RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
سلام وجود اين عضو اقاي كيوان در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
اقاي كيوان مديري دقيق و فعال دلسو ز زحمت كش تيز بيني قابل تحسين تاپيك عالي است مطالب عالي و پرمحتوا است ايشان در تالار خيلي زحمت مي كشد ايشان مشاوره ها خوب است بهترين مدير تالار است براشون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72::72:
بالهای صداقت >>> با مقالاتی که خوش سلیقه انتخاب می کند و در تالار برای استفاده عموم قرار می دهد ، از بعد محتوایی در راستای اهداف تخصصی تالار بسیار مفید واقع شده ، خوب می دانم که مقالاتی که انتخاب می کند را به قصد بهره برداری خودش جویا شده و وقتی مفید می بیند و برای خودش مؤثر می بیند سخاوتش به کار می افتد و با قرار دادنش در تالار دیگران را هم بهره مند می کند ، صداقت و بی شائبه راهنمایی کردنهاش باعث دلنشین شدن کلامش و ایضاً تأثیر گذاری آن می شود . امیدوارم هر وقت فراغتی از امورات زندگی و کاری و شخصی پیدا می کنند مثل همیشه بهره رسانی به تالار را ادامه دهند .
کیوان >>> وجود مفیدش ناگفته پیداست ، ناظم الدوله تالار ، که بی هیچ ادعا و سر و صدایی نقشش را ایفا می کند . تعاملش با اعضاء از نظر من بسیار خوب است و برایم جالبی این تعامل در اینه که هرگز نقش مدیریتیش را تحت الشعاع قرار نداده . قبلاً بیشتر در تاپیکها راهنمایی می داد و انصافاً هم راهنماییایش مفید و کارساز بوده ، و من همون اول ورودم به تالار توجهم به راهنماییهای ایشان در کنار چند نفر دیگر جلب شد ، به خصوص در تاپیک « رفتار پر از ابهام یک مرد » که بسیار زیبا در پی پرسش سئوالهایی از سارا وضعیت را روشن ساخته و به سارا راهنمایی داد ، امروزه حضورش در تاپیکها برای راهنمایی دادن خیلی کم شده ، و این از نظر من حیفه ، کیوان عزیز نعمت توان راهنمایی درست دادنت را با ایفای نقش بیشتر در این زمینه شکر گذار باش ، بیخودی که خدا توان نمیده ، نباید راکدش گذاشت برادرجان .
ناظم مهربون و متعهد تالار
سکوتش منو کشته:316: ،ولی بعضی وقتا بدجوری از سکوت درمیاد:324: ،اونوقتایی که بچه های تالار رو محرم راز خودتون می دونین ،و چقدر خوب حس و حالتون رو بیان می کنین:104: ، چیزی که من خیلی کم از عهده اش بر اومده ام :302:،
ای کاش بیشتر تو تالار پست بذارید ،مخصوصا که راهنمایی های بجایی میکنین
راستی کیوان خان اگه زن میخوای ،این همه ابجی اینجا دارین ،که انقد ارادت دارن خدمتتون ،بفرمایید آستینا رو براتون بالا بزنیم:123:
خلاصه ما در بست چاکرتیم آق کیوان
سلام
بالهاي صداقت گرامي، يكي از قويتر اعضاي تالار در تغييرات مستمر بوده و هستند. همچنين بسيار سخاوتنمدانه همه تجارب سازنده خود را به صورت چراغي پيش روي اعضاء مي آويزند.
او خوب مي داند تغيير چقدر مشكل و زمانبر هست.
كيوان عزيز
به نظرم قوام ، استحكام و قانونمندي تالار از سختكوشي كيوان هست.
او حتي قبل از آنكه مدير تالار همدردي باشد مرتب با پيام و گزارش و ... ، كمك مي كرد كه تاپيك ها نظم پيدا كنند، و تالار شكل منظم به خود بگيرد.
پيشنهادهاي سازنده اشان كارگشاء بوده است.
عليرغم اشتغالات و مسائل فردي كه دارند، وقت زيادي را سخاوتمندانه در اختيار ما قرار دادند.
