من فکر می کردم ما روان شناسی خواندیم و استاد پیجوندن و جواب ندادن... نگو بی دل گرامی دکترای این کار را دارند. :311: به هر حال تمام اعضا منتظر شنیدن سخنان شما هستند
نمایش نسخه قابل چاپ
من فکر می کردم ما روان شناسی خواندیم و استاد پیجوندن و جواب ندادن... نگو بی دل گرامی دکترای این کار را دارند. :311: به هر حال تمام اعضا منتظر شنیدن سخنان شما هستند
بله! فعلا که همکار گرامیتون ( جناب مدیر ) پیچوندند!اساسی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ما
آنچه البته به جایی نرسد فریاد است!
بنده که قصد دارم مشخصاتی از ایشون در اینترنت پیدا کنم ببرم بدم تلویزیون و روزنامه ها اعلام مفقودی جناب مدیر را بنمایم! با این عنوان:
"بدینوسیله به اطلاع هموطنان گرامی میرساند که مدیر همدردی گم شده است. .. آخرین بار در پنج شنبه 5 فروردین کسانی وی را در این حوالی دیده اند هر کس ایشان را به سایت برگرداند مژدگانیش یکسال اشتراک رایگان از طرف مدیر همدردی خواهد بود."
خب دوستان
حالا بیایید شور و مشورت و هر کدام احتمالاتتان را در مورد کجا بودن مدیر مطرح بفرمایید ببینیم چه کار کنیم و کجا برویم ؟
تالار بی مدیر همدردی را چه کنیم ؟
میز گرد ، میز مربع ، میز بیضی ، هر میزی می خواهید بیاید اینجا و تشکیل دهید تا به شور و مشوررت بنشینیم
منتظریم ها ، هر کی نیاد و چیزی نگه یعنی مدیر رو دوست نداره
بنده ضمن تشکر از فرشته مهربان جهت اعلام وضعیت فوق العاده در تالار :180:، معتقدم هر چه سریعتر جلسه فوق العاده ای جهت بررسی بحران پیش آمده تشکیل دهند و هر چه سریعتر ... جناب مدیر را به تالار برگردانند.:122:
در همین راستا یک سوال اساسی مطرح میگردد:
یعنی کجا میتونه باشه؟ :162:
من دردهای بزرگی دارم
و بزرگترینش آن که
دردم فقط برای خودم بزرگ است!
با سلام و تشکر از شما دوستان،که اینقدر به فکر مدیر تالار هستید:311:
ایشان دارند از تعطیلات به نحو احسنت استفاده میکنند؛
پس جای نگرانی نیست و نیاز به میزگرد و مربع هم نیست ؛اطلاعیه هم نمیخواد؛
خوب! ... بله! قطعا اگر به تالار سری میزدند دیگر تحطیلاتشان احسنت نمیشد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
من نمیدونم کجاست...
یک روز صبح از خواب بلند شدم و اومدم تو تالار،
و دیدم نام کاربریم پر رنگ شده، و البته آن هم بدون خبر قبلی، چقدر هم ترسیدام که یعنی چه کسی!؟ یا چه شده!؟
بعد هم میگویند عیدی داده ایم به تو،
آخر این چه عیدی ایست وقتی خودتان نیستید و همه رفته اند به مسافرت عید!؟
وقتی کسی اینجا نیست که من موهایش را بکشم یا شیشه پنجرهشان را با توپم بشکنم!؟
این عیدی اصلا اصلا قبول نیست:97:
K
دعای فرزند بی دل برای مدیر همدردی:
خدا جان یه کاری کن مدیر حمدردی آنقدر پولدار بشود که یک لپ تاپ بخرد و وقتی به مسافرت میرود برود هتل 5 ستاره که اینترنت وایرلس داشته باشد و خانم آقا مدیر هم مهربان باشد تا آقای مدیر بتواند برود توی سایت یک سری بزند و تحتیلاتش هم احسنت بشود. و خدا جان ببخشید یه کار دیگر هم بکن و آن اینکه این آقا ناظم گل و مهربان و آن آقای نقاب را هم پولدار کن تا چند روز بدون لپ تاپ بروند مسافرت و هتل بی ستاره که اینترنت نداشته باشد تا ما هر چه دلمان خواست بنویسیم و همه اش هی نگویند پیشرفت و کنترل نا مهصوص و از این حرفها.
بی دل جان الحق و الانصاف راست گفتی ها به شخصه موافقم بیا نقشه بکشیم دست این دوتا همدست رو با هم رو کنیم فکر کنم نقاب و کیوان زبانم لال بلایی سر مدیر آوردند که صداش رو هم در نمیارند یادت میاد براش دعا کردم هم به خانواده حقیقی اش برسه هم به خانواده مجازی اش انگار این دوتا ناقلا با ابزار مدیریتی یه کارهایی کرده اند....