RE: سری چهارم صندلی داغ!!
اول از همه بگو صندلی داغ ما تا حالا چطور بوده ؟ اصلا چرا صندلیه داغ ؟
عالی بیست . داغ . برای اینکه وادار به تفکر می شود .
1_اول برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگو شادمون کن.
این را چند روز پیش دریافت کردم هر چند بی ادبانه است ولی شوخی اش از جنسی است که خیلی خندیدم .
در خبرها آمده 90درصدگوسفندها آنفولانزای مرغی گرفته اند عزیزم مواظب خودت باش برای عید قربان به تو احتیاج داریم
2_کدوم از این سه شکل هندسی رو انتخاب می کنید ؟ مربع - مثلث-دایره
همیشه با اشکال هندسی بی زاویه میانه ام عالی است .
3_اگر طوفان بیاد کدوم رو انتخاب می کنید ؟ اسب - خانه
اسب
4_در ادامه سوالات سارا برای (طاهره-دانه-آرمان-شاد) هم یک شکلک انتخاب بذارید.
طاهره : http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...ec72b8f5f1.gif
دانه : http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...080d88cdd2.gif
آرمان : http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...a8aeff4b5b.gif
شاد :http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...a918cd7f6c.gif
5_حکمت این شکلک ( :304: )چیست ؟
ابتدا یک عذرخواهی به تو بدهکارم . من از این شکلک در پست سارا برای تو استفاده کردم .ولی بی دقتی باعث طرح این سئوال تو شد . من شکلک را که دیدم فکر کردم در حال مطالعه است دیدم با توجه به شناخت اندکی که از تو دارم خیلی جور در میاید و ان شکلک را گذاشتم و بعد از ارسال از پای دستگاه بلند شدم وقتی دوباره برگشتم و به این پست نگاه کردم متوجه قسمت آخر ماجرا و عصبانی شدن شکلک و ...شدم ولی فرصت گذشته بود و من قادر به تصحیح نبودم .
6_کدوم انجمن رو تو تالار بیشتر دوست دارید ؟
فرقی ندارد مطالب و تیترها جذبم می کند .
7_مادری رو در یک جمله برامون تعریف کنید ؟
مادری هنر است .
8_چرادلدادگی امروز ، جز تحقیر عشق نیست؟ (نظرتون رو بگید)
بله عشق را هرکس به نوعی تعبیر و تفسیر می کند اما از تعریف و تفسیر تا عمل خود حکایتی است هفتاد من .
عشق ادعا و شعار نیست . دادن است . عشق امنیت و ارامش است هر چند در مسیر راه به مشگل بخوری و از سختی ها عبورکنی
متاسفانه عشق را هر کس به نوعی تعبیر و تفسیر می کند . در مکتب عرفا هم عشق و راه روش برای آن قائل هستند (طریقتی- شریعتی و...)واقعا چه کسی می داند درست چیست و غلط چیست . آیا ما اجازه داریم از منظر خود دیگران را متهم به عدم درک عشق کنیم ؟!)
عشق ادعا نیست . خلوص و یکرنگی است دروغ و نیرنگ و فریب با ذات عشق همخوانی ندارد ،عشق عین بلوغ است . رذالت با ذات عشق سازگار نیست ،عشق همه بخشش است بزرگی است عشق وصل نیست . رهایی است .
عشق اهل گندیدگی نیست عین رشد است اما می بینم در عشقهای امروزی مدعیان عشق می گندند !!! این عشق نیست . ریا است . تظاهر است به آنچه خیالش را در سر داریم . عشق احترام است ،منزلت است ،لطف است ،درک است ،ایثار است ،دستگیری است ،عشق ورزی مهارت است. آگاهی است . توانایی است .
اما دسته ای عشق راادعا می کنند گروهی عشق را سیاست می کنند . گروهی آن را بالا می آورند گروهی معشوق متهم می کنند و....گروهی معشوق را می کشند . این ها معنای عشق است ؟!
عشق عین رهایی است نباید دستمالی اش کرد باید تقدس اش را حفظ کرد .
9_پنج تا از زیبایی های زندگیتون رو برامون می گید ؟
من سراسر زندگی ام سرشار از زیبایی است کدام را بگویم . بهترین قسمت که خیلی دوستشان دارم مربوط به کودکی ام است . کودکی شاد و آزاد . خانواده ام سه ماه از سال مرا به طبیعت می سپردند و من بچه ی طبیعتم .
قشنگ ترن خاطرات من با حیوانات و در لابه لای گلها و درختهاست . همیشه تنها بوده ام و از یک جاهایی سر در میاوردم و چیزی برای ساعتها مرا سرگرم می کرد . گاه کنار رودخانه می نشستم و پاهای کوچکم را در آب فرو می بردم و ساعتها به بازی با جلبکها و قارچها و سنگهای ریز می پرداختم . همه چیز قشنگ بود و قشنگ است . تنها کافی است نوع نگاه کردنمان زیبا باشد .خیلی دلم م خواهد به آن روزها برگردم و دنیا را همان گونه که در آن روزها می دیدم و لذت می بردم ببینم . ازاد و رها و بی دغدغه . من حتی از استنشاق هوای کنار رودخانه احساس لذت می کردم و فکر می کردم هوای آنجا یک بوی خوبی دارد که هیچ جای دیگه آن بو را نمی دهد . حاشیه این رودخانه بهشت من بود .
10_یک شعر زیبا ما رو مهمون می کنید ؟
من اگر نالم اگر عذر آرم
پنبه در گوش کند دلدارم
11_یک مطلب کلی که برای کل اعضاء مفید باشه به ما اعضاء تالار هدیه میدید ؟
در لحظه زندگی کنید روان خود را به گذشته گره نخورید . گذشته هر چه بود خوب یا بد گذشت درس بگیر و برو سر درس بعدی .
سلام
سلام آقای کنجکاو محترم . حال شما؟! کم پیدا هستید ؟!
نظرتون در مورد خودتون؟
یک انسان که برای آدم بودن و آدم ماندن تلاش می کند تا باعث خجالت خدا از آنچه آفریده نباشم
نظرتون در مورد سری سوم و چهارم همین تاپیک ؟
عالی بود . با امکانات رفاهی . یادم هست در خدمت شما بر روی صندلی داغ نشستم و قهوه سرو شد + کولر گازی :D
نظرتون در مورد من ؟
یک کنجکاو متفکر واقعی . برایتان بی نهایت احترام قائل هستم .
یه انتقاد از سری سوم؟
انتقادی ندارم . درهر شرایط مدیران سعی به انجام امور محوله در حد عالی دارند و شما هم در حد مسئولیتی که به شما واگذار شده بود بی نهایت و عالی درخشیدید و کارتان را عالی انجام دادید . من به سهم خود م از تمام زحمات شما تشکر می کنم . و قبلا خدمت شما عرض کرد که صندلی داغ شما برایم تجربه ارزشمند و به یاد ماندنی بوده است . :72:
یه انتقاد از سری جدید؟
سری جدید تازه شروع شده باید جا بیفتد تا حرفی برای گفتن داشته باشم . در حد شروع یک حرکت تازه و با مدیریت جدید کار باران و اقای ابراهیمی خیلی خوب است که از آنها هم تشکر می کنم دستشان درد نکند :73:
یه پیشنهاد برای بهبود صندلی داغ سری چهارم با مدیریت دو دوست گلم؟
دوستان ما توانایی های خوبی دارند و خودشان کارشان را خوب بلد هستند . مطمئنم روز به روز اوضاع بهتر خواهد شد . مدیریت یک مسئویلیت راحت و اسان نیست .
در اخر یه خدا حافظی کن که کلیشه ای نباشه؟
روزی که افکنیم زجان چادر بدن
بینی که رشک و حسرت ماهیم و فر قدیم
خانم اني سلام خواهر خوب مهربان سوال از شما
مرسی آقای ابراهیمی شما محبت دارید برادر جوان و زلال
1_تالار همدردي چگونه مي بيني از همه لحاظ
جوری نمی بینم . تالار و فضای سالم آن را دوست دارم . حمایتها و دوستی های تالار برایم فوق العاده است .
2_اگر بري مكه اولين دعايي كه ميكني چيه
اگر بروم صلح و ارامش و امنیت جهانی
3_تعريف از سرنوشت چيه يا اصلا قبولش داري اگر داري نقش اختيار در سرنوشت چيه
چیزی که جز تقدیر و سرنوشت است و باور دارم تاریخ تولد و مرگ است و لاغیر و بقیه بر می گردد به خود ما و انچه بر ما می گذرد در دوران بارداری و تولد و ... که پیش نویسهای ما نوشته می شود و ....
4_پيشنهاد ي براي مفيد تر شدن تالار افزايش كيفيت پستها داريد
به نظرم همه ی دوستان به اندازه توان خود کار می کنند و زحمت می کشند و تالار از مطالب محتوایی خوبی برخوردار است اما می تواند قوی تر از این هم باشد .
5_دنيا چطوري مي بيني
همانگونه که هست . زشت و زیبا .
6_ميزان توجه شما به علم و منطق و معنويات چه قدر است
به نظر خودم خیلی
7_بنظرت سخترين كار دنيا چه كاري ميتونه باشه
آدم کشی و مردم آزاری
8_ چه غذايي رو بلدين خوب درست كنين
آقای ابراهیمی ؟!
چی دوست دارید و برای چند نفر ؟! منو از شما تهیه و پخش از من . ظرف سه ساعت با کیفیت عالی و فوق العاده خوشمزه .
غذاهای عزا و عروسی خانواده با من است از بره درسته و بوقلمون بگیر تا خوراک زبان و ژیگو وفسنجان و باقالی پلو با ماهیچه و شیرین پلو با مرغ و.....با انواع کیک و شیرینی . :D
دیگر در این سن و سال اگر این یکی هم اشکال داشته باشد باید سر به بیابان گذاشت . :D
9_كدوم شهر ايران بيشتر دوست دارين
کیش . عاشق کیش هستم .
سلام؛
هچ سوالی ندارم غیر از اینکه::
کجای این شکلک به من میخوره؟!! بی مورد که نذاشتی؛لطفا" توضیح بده
ناراحت نشی،فقط سوال کردم:D
گذشته از شوخی::
زندگی یعنی چی؟چه تعریفی ازش داری؟
برای چی زندگی میکنی؛؟چرا؟
چقدر از آموخته های که از دنیای مجازی داشتی در زندگی حقیقیت به کار بردی و تأثیر داشته؟
اصلا" به کار برده میشه؟
یه سوال از اون سوالها!!:P
من اگر تو این شرایطی که خودت کم تا بیش خبر داری(فکر کن مشکل شغلی ندارم)و با شناختی که از من داری ازدواج کنم ؛ ازدواج موفقی خواهم داشت؛و در زندگی مشترک موفق خواهم بود؟
به نظر تو انسان موفق به چه کسی گفته میشه؟
من چند سال عمر میکنم؟؟!!:300:
پیروز باشی:72:
سلام؛
سلام علیکم برادر کیوان
هچ سوالی ندارم غیر از اینکه::
کجای این شکلک به من میخوره؟!! بی مورد که نذاشتی؛لطفا" توضیح بده
این را گذاشتم تا لذت موتور سواری را تجربه کنی :D
کیوان:http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...fcc158f65c.gif
[/quote]
ناراحت نشی،فقط سوال کردم:D
نه بابا چرا نارحت بشوم . جدا برای اینکه تجربه کنی گذاشتم و البته کلاه و لباس موتور سواری یادت نرود.
گذشته از شوخی::
بفرمائید من کاملا جدی هستم .
زندگی یعنی چی؟چه تعریفی ازش داری؟
زندگی یعنی تکاپو
زندگی یعنی هیاهو
زندگی یعنی شب نو....
زندگی یعنی روز نو......
زندگی یعنی اندیشه ای نو...
زندگی یعنی تر شدن پی در پی
برای چی زندگی میکنی؛؟چرا؟
در مرحله ی او ل زندگی می کنم چون به جبر به دنیا آمده ام و زنده ام . اما برای ادامه ی راه این جبر اختیار وارد میدان می شود و یک سری فاکتورهای پیش فرض برای ادامه راه زندگی و برای رسیدن به تکامل مد نظر می گیرم .
من تکامل را دوست دارم . زندگی می کنم که ارامشم را با دیگران تقسیم کنم و اگر این آرامش و آمنیت و صداقت و دوستی و انسانیت و اخلاقیات و شناختن حد و مرزها در زندگی ام رعایت شود ا ز عشق سرشار می کنم دیگران و خودم را و من همیشه بدبخت همین انسانیت و اخلاقیات تا مرز افراط شده ام تا نهایتا شکستم . زمین خوردم و زخمی شدم و بلند شدم و.....
چقدر از آموخته های که از دنیای مجازی داشتی در زندگی حقیقیت به کار بردی و تأثیر داشته؟
اصلا" به کار برده میشه؟
آموزهای دنیای مجازی به دردم خورده و بله خیلی جاها کاربرد داشته اما یک توضیح اینکه من در دنیای حقیقی فرد پر فشاری هستم .
اتفاقا چندی پیش نزد مشاور رفته بودم و به من گفت: علم و اگاهی و شناخت و خودآگاهی و خود شناسی و تحلیل خوبی داری و اطلاعاتت خیلی قوی است ولی عملا می بینیم که در این مرحله نتوانسته ای برای خودت کاری انجام بدهی و به مشگل خورده ای . چرا ؟! این درست مرحله ای است که من مشاور هم نیاز به مشاوره و کمک گرفتن دارم . پس عجیب نیست که گاهی ما ضمن آگاهی با مشگل رو به رو می شویم . اینجاست که باید کمک گرفت .( این حرف را قبلا از خانم دکتر فرنودی در مورد خودش و نیاز گاه به گاه به مشاوره شنیده بودم )
پس هر چه بدانیم و آگاهی و شناخت داشته باشیم ما را بی نیاز از کمک نمی کند فقط فرق ما این است که مطالعه می کنیم و یک سری آگاهی داریم و در مورد توانایی های خود آگاه هستیم و قدرت و درک پذیرش تغییر و فهمیدن حرف طرف مقابل برایمان راحت تر است و مقاومت و تکرار نداریم .
اما فعلا که می بینی کمک لازم شده ام . :D
یه سوال از اون سوالها!!:P
من اگر تو این شرایطی که خودت کم تا بیش خبر داری(فکر کن مشکل شغلی ندارم)و با شناختی که از من داری ازدواج کنم ؛ ازدواج موفقی خواهم داشت؛و در زندگی مشترک موفق خواهم بود؟
مشگل شغلی نداشته باشی ؟! مشگل مالی برای ساپورت یک زندگی چی ؟! اگر فرض را بر این بگیرم که مشگل مالی هم نداری به نظرم برای ازدواج کردنت زود است . من اساسا با ازدواج در سن 23-24 سالگی مخالف هستم . هر چند که تو را پسر فهیم و دانا و توانایی می دانم . اما مسئله این است که تو هنوز باید خیلی چیزها را تجربه کنی و تجربه داشتن و زندگی کردن و لذتهای دوران تجرد و کسب مدالهای کوچک برسینه ( مسافرت و دنیا دیدگی _ ثبات شغلی -و....) شرط بسیار مهمی در زندگی زناشویی است . به نظرم 28-27 سالگی برای فردی با روحیه - علم و دانش - مهارت و آگاهی مثل تو سن مناسبی برای ازدواح باشد و تو 50 درصد ماجرا هستی و 50درصد طرف مقابل تو و مهارت و آگاهی و .... وی است . با توجه به دقتهای تو اگر اشتباهی در انتخاب نداشته باشی بله چرا که نه ؟!حتما هم موفق می شوی. عروسی کی هست به سلامتی ؟! ( ببخشید این عروس خوش بخت را ما می شناسیم ؟!:D
به نظر تو انسان موفق به چه کسی گفته میشه؟
هر چند حد و اندازه ی موفقیتها متفاوت است اما به نظرم انسانی که هدف داشته باشد و بداند که چه می خواهد و از توانایی های خود برای رسیدن به هدف درست استفاده کند فرد موفقی است .( این یک فاکتور پایه است و هر چه فاکتورهای بیشتری بتوانیم از شناخت و معرفت و .... به آن اضافه کنیم میزان موفقیت هم بیشتر می شود .
هر انسانی که انگیزه و هدف داشته باشد و تلاش کند نمی گندد و در جا نمی زند . این یعنی موفقیت .
من چند سال عمر میکنم؟؟!!:300:
جان خودم نه رمالم و نه فالگیر . تاریخ دقیق را نمی دانم اما انشالله عمر با عزت داشته باشی و پر ثمر و طولانی .
پیروز باشی:72:
همینطور تو برادر جوان و رشیدم .
سلام:72::72:
ممنون از آنی عزیز که صندلی داغ ما رو حال و هوایی تازه بخشیدند . آنی عزیزم من اصلا از اون شکلک ناراحت نشدم نیاز به عذرخواهی نبود ، فقط برام جالب بود می خواستم ببینم چرا انقدر عصبانی ام من :58: .واقعا از جواب های زیباتون لذت بردم .:72:
باز هم تشکر می کنم از آنی عزیز . و اما این بار نوبت بالهای صداقت عزیز است که بنشینند روی صندلی داغ تالار . تمام کسانی که منتظر بودن از ایشون سوال بپرسن حالا موقعشه . منتظریم ....
من فقط یه کم دیر رسیدم
ببخشید نظم برنامتونو بهم میزنم فقط یه سوال داشتم
1-منظورت از اون شکلکی که واسه من گذاشتی چی بود؟
گل مریم جان این شکلک کلی انرژی مثبت دارد و از خوشحالی و به وجد در آمدن تو در روزهای آتی خبر می دهد این شکلک را با توجه به تصمیماتی که پیش رو داری برای تو انتخاب کردم تا همه چیز درحد عالی و خوب پیش برود و موفقیت ترا با امواج مثبت تضمین کنیم + خودت که باید خیلی دقیق و آگاه و با مهارت در این راه گام برداری .
از اینکه به من فرصت دادید تا در سری چهارم صندلی داغ در خدمت دوستان باشم سپاسگزارم .
و اما سئوال از دوست خوبم بالهای صداقت که صندلی داغ را کادو کرده بود به عنوان هدیه تولد به من داد :228:
بالهای صداقت عزیزم من5 سئوال دارم
1- تاریخ دقیق تولدت را اعلام کن . برای هزارمین بار روزش ، روزش خیلی مهم است :228:. آذر بودنش را می دانم
2-تا چه میزان خودت را فرد احساسی می دانی ؟
3- در شرایط بحران چگونه تصمیم گیری می کنی ؟
4-عشق یعنی چه ؟
5- برای آینده ات چه پیش نویسی داری ؟!
