امروز دلم می خواد یکی بدون هیچ توضیحی منو بفهمه
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز دلم می خواد یکی بدون هیچ توضیحی منو بفهمه
امروز دلم می خواد ساعت زودتر بگذره تا من از این جا خلاص شم خسته شدم از بس بیکار نشستم و در و دیوار نگاه کردم
امروز دلم مي خواد برم بالاي يه كوه بلند و از ميان اينهمه شلوغي و بي نظمي در بيام . دلم مي خواد از اون بالا شاهد قشنگيهاي اين دنيا باشم و با صداي بلند فرياد بزنم
خدايا متشكرم
امروز دلم هیچی نمی خواد ،چون وقتی خدا تو قلبم هست ، احساس بی نیازی میکنم
امروز دلم میخواد :
در معرض نظر و توجه آقا و سرورم ، پدر مهربانم ابا صالح المهدی قرار بگیرم و خداوند به کرمش این دعا رو در حق من برآورده کنه :
«و لا تَسْتَبْدِلْ بِنا غَيْرَنا، فَإنَّ اسْتِبْدالَكَ بِنا غَيْرَنا عَلَيْكَ يَسيرٌ و هُوَ عَلَيْنا كَبير.»
«(پروردگارا) گروه ديگري را (به عنوان شيعيان و ياران مهدي عليه السّلام) جاي گزين ما نكن كه اين تبديل و تعويض-اگر چه براي تو آسان است- بر ما سنگين و گران خواهد بود!»
امروز دلم میخواد اونی که خیلی برام عزیز ذهنشو از بدیهایی که پر شده خالی کنه و رها بشه
دلم می خواد که بیشترین از این اذیت نشه
امروز دلم میخواد خدا یه جو اراده بهم بده این کتابی که یکماهه فقط 60 صفحه اش رو خوندم را دوباره دستم بگیرم و برم تا تهش! دلم میخواد همون قدر که برای کتابهای غیر درسی له له میزنم و یک شبه تمومشون میکنم، کتابهای درسی هم از دستم نیافتن:316:
امروز دلم میخواد حالا که خدا لطف کرده به من یک شو شو داده که هیچ عذایی هم بهش ندی نمیگه چرا! به من یه خورده همت بده برم تو آشپزخونه یه خورده از خجالت لا اقل معده خودم در بیام!
امروز دلم میخواد از این انجمادی که چند روزه دچارشم در بیام و یخهام ذوب شه! نمیدونم شایدم این شلی مال گرمای زیاد باشه و انوقت باید دلم بخواد که یک نسیم خنک حالم را جا بیاره.
امروز دلم میخواد این کامپیوتر دیگه دست از سر من برداره بذاره برم به زندگیم برسم.:102:
امروز دلم میخواد سر هر چی آدم بدقول و امروز و فردا کن را بکوفم به دیفال! :101::97:
امروز دلم میخواد دیگه حالا حالا ها هیچ مهمونی نداشته باشم! وای چقدر آشپزی برای n نفر سخته!
امروز دلم میخواد ... نمیدونم ! فکر میکنم امروز دلم میخواد اینقدر بهانه نگیرم!
امروز دلم ميخواد خواب وحشتناكي كه ديشب ديدم هيچ وقت تعبير نشه!!:302:
به توصيه مادر بزرگم هر وقت خواب بد ميبينم عبارت "خواب ديدم يا الله،خوب ديدم يا محمد،تعبير كن يا علي..."رو ميگم:72:
امروز دلم می خواد یه مرد ازم حمایت کنه
امروز دلم بدجوری هوای بابام رو کرده
امروز دلم یه عالمه محبت می خواد
امروز دلم می خواد سنگینی اون هشت ماهی که بر من گذشت را با یکی قسمت کنم
امروز دلم نوازش می خواد
امروز دلم می خواد گدای محبت بشم
امروز دلم می خواد به اندازه ی همه ی تنهایی ام گریه کنم
امروز دلم می خواد سبک بال پرواز کنم
امروز دلم می خواد دنیا تموم بشه
امروز دلم می خواد زندگی تموم بشه
امروز دلم می خواد اصلا دیگه نباشم
امروز دلم می خواد دیگه مادر نباشم