مرسی اگه وقت کنم چون اصلا امروزا وقت ندارم دوستان
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی اگه وقت کنم چون اصلا امروزا وقت ندارم دوستان
به نظره من براش دعا كنيد كه خدا كمكش كنه تا از اين مشكلات رها بشه...دعا كنيد تا به سمت خدا بره.
دلسوزي انگيزه خوبي براي ازدواج نيست؛
توي دنيا هيچ كسي دوست داشتني تر و مهمتر از خود آدم براي آدم نيست.
يه بار دانشمندا جمع ميشن و يك ميمون مادر رو به همراه فرزندش (منظورم تولشه!) ميندازن توي يه دونه قفس آهني، و زير قفس آتيش روشن ميكنن.
ميمون اول بچشو بغلش ميگيره و شروع به دويدن به اين طرف و اون طرف ميكنه. ميبينه نه آقا فايده نداره!
فكر ميكني آخرش چي شد؟!
بچشو گذاشت زير پاش تا خودش نسوزه!
نتيجه اخلاقي: دلت براي خودت بسوزه
دوستان من میخوام دیگه اصلا بهش فکرم نکنم ولی وقتی تصمیم میگیرم تا یه هفته نمیتونم طاقت بیارم شما نمیدونید چه حال بدی دارم با این همه کارو درس و ایدچیزا باز همش تو فکر اینم شما از خدا بخواین یه کاری واسم کنه اخه میگن با صبر درست میشه چقدر صبر کنم شما بگید
چرا به خودت فكر نميكني؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط roz_zard
خودمم نمیدونم چرا فقط میخوام بدونم هدف اون از این کارا چیه یه روز میگه باهات هستم یه روز پسم میزنه یه روز خوب حرف میزنه یه روز ازم بیزاره من نمیفهمم چه هدفی داره
چرا تو اونو پس نميزني؟
اصلا تو چه هدفي داري؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
انجام كاري كه مداوم انجام ميگيره ؛ باعث به وجود اومدن يك توهم دروني و ملكه شدن اين موضوع در افكار شما ميشه.
پس نميشه گفت عشق ميشه گفت : عادت .
پس براي ترك اين عادت تلاش كنيد.
موفق باشيد .
دوست من تا خودت نخواي نه ما و نه هيچكس ديگه نمي تونه كمكت كنه .
اگه خودت نخواي هيچ مركز مشاوره گرون قميتي هم نميتونه كمكت كنه .
دوست من بهتره اول به فكر خودت باشي. وقتي ادما به فكر خودشون نيستن و دوست دارن توي منجلاب زندگي كنن و به ياري تو و من توجهيي نمي كنن پس بهتره رهاشون كني قبل ازاينكه خودت وارد اون باتلاق بشي. به خودت فكر كن .
سربلند و پيروز باشي
من تصمیم گرفتم به کل فراموشش کنم اگر هم زنگ راستشو میگم -میگم دیگه نمیخوام از این بیشتر باهام بازی بشه
امیدوارم ضربه نخورم چون اگه عشق نیست خیلی علاقه ی شدیدیه از شما هم میخوام کمکم کنید تا فراموشش کنم تا زندگیم بیشتر از این عقب نیوفتاده