-
RE: هرچي ديدم دم نزدم
ای خدای بزرگ چه گناهی به درگاهت کردم که باید این قدر عذاب بکشم خدایا بازم شکرت خدایا پدرمو ازم گرفتی شکرت کردم با فلاکت زندگی میکردم شکرت کردم از15 سالگی رفتم سر کار شکرت کردم مادرم اذیتم میکرد شکرت کردم تنها بودم شکرت کردم الانم شکرت میکنم ممنونم از این زندگی خوبی که بهم دادی شوهرم مثل قدیم شده بازم شکرت تکلیف منو مشخص نمیکنی شکرت باشه به خاطر تو زندگی میکنم اما فقط به خاطر تو تا زمانی که باید زندگی کنم پس شکرت فقط کاش میفهمیدم زنده بودن من چه حکمتی داره:323:
-
-
happy عزیز اصلا نیاز نبود این حرف و بزنی اینا رو ننوشتم که سرزنشم کنید ضمنن ادم هر موقع بخواد راجع به راه رفتن کسی قضاوت کنه باید قبلش یه بار با کفشای اون راه بره مثل اینکه خیلی دلت خوشه نه عزیزم تو موقعیتی که من بودم بهتر از این انتظار نمیرفت کی اونجا بود که بگه اشتباه هر کسی ام میگفت واسه منافع خودش بود الان نمیتونم چیزی بنویسم سرم از شدت درد داره منفجر میشه دارم دستی دستی زندگیمو میبازم حالا دیگه با همسرم عین یه غریبه شدیم از همتون خواهش میکنم اگه نمیتونید باهام همدردی کنید توی دعاهاتون یادی از من بکنید فقط سرزنشم نکنید کار من از این چیزا گذشته
:323:
-
:302:ازاده خانم من خیلی مشکل احساسی دارم.بعضی وقتا انقد بغضم میگیره که میخوام بمیرمو این حسو نداشته باشم این ایدیه منه بهم ایمیل بده و راهنماییم کن اگر کسیم هم از اعضای محترم مطلبه منو ببینه و راهنماییم کنه ممنون میشم.من زیبایی دارم ولی مورد قبول دختری که دوسش دارم قرار نگرفتم حالا من اونو دوست دارمو نمیتونم فراموشش کنم ولی اون با یکی دیگه دوسته و به این احساس من اصلا اهمیت نمیده:72::72:
shomila janمنم احساس تو رو دارم هر راهیو رفتم به بن بست خوردم و حالا هم کاملا نا امیدم و نمیدونم کسی میتونه راهنماییم کنه یا نه؟:316:
-
محمد جان، شما باید مشکلتون رو در صفحهٔ جدید برای خودتون بنویسید که دیگران بتونن رهنماییتون بکنن!!
-
چون تازه اومدم بلد نیستم.چطوری میتونم صفحه ی جدید ایجاد کنم
-
برادر عزیز شما اگه با اون خانم ازدواج نکردی هیچ مشکلی نداره با کمی تلاش میتونی جریانو فراموش کنی.
ازاده عزیزم ازت ممنونم ای دی تو ادد کردم :303:
-
منم مثل شما احساس پوچی میکنم.منم فکر میکنم ممکنه هدفی توو افرینش من نبوده باشه.من مطلبمو کامل با موضوعه دیگه امیدی ندارم گفتم اگه دوست داری بخونش تا بدونی ناراحتیم واسه چیه؟؟؟؟ فراموش کردن ممکنه ولی با خاطراته 9 ماه دوستیه با محبت تمام چیکار کنم؟؟؟ آیا اونم به راحتی تموم میشه یا فراموش شدنش به قیمت سلامتیه روحیم تموم میشه؟؟؟؟
به مطلبم یه سر بزنید!!!!
مرسی
-
سلام از اقای مدیر همدردی خواهش میکنم تاپیک منو حذف کنند امروز وقت مشاوره حضوری دارم :227:ممنونم ازتون
-
عزیزم... خدت این رو انتخاب کردی.... شما میگید که میدیدکه با خانم ها رابطه داره ولی سکوت کردید... دیگه نمی تونی توقع کنی که نجیب و پاک فقط برای شما بمونه....