ريزبين و نكته سنج در مشاوره با اعضاءهست.
هر كجا مداخله مي كند حتما نياز بوده است.
در واقع قدرتمندترين مدير همدردي تا كنون از نظر كيفي و كميت بوده است.
ضمن هماهنگي كه با مدير همدردي دارد بسيار خلاق بوده و نسبت به پستهاي مهم حساس هست و حوادث تالار را به خوبي زير نظر دارد. و در كمك رساني درنگ نمي كند.
انتقادي هم كه به ايشون وارد است اينه كه سجثخ مسژششا مسيعه. مسغعل مس.چش. مهخسلعج .نسينصچثع.مت
سيمت0ات و.سيلا-07ع .تسكميتل- .تحسلعغح0 .مكسلغع0ح متلسشيبمات0خ و.اسگجلغ /گ
نقل قول:
ببخشيد اين زبان خاص مديران همدردي هست. وقتي كه وارد فاز انتقادي مي شوند:311:
خسته بود ، اما صبور و مقاوم
به سختی سرپا ايستاده بود
و گذر زمان را می شد به راحتی بر چهره ی خسته اش حس کرد
بر رويش تعداد زيادي تاريخ و يادگار نوشته شده بود كه نظرم را به خود جلب كرد،
: پرسيدم
آيا اجازه مي دهي، من هم بنويسم؟
با خستگي و بي حوصلي و مثل اينكه به اين پرسش عادت داشت پاسخ داد:
آري تو هم بنويس
من با اشتياقي غير قابل توصيف،
تكه چوب نيم سوخته اي را كه پاي ديوار افتاده بود برداشتم
شروع كردم به نوشتن... من هم...
گرد و خاكي از سر و رويش فرو ريخت
نوشتم: من هم تمامي دوستانم را عاشقانه مي پرستم و دوستشان دارم
او متعجبانه به من نگاهي كرد
با ديدن اين جمله فرو ريخت،
به تلي خاك مبدل شد
ديوار طاقت تحمل عشق من نسبت به دوستانم را نداشت
ممنون دوستان، :72:
مرسییییییییی قلم .
تو که اهل دیار سکوتی یک دفعه ای می ترکانی دل ما را .
( این خاصیت تو است کم گوی و گزیده گوی ) تو بی نظیری کیوان . به واقع بی نظیری .
ذوق مرگ شدیم برادر جوانم . فکر احوالات قلبهای بالا ی 18 سال :311:ما را بکن . ( صقل سن گرفتم )بی دل درست نوشتم ؟ چه کلمه سختی را گرفتم !!:311:
سلام وجود اين عضو اقاي سنگ تراشان در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
اقاي سنگ تراشان مدير مهربان دلسو ز با تجربه است راهنمايي ها شون ديد منو خيلي وسيع كرده نكاتي كه تو راهنمايي ها شون هست همه جا كاربرد دارد مدير با تجربه با دانش با علم است مدير مهربان دلسو ز زحمت كش است تاپيك خيلي عالي است مطالب خيلي پرمحتوا و عالي است ايشان مشاوره ها خيلي عالي است اقاي سنگ تراشان خيلي خيلي دوست دارم خيلي خيلي گلي براتون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72::72:
منم خواستم از ناظم تالار تشکر کنم
خیلی خوب به نظم تالار رسیدگی میکنن
با اینکه سر زدن به اینهمه تاپیک و انجام کارهای مربوطه زمان بر هست،ایشون خوب در زمان کم از پسش برمیان
جدیدا آقا کیوان اهل قلم بودنشونو هم نشون دادن،واقعا عالیه
در ضمن بقول آنی جان کم گوی و گزیده گوی هستن
خیلی ممنون:72:
و اینک آقای سنگ تراشان
مدیر گرامی سایت همدردی
مدتیه قصد داشتم از ایشون بابت ایجاد این فضا(سایت همدردی) تشکر کنم
و اینکه اخیرا زیاد به سایت سر میزنن و پست میذارن برای مراجعان و راهنمایی های خوبی میدن
ازتون متشکرم
داخل پرانتز(بابا آقای ابراهیمی شارژ من داره تموم میشه اما شما هنوز تو این تاپیکاتون منو راه ندادین،نه لوح تقدیری،نه صندلی داغی نه...:302:)
اعضای محترم بدویین بیاین که بازار پاچه خواری بدجوری گرم شده
ممنون از همه دوستان خوب همدردی ام
نمی دانم چگونه این همه لطف و همراهی را پاسخ دهم
در این هشت ماه که در کنارتون بودم و منو همچون خواهری کوچکتر در محفل لبریز از عشقتون پذیرفتید درس های زیادی گرفتم
بدون شک خوشبختی و ارامشی که الان در کنار دلبندم علی و دختر گلم موطلایی دارم مدیون راهنمایی ها و همدلی های یکایک شما عزیزان هست
ممنونم دوستان:72:
مهتاب چرا پاچه خواری ؟! ( برچسب نزن ) این قشنگ ترین کاری است که نسبت به هم می کنیم . ضمن نوازش همدیگر - فیدبگی مثبت از نوع عملکردهایمان به هم می دهیم .
