سلام:72:
منم به کامران عزیز تبریک میگم:227: .امیدوارم که خوشبخت بشید :72:.
مدیر همدردی عزیز:72: لطف میکنید بجای هدیه نامزدی یه شارژ چند روزه به کامران بدید که نامزدی بدون داماد نداشته باشیم و دوستان نترکن از فضولی :163:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:72:
منم به کامران عزیز تبریک میگم:227: .امیدوارم که خوشبخت بشید :72:.
مدیر همدردی عزیز:72: لطف میکنید بجای هدیه نامزدی یه شارژ چند روزه به کامران بدید که نامزدی بدون داماد نداشته باشیم و دوستان نترکن از فضولی :163:
به به! تبریک میگم آقا کامران:227: فکر میکنم این ماه ماه شماست. خوب داره بهتون میسازه خوووووب:104:
البته از متولد برج سرطان هیچ بعید نیست که زیر آبی بره بعدش هم نگه که خانم مو بلونده؟ هم وطنه؟ اصلا چی شد دم به تله دادی؟ بابا شما که تا همین دیروز داشتی کرکری میخوندی! بعدشم مگه قرار نبود موقع درس خوندن فقط سرت به درس خوندن باشه بچه!!! آخرش کار خودتو کردی؟ ببین دو روز تو تالار نبودم ها همش دو روز!
اصلا این حرفها رو ول کن! بیا مثل بچه خوب از اول اولش توضیح بده ببینم موضوع از چه قراره!
بیا کاکو وگرنه مجبور میشوم او وقت خودوم بیام فالت بگیروم! فالت بگیروم؟
http://fcdownload.ir/Images/men-tir.jpg
میخوای بوگوم ای دختره سی تو خوش اقبالی میاره یا نه؟ میخوای بوگوم قدمش خوب بیده آ نبیده؟
میییییییییخوای بوگوم اصل ماجرا چی بیده؟ هان؟ آه باریکلا پس خود بوگو! از اول اولش!:104:
به به آقا کامران
مبارکه ایشالله ، خب داشتیم برادر ؟؟!! یه موقع هائی که میگفتی هیچ چیز در دنیا ارزش موندن نداره !!!!
الحمدلله یه موردی پیدا کردی که ارزش دنیا و زندگی رو برات مجسم کرد. مبارکه:104::104:
راستی اگه کار چسب و چسب کاری و .... داشتی رو دربایستی نکن ها ، دربست درخدمتیم.
خیلی خوبه که جشن تولد و عقد و..... تو یه روز باشه ، بعدها از لحاظ اقتصاد خانواده کلی جلوئی :D
یه مطب هم به خواهرای گل تالار که بوی دماغ سوخته به مشامشون رسیده
شناخت زن جماعت ، ژنیه و ارتباطی به مجرد و متاهل بودن نداره ، یعنی آقا کامران ما هم می تونه متاهل باشه و هم بهتر از قبل نقش آفرینی کنه :P:D
حالا هی بیائید آلاچیق درست کنید
باغ به این گندگی ، که هم ویلا داره ، باغ وحش داره ، کوه و دشت و رودخونه و ......(خودش یه کلاردشته به اضافه کلی مجتمع تفریحی دیگه رو کرد باغچه :302:
، :327:
حالا اینا گه وگفتی یعنی چه ها؟
فکر کنم baby هم از اون ماستا خورده! یا زیادی تو کلار دشت مونده سردیش کرده!
...
ضمنا برادر من! اگر مردها این هنر را داشتند که زنها را بشناسند که دنیا گل و بلبل بود! چیزی هم به اسم دعوای زن و شوهری و طلاق و این بند و بساطها وجود نداشت! از ابتدای آفرینش مردها در این آرزو بسر برده اند که بتوانند زن جامعت را بشناسند اما در این راه اتم و سیارات و ستارگان و... همه چیز را کشف کردند و شناختند اما در این یک مورد همواره خورده اند به دیوار!
حالا شما هم هی بیخودی به خودت و این بندگان خدا آقایون تالار وعده وعید نده! چون ممکنه بعدش خیلی دپرس بشوند! به هر حال هر کسی تحمل شکست را ندارد!
این اختراعات و اکتشافات مال اون عده از مردا بوده که از عقلشون استفاده کردن :311: و زن نگرفتن :227:
مردا یا متاهل میشن و یا مخترع ، فیلسوف و ...
شما اگه این جنس رو میشناسید تعریف کنید ماهم بشناسیمشون ، اتفاقا بد نیست یه تعریفی از خانمها توسط خودتون در این تالار داشته باشیم ، جمع بندیش هم با شما !!:311:
فرشته جان ! اینا رو منتقل کنید تو آلاچیق ، من که از پا افتادم هی برم باغ هی بیام اینجا:199:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
همینو بگو
ای ول بی دل
بابا بیاین الاچیق کل کل کنیم نه اینجا
من از آلاچیق خاطره خوبی نداشته بیدم!
فوبیای آلاچیق و باغ پیدا وکردم!
اوا چرا بی دل جان خدا بد نده چی شده
اشکال نداره اینجا سایت روانشناسیه دیگه مشکلتو همینجا حلش می کنیم :311::311:
بی دل جان:72: آقای مدیر که از دلتون در آوردن
فوبیا دیگه واسه چی ؟نقل قول:
سخت كوش و فعالند كه با قلم قشنگشون جو تالار را پر نشاط دارند. وجودش در تالار كاملا حس ميشه و انرژي دهنده هست.