RE: میخواهم از نامزدم جدا شوم.
سلام
نقل قول:
شما گفتی تجربه معلم بدی است
من گفتم تجربه معلم مدرنی است
حرف از بودن و نبودن معلم نبود. حرف از کیفیت و نحوه ی کار معلم بود. هر دو سر معلم بودنش توافق داریم. شما می گی روش کارش بده. من می گم روش کارش مدرنه.
من فکر کردم که کلا شما کلاس رفتن و آموختن را نفی کردید و معتقدید که هر کس خود باید تجربه کند.اگر فقط منظورتان شیوه ی آموزشی بود بله حق با شماست.من این مطلب را نمی دانستم.در گوگل جستجو کردم دیدم این شیوه جدیدا استفاده می شود
نقل قول:
اما اگه بخوام باهاش ادامه زندگی بدم خودم حس میكنم كه دارم فداكاری میكنم و نمیخوام یه نفر بخاطر اشتباه من زندگیش خراب بشه، و فقط اینجوری میتونم با مسئله كنار بیام
ابوذر جان بدترین چیز در دنیا این است که شریک زندگی آدم برای دلسوزی با آدم همراه باشد نه دوست داشتن.هیچ کسی از همسرش دلسوزی نمی خواهد ، عشق و علاقه می خواهد.با این کار کاملا عزت نفس همسر خود را از بین خواهید برد.
کامروا باشید
:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abuzar141592
آقای ابوذر از رو حس فداکاری با همسرتون زندگی نکنید..عشق باعث تداوم زندگیتون می شه...
من فکر نمی کنم بدون علاقه مندی و صرفا از روی دلسوزی اگر که بخواهید با ایشون زندگی کنید بتونید دوام بیارید...
یه زن هم عین یه مرد غرور داره...نذار حس کنه فقط به خاطر حس دلسوزی باهاش زندگی می کنید..نذارید بشکنه..
نمی دونم چطوری ولی عاشقش شو...بهش علاقه مند باش و باهاش زندگی کن...حتــــــــــما مشاوره برید..
بذارید مواردی رو هم که حتی می گید ایشون بلد نیست رو یاد بگیره تا با هم از زندگی لذت ببرید نه این که شما صرفا به خاطر دلسوزی باهاش زندگی کنید یا جبران اشتباه...
با آرزوی خوشبختی:72:
جناب تصمیم دارید ادامه بدید؟ با عشق نه دلسوزی...
مشاوره رفتین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ...sheida
جناب تصمیم دارید ادامه بدید؟ با عشق نه دلسوزی...
مشاوره رفتین؟
[size=medium]بله تصمیم دارم ادامه بدم، مشاوره هم هنوز نرفتهایم. البته نمیشه گفت كه همش عشق باشه باید یه خورده ایثار هم قاطیش بشه[/size]http://www.getsmile.com/emoticons/sm.../aiw/sorry.gif[/color]
آقای ابوذر محترم:72:
خیلی خوشحالم که تصمیم گرفته اید جوانمردانه زندگی کنید
از صمیم قلب خوشبختی و شادکامی را برای شما و همسر محترمتان از خداوند خواستارم
این شکلکی که گذاشتی یعنی چی؟:324:
مشاوره برید، یه زندگی توووووپ شروع کنید و بعد اون امیدوارم هر روزتون این طوری باشه.:227:
باورش کنید، بهش اعتماد به نفس بدید و بذارید باورتون کنه و بعد اون هر روز این طوری باشید:43:
دیگه نبینم از این شکلکا بذاریـــــــااا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sheida...
این شکلکی که گذاشتی یعنی چی؟
معنی خاصی نداره http://www.persianblog.ir/editor/images/smilies/3.gif
نقل قول:
مشاوره برید، یه زندگی توووووپ شروع کنید و بعد اون امیدوارم هر روزتون این طوری باشه.
مرسیhttp://www.getsmile.com/emoticons/fu...humbelina2.gif
نقل قول:
باورش کنید، بهش اعتماد به نفس بدید و بذارید باورتون کنه و بعد اون هر روز این طوری باشید
دیگه نبینم از این شکلکا بذاریـــــــاا
باشهhttp://www.getsmile.com/emoticons/fu...68129/baby.gif
دیدی یه مدت کشیدی کنار، خودتم دلت براش تنګ شد!!
آهای خانومهایی که هر چی می ګیم بابا یه مدت تنها بذارش خودش برمی ګرده ( سبکتکین و ... ) این هم نمونه ی عملیش. خودش پشیمون شده. ( خدا را شکر )
آی دلم می خواد حالا یه مدت اون به سرت بازی دربیاره تا بفهمی از دستت چی کشیده:227:
شوخی کردم. انشالله که همه چی به خوبی و خوشی پیش بره و خوش بخت بشین.
حتما برید مشاوره. هرچی می خوای بلد باشه ببرش یاد بګیره. از صد تا از این دخترهای دنیا دیده و همه جا ګشته و پرتوقع برات بهتر می شه. حالا ببین. فقط باید دلش را به دست بیاری، اون الان خیلی دلګیره و خسته. 4 ساله داری باهاش بازی بازی می کنی. باید دختر باشی تا بدونی این چقدر درد داره. دلسوزی نکن. قبول کن که حقشه و بی انصافی کردی در حقش. بهش محبت کن از ته دل.