سلام خانم بالهاي صداقت :1-علت نام كاربريتان ؟ 2-بهترين غذا -شيريني - ميوه - ورزش - تفريح و كتاب از نظر شما ؟
سلام خانم بالهاي صداقت خواهر خوب مهربان دلسوز سوال از شما
1_چگونه با تالار همدردي اشنا شديد
2_چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
3_دليل انتخاب نام كاربريتان چيست
4_چه نام كاربري هايي در تالار براي شما جلب توجه مي كند
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
6_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
7_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده و مفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
8_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
9_يك جمله درباره محمد ابراهيمي بگويد
10_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا تالار
11_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
12_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
13_جواني را در چه مي بينيد
14_يك ضرب المثل بگويد
15_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
16_اگر اين قدرت را داشتيد كه براي يك روز به يك دوره از زند گيتان برويد كدام دوره را انتخاب مي كرديد
17_نظرتان در رابطه با عشق چيست
18_ايا به ارزو هاي دوران كودكي خود رسيده ايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
19_يك بيت شعر بگويد
20_جديد ترين فيلمي ديدي نام ببريد
21_مهمترين هدف زندگي ات چيست
22_خانم بالهاي صداقت چه ارزويي داري
23_چه رنگي را دوست داري
24_چه رشته ورزشي دوست داريد
25_كدام خواننده موسيقي دوست داريد
26_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
27_يك جمله درباره مدير همدردي بگويد
28_وقتي خيلي خيلي دلتون مي گيره چي كار مي كنيد
29_دنيا برايتون چه رنگيه
30_بهترين دوستتون توي تالار كيه
31_بهترين هديه اي كه تا به حال گرفتي چي بوده و از كي بوده
32_اگر بري مكه اولين دعايي كه ميكني چيه
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72::72:
سلام
بالهای صداقت عزیز خوش اومدی به صندلی داغ:72:
1- یک نصیحت به من
2- چیکار کنم که یه خورده از عشق شما رو داشته باشم ؟
3-از کارت راضی هستی؟
4- بالهای صداقت چند درصد منطقی و چند درصد احساسی عمل میکنه ؟
5-وقتی دلتنگ میشی چیکار میکنی ؟
متشکرم:72:
با عرض پوزش ار تاخیر به وجود آمده از هم اکنون مشتاق پرسشهای داغ شما دوستان هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
و اما سئوال از دوست خوبم بالهای صداقت که صندلی داغ را کادو کرده بود به عنوان هدیه تولد به من داد :228:
بالهای صداقت عزیزم من5 سئوال دارم
1- تاریخ دقیق تولدت را اعلام کن . برای هزارمین بار روزش ، روزش خیلی مهم است :228:. آذر بودنش را می دانم
عزیزم من در روز یکشنبه ساعت هفت و نیم بعدازظهر سال 59 به دنیا اومدم تاریخش هم توی هفته ی دیگه است ولی نمی گم تا خودم غافلگیرتون کنم
2-تا چه میزان خودت را فرد احساسی می دانی ؟
خیلی زیاد البته به تازگی سعی کردم کمتر به احساس و بیشتر به منطق اهمیت بدهم
3- در شرایط بحران چگونه تصمیم گیری می کنی ؟
عجولانه :D البته این تالار خیلی چیزها به من آموخت
4-عشق یعنی چه ؟
از خودگذشتن
5- برای آینده ات چه پیش نویسی داری ؟!
هنوز دقیقا به آینده فکر نکردم ، همانطور که آقای سنگ تراشان گفتند ترس موهومی از آینده دارم ولی با کمک این تالار و خانم دکتر اسماعیلی سعی در بر طرف کردن این ضعف و توانا کردن خودم دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omed
سلام خانم بالهاي صداقت
1-علت نام كاربريتان ؟
مهمترین اصل در زندگی من صداقت هست ، بالاترین ملاک من برای زنده بودن و زندگی کردن داشتن صداقت هست
به همین خاطر این نام را انتخاب کردم راستی من دنیا را رنگی می بینم یعنی خود صداقت را آبی و بالهایش را سفید
2-بهترين
غذا -
باقالی پلو (یادت باشه واسه تولدم سفارش بدی)
شيريني
شیرینی خانگی که خودم درست می کنم برات.ن حتما میارم
- ميوه
خیار
- ورزش
پیاده روی
- تفريح
مسافرت
و كتاب از نظر شما ؟
بامداد خمار،دزیره