن اثری از او احساسم مرا به بازی می گیرد !
گفت: انتخابت این است، می توانی احساست را مهار کنی .
گفتم: با نگاهش مرا خرد می کند !
گفت: تو خرد شدن را انتخاب کرده ای، از این پس آئینه بودن را انتخاب کن.
گفتم: تنها مانده ام وعشقی به سراغم نیامده است.
گفت: تنهائی را انتخاب کرده ای. انتخابت را عوض کن، عشق همیشه منتظر است تا تو او را
انتخاب کنی.
گفتم: هیچ کاری را نمی توانم به پایان برسانم!
گفت: چون به پایان نرساندن انتخاب تو بوده ، از این به بعد انتخاب کن که برای به پایان رساندن از تمام وجودت مایه بگذاری.
گفتم: دوستش دارم اما توجهی به من نمی کند!
گفت: چون توجه را انتخاب کرده ای ، فقط دوست داشتن را انتخاب کن ، آنگاه او را خواهی داشت.
گفتم: از فراموش کردن و رها شدن می ترسم !
گفت: ترس گزینه همه آدمهائی است که جرات دیدار با رهایی و موفقیت را ندارند، گزینه ات را عوض کن.
گفتم: میخواهم همیشه مانند تو خوب فکر کنم !
گفت: به خودت بستگی دارد، من چنین می اندیشم.
چون اندیشیدن را انتخاب کرده ام، تو هم می توانی.