دوست و استاد محترم من جناب آقای سنگ تراشان
روحیه ی مصمم با پشتکار زیاد و هدفمند جهت حفظ و پایداری این فضا
قشنگ ترین حرکت ایجاد فضایی است به نام تالار همدردی . یک کار گروهی و تمرین و درک حرکت گروهی جهت همدلی و....( اتکا متقابل ، ایرانی ها در آن ضعیف هستند ) .
با روحیه " دهنده " به این دلیل که بیش از اینکه از این تالار و اعضا چیزی دریافت کنند و بگیرند از منبع علم و دانش و مهر خود سخاوتمندانه به دیگران می بخشند .
مشاوره های فوق العاه
معمولا مشاوران دوست ندارند روش های کار مشاوره خود را به نمایش عمومی بگذارند اما ایشان با شهامت چنین کاری را انجام می دهند .( شهامت)
مدیریت یک جمع هزار چهره مجازی با روحیات مختلف کار به واقع دشواری است و حفظ اعضا و تعامل با آنها در لحظات بحران به نظرم کار بسیار دشواری است و ایشان این مهارت را دارند .
به واقع پستهای محتوایی که بارها و بارها از آن استفاده کرده ام و گاها تلنگری برای یافتن جمله ای که مال من و مربوط به من است و حتی گاهی واژه ای و یا جمله ای که در پستهای ایشان خواندم مرا به سمت پیدا کردن کتاب مربوط به آن و تفکر و تغییر نوع عملکرد و مدیریت احساس کرد و........( تاثیر گذاری )
سلیقه موسیقیایی خوب :104:
این را هم دلم می خواهد بگویم چرا که بعضی وقتها و در مقاطع زمانی خاصی به آن فکر کرده و می کنم .
او چه با سخاوت و مهربان می بخشد از منبع دانش خود .
با خودم فکر می کنم آقای سنگ تراشان یک انسان است - یک مرد است - خانواده ی عزیزی دارد - مشکلات کاری و زندگی و .........دارد . درد و رنج و شادی و غم برای او هم مثل من و تو تعریف شده است .
مگر بعضی از ما ادعای دوستی اش را نداریم ؟
اما همیشه و در سخت ترین لحظات زندگی اش مرد و مردانه سکوت می کند و....
در حالی که هر زمانی که ما نیاز به مشاوره و گفتگو داریم حرف می زنیم و نوازش و مشاوره می گیریم و.... اما او با رسالت کاری که دارد حتی در سخت ترین لحظات زندگی اش ................بازهم یک مشاور مقتدر است و در پیشگاه مراجعان و حتی دوستانش رسالت حرفه ای اش نمی شکند و.....
این را هم بگویم و بروم
استاد جان
بنده هنوز در خماری ایجاد تاپیک بحث " خودمتمایزی " از طرف شما هستم :163: