شیدای عزیز؛ امیدوارم که روزی که برمیگردی روزی باشه که با هدفهای بزرگتری و با عشق بیشتری همراه باشه!
یادت باشه؛ شما اولین و تنها نفری بودید که بعد از چند سال از عضویتم در این تالار منو برای صندلی داغ فرا خوندید و این رو هیچ وقت فراموش نمی کنم!:46:
نمایش نسخه قابل چاپ
شیدای عزیز؛ امیدوارم که روزی که برمیگردی روزی باشه که با هدفهای بزرگتری و با عشق بیشتری همراه باشه!
یادت باشه؛ شما