:72:
سلام دوست من:72:
به نظرم شرایط سختی داشتی .. از طرفی اون ابتدا که تاپیکت رو شروع کردی به خاطر نوع ادبیاتت اغلب دوستان تالار رو علیه خودت شوروندی .. اما خب مزیتش این بود که حداقل کمی منطقی تر فکر کردی .. منظور من از منطقی تر این نیست که می خوای فداکاری کنی و با همسرت بمونی .. نه .. منظورم اینه که از مسیر مطلق حق به جانب بودن کمی فاصله گرفتی .. و این جای تحسین داره .. :104:
چرا که ما باید یاد بگیریم و بپذیریم که :
1. دیگران هم به اندازه ی ما حق خوب زندگی کردن دارن ..
2. همیشه هم حق با ما نیست ..
3. نگاه کردن از بالا به مسائل ، کمک می کنه که درک بهتری از وضعیت موجود داشته باشیم ..
اما در مورد الان و تصمیمی که داری می گیری ،
ببین عزیز من ،
به نظر من الان هم شما هم تحت تاثیر دوستان و هم تحت تاثیر شرایط داری تصمیمی احساسی می گیری که ظاهرا با تمام وجود قبولش نداری و این هم به اندازه ی خودش خطرناکه .. هم برای شما و هم برای خانمتون ...
چون به همین سرعتی که به این نظر رسیدید به همون سرعت هم می تونید تغییر عقیده بدین ..
نقل قول:
تكلیف خودمم هنوز روشن نیست. هنوز به ثبات عاطفی و ثبات اخلاقی نرسیدهم تردید دارم. گاهی ازش احساس تنفر میكنم و گاهی دلم براش تنگ میشه. شاید پیش یه مشاور بریم.
همه ی توصیه هایی که دوستان کردن درسته .. و این خیلی خوبه که تو با عقلانیت بیشتری داری مشکلت رو بررسی می کنی .. با توجه به این موضوع من توصیه اکید می کنم در تصمیم گیری هنوز هم عجله نکن .. الان که نگاهت به خانمت لطیف تر شده فرصت خوبیه که با کمک یک مشاور حتما و حتما خودت و همسرت و ارتباطتاتتون با هم رو مورد واکاوی مجدد قرار بدین ..
نقل قول:
خب اون ویژگیهای مثبتی زیادی داره از بعصی رفتاراش واقعا استقبال میكنم، مثلا وفاداری و عشقش نسبت به من بینهایته. الان كه مدت زیادی هست ندیدمش دلم براش تنگ شده نمیتونم اینو انكار كنم. صدای خندههاش تو گوشم میپیچه. بعضی كاراشو یادم میاد خیلی دلم براش تنگ میشه. اما میگم اگه بازم بخوام باهاش ادامه زندگی بدم، چند روز بعد بازم از دست هم دلخور میشیم. فكر میكنم اون دیگه به نبود من عادت كرده، میترسم اگه دوباره برش گردونم بازم یه روزی مجبور بشم دلشو بشكنم
دقت کن .. نه خودخواهی صرف و نه فداکاری مطلق هیچکدوم با آفرینش تعادل گرای انسان منطبق نیست .. و نهایتا اثر منفی خودش رو بر زندگی خواهد گذاشت ..
سعی کن جوری بررسی کنین که بتونین متفقا و با هم بهترین تصمیم ها رو بگیرین ... کسب مهارتها هم برای خودت و هم برای ایشون بسیار ضروری و لازمه ..
پس مراجعه به مشاور اولین اولویت کاری شماست ..
لطفا تحت هیچ شرایطی هم صرفا به خاطر تشویق یا تنبیه دیگران تصمیم نگیر ..
موفق باشین
:72::72:
بهشت جو ن من امروز تو پست خودم نوشتم كه قضيم با همه بچه هاي اينجا فرق مي كنه . اون دختر بدبخت كاري نكرده كه اين آقا ابوذر ما يدفعه تصميم گرفته بود ولش كنه . من بدبخت از نظر شوهرم انقدر بدي كردم كه نمي تونه ديگه منو ببخشه .
آقاي ابوذر خوشحالم كه به اون بنده خدا هم فرصت دادي كه خودشو اصلاح كنه . حتما با هم برين پيش مشاور . توقع نداشته باش آخرشم صد در صد همون چيزي كه تو مي خواي بشه . بالاخره اونم شخصيت خودو داره . البته من مطمئنم كه انقدر عاشقته و دوستت داره كه همه سعيشو مي كنه . تو هم يه خورده به خاطر خدا كوتاه بيا و انقدر آرمان گرا نباش . از كجا مطمئني كه اون دختري رو كه خودت دوست داري پيدا مي كردي انقدر با محبت و وفادار بود بهت . شايد اونم يه جور ديگه باعث ناراحتيت مي شد . هر چند ما زناي ايراني 90 درصدمون هر چي بيشتر بزنن تو سرمون بيشتر عاشق شوهرمون مي شيم . :302:
ولي خيلي واسه هر دوتون خوشحالم . كاش شوهر منم يه خورده معرفت شما رو داشت .
تازه اگه شوهر من هم مثل آقا ابوذر يه ذره وقت مي ذاشت و مي رفتيم پيش مشاور من انقدر بدبختي نمي كشيدم .
آقا ابوذر واقعا بهترين كارو كردي كه قبل از هر كاري اولا از بچه ها مشاوره گرفتي و حالا هم مي خواي با خانمت بري پيش مشاوره . مطمئن باش پشيمون نمي شي .