RE: نیاز به کمک فوری دارم ( بی توجهی، مشکل جنسی و بی مسئولیتی نامزدم )
سلام دوباره سابینای عزیز
آخه این مشکلی که شما دارید نه اختلاف نظر نه مشکل اخلاقیه نه مشکلاتی از این موارد
متاسفانه مشکل شما با اون توضیحاتی که خودتون دادید بی میلی و بی احساسیه که نامزد شما نسبت به شما داره
یعنی واقعآ شما این مسئله به این مهمی رو میتونید به سادگی حل و فصل کنید
البته دوست داشتن و پاتیبند شما به زندگی و به نامزدتون جای تقدیر داره ولی
خوبه یه کم عاقلانه فکر و عمل کنید
البته قصد دخالت و نا امید کردن شما رو ندارم
قصدم کمکه
:104::104::104:
بهتون تبریک می گم که اینقدر انصاف دارید و می تونید نکات مثبت همسرتون رو به این خوبی ببینید.
و همین طور هم تبریک می گم که شوهری دارید که اینقدر خصوصیات مثبت و خوبی دارن که خیلی از زن های دیگه حسرت این خصوصیات رو می خورن. (اگه یه خرده مشکلات بقیه زنا رو تو تالار بخونید متوجه می شید که نداشتن همین خصوصیات همسرتون مشکل اوناهاست)
به عنوان یه پسر با خصوصیاتی که از شوهرتون گفتید می تونم بهتون اطمینان بدم که شوهرتون کاملاً شمارو دوست داره و اختلافاتی جزیی هم که دارید می تونید به راحتی و با حوصله با هم دیگه حل کنید.
پیشنهاد می کنم که خصوصیات منفی شوهرتون رو هم همین جور به صورت لیست بنویسید تا هم خودتون بهتر متوجه ناراحتی هاتون بشید و هم ما. هر چند قبلاً هم مواردشو گفتید اما لیست وار نوشتن خیلی بهتره. سعی کنید خصوصیات منفی شوهرتون رو که می نویسید به ترتیب نارضایتیتون مرتبش کنید. یعنی اونایی رو اول بنویسید که بیشتر از همه ناراحتتون می کنه و همین جور ادامه بدین تا آخری که کمترین ناراحتی رو براتون به وجود میاره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
تورس عزیز ممنون از کامنتت
ولی ما در وهله اول به حل مشکل می اندیشیم
اگر نشد آخرین راه جداییه
:104::104::104::104::104::104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط تورس
سلام دوباره سابینای عزیز
آخه این مشکلی که شما دارید نه اختلاف نظر نه مشکل اخلاقیه نه مشکلاتی از این موارد
متاسفانه مشکل شما با اون توضیحاتی که خودتون دادید بی میلی و بی احساسیه که نامزد شما نسبت به شما داره
یعنی واقعآ شما این مسئله به این مهمی رو میتونید به سادگی حل و فصل کنید
البته دوست داشتن و پاتیبند شما به زندگی و به نامزدتون جای تقدیر داره ولی
خوبه یه کم عاقلانه فکر و عمل کنید
البته قصد دخالت و نا امید کردن شما رو ندارم
قصدم کمکه
به نظر من قصد شما کمک کردن نیست بیشتر نمک به زخم زدن هست
خصوصیات منفی همسرم به ترتیب نارضایتی من از اونها
( اینو بگم که شوهر من افسردگی حاد داره و تحت درمان هست )
1- زیاد می خوابه و به خواب خیلی علاقه داره
2- زیاد حرفهای محبت آمیز نمیزنه، هدیه نمی خره، گل نمی خره ( تا حالا تو این یه سال و نیم نشده من یه هدیه از دست ایشون بگیرم مگر اینکه مادرش بهش داده باشه )، اس ام اس عمرا نمی ده ولی زنگ می زنه، نمی گه دوست دارم، تو مسافرت وقتی رانندگی می کنه کمتر حرف میزنه
3- عجله ای نداره دنبال کارهاش بره و حتی اتفاق می افته 6 ماه یه کارو به تعویق بندازه
4- مشکل جنسی داره یعنی زیاد مشتاق نیست و کلا سرد مزاج هست
5- احساس مسئولیت نمی کنه که مثلا من زن دارم و سنی ازم گذشته و باید کارهامو راس و ریس کنم
6- مشکلاتمونو به مادرش انتقال میده
7- کلا ضعیف هست از لحاظ جسمانی و مثلا قند خونش زود میره بالا و یا چربی خون و ...
8- وقتی مشکل بزرگی پیش بیاد به جای حل مشکل خیلی ناامید میشه و مثلا کلونازپام میخوره و دائم میخوابه
یعنی همونطور که تو عنوان تاپیکم هست سه تا مشکل بزرگ داره:
الف ) بی مسئولیتی
البته اینم بگم یه کاری بیافته گردنش به بهترین نحو انجام میده ها! فقط هی به تعویق میندازه و باید مجبور باشه مثلا فردا کلاس داشته باشه که امشب درسشو مرور کنه!
ب) مشکل جنسی
این مشکل افت و خیز داره مثلا در فصل تابستان بهتر می شه و حتی عادی میشه و در زمستان بدتر میشه
ج) بی توجهی به من که گفتم بهتون
تورس عزیزم
شما باید در بیان نظرتون خیلی دقت کنید چون افرادیکه اینجا میان اکثرا مثل من مشکل دارن که میان و بعضا مشکلات حاد دارن و شما به همین زودی نباید قضاوت کرده و ناامیدشون کنید که البته فکر کنم مجردید و در عالم مجردی آدم یه جور دیگه فکر می کنه
من شک کردم که نامزدم منو دوس داره یانه و باید برم پیش مشاور برای بررسی بیشتر تا مطمئن بشم و بعدا ببینم چیکار می شه کرد و آیا باید ادامه داد یا خیر
وگرنه دیگه اینجا چرا میومدم خودم می بریدم و خودمم می دوختم دیگه!:311:
دوستان پست بعدی خصوصیات مثبت خودمو مینویسم و بعد خصوصیات منفی
سلام سابینای عزیزم .
همون طور که خودت میبینی خصوصیات مثبت شوهرت بیشتر از خصوصیات منفیش هست :310:که این خیلی خوبه :310:
چیزی که میخوام بنویسم نمیدونم تا چه حدی درست هست .به نظر من یکی از دلایلی که همسرتون میخوابند شاید به خاطره داروهأی ارامبخشی هست که برای درمان افسردگیشون مصرف میکند باشه.
همینطور این داروها باعث اختلالات جنسی (کاهش میل جنسی )میشوند .حتا اگه به بروشور دارو دقت کنید این مطلب ذکر شده .
من فکر میکنم اگه افسردگی همسرتون درمان شه خیلی از همین مشکلاتون خود به خود حل میشه .
موفق باشید :46::72:
سلام پردیس خوبم
راستش همسرم به دکتر روانپزشکی که دو ساله مراجعه می کنه و تحت درمان اون هست این موضوع رو گفته که من نیروی جنسیم کم شده و دکتر گفته احتمالا اثر دارو ها هست و داروهات قوی هستن، خودشم هم میگه قبلا اینطوری نبودم و بعد افسردگی اینطوری شدم، دوماه اول نامزدی هم خیلی خوب بود که اونموقع ها تازه شروع به مصرف دارو کرده بود، آزمایشم داده هرمون تستسترونش کمه، خودشم از این وضعیت راضی نیست، حتی پزشک داخلی بهش آمپول تستسترون تجویز کرده بود اومد به من گفت من گفتم صلاح نمیدونم این آمپولها رو بزنی چون هرمون خیلی مسئله حساسیه
سر این حرف من رفت متخصص غدد که گفت مشکل خاصی نیست و گفت خوب کاری کردی آمپولها رو نزدی
دیگه نمی دونم باید منتظر بود و دید روانشناس چی میگه
سلام
درسته من مجردم ولی خوب درک میکنم که وقتی به کسی که سلام میکنی و جوابت و نمیده چه حسی پیدا میکنه آدم
وقتی واسه کسی میمیری و واست حاضر نیست حتی تب کنه چه حسی میشه آدم
وقتی کسی رو دوست داری و به خاطرش حاضری دست به هر کاری بزنی ولی اون عین خیالش نیست
وقتی باهاش حرف میزنی اصلا حواسش بهت نیست و داره به یه موضوع دیگه فکر میکنه
همه اینا رو میدونم
ولی انسان بهتره تو زندگی در برابر هر چیز و هر کس یک آیینه باشه
آیینه بودن باعث میشه طرف مقابل به این نتیجه برسه که اونم هست و میتونه تصمیم بگیره و......
مثل اینکه بعضی ها دوست ندارن واقعیت و ببینن و قبل قطع برق به فکر شمع باشن
من قصد خالی کردن دل کسی رو نداشتم فقط نظرم و گفتم
از زندگی این و آموختم که
زندگی مثل پا و کفشه
کفش که اندازه پا باشه ولی رنگ و مدلش بد باشه باز میشه تحملش کرد
ولی وای به روزی که کفش اندازه پات نباشه و پات و بزنه
البته اینارو نگفتم که خدایی نکرده فکر بد کنید
اینارو گفتم که لااقل با خودتون روراست باشید و با خودتون فکر کنید ببینید
آیا کفشی که انتخاب کردید به پاتون اندازه هست یا نه
بازم میگم خدا رو قسمش میدم به صاحب این روزای محرم که همه جوونای ایران زمین خوشبخت بشن شما هم همین طور
این آخرین تایپکی بود که زدم من تو زندگیم نگذاشتم حتی یه مورچه از دستم برنجه بهتره دیگه تایپک نزنم و باعث ناراحتی دوستان نشم
خداحافظ موفق باشید
تورس عزیز
میشه بفرمایید حالا شما چه کمکی به من کردید؟؟!!!
من الان خصوصیات مثبت همسرت را خوندم.:325:
واییییییییییییییییی ........................
چقد همه!!
چقد زیاد !!:310:
قدر این همه خوبی را بدون.
و البته دنبال رفع مشکلات و بدیهاش هم باش. فکر می کنم مقدار زیادیش به بیماریش مربوطه. آیا حس می کنی رو به بهبوده یا همینطور الکی می ره و می آد و آرام بخش و ... مصرف می کنه؟
سلام بهشت عزیزم
والله نمی دونم الان یک سال و نیمه فرق زیادی در وضعیتش نمی بینم
البته همسر من سر این بیماری حتی در بیمارستان بستری شده و دکترها فکر کردن بیماری قلبیه چون همراه با اسپاسم در ناحیه قلب و گرفتگی تنفسی بوده
ولی بعد ایشون در خارج رفته دکتر و فهمیده افسردگیه
panic attack رو هم داشتن یعنی اضطراب شدید
الان خوب خودش میگه خوبم حداقل گرفتگی قلبی و اون حالتها رو ندارم میگه بدترین و وحشتناکترین لحظه های زندگیم بود، ولی خوب مثلا خیلی از ته دل میگه امیدوارم بعد این دنیا دنیای دیگه ای نباشه
یعنی دلزده از زندگیه
و تا رسیدن به زندگی معمولی فکر کنم خیلی راه داره
نمیدونم
یعضا میبینم یه کم بهتر شده مثلا اونروز دو تا از دانشجوهاش اومده بودن بهش گفته بودن میخوایم استاد راهنمامون باشی و با توجه به اینکه تازه ترم اوله که درس میده و اوایل خیلی استرس داشت خیلی براش خوشایند بود و خوشحال بود حتی امیدوار هم شده بود و زیاد حرف می زد و می گفت بریم دکتری بخونیم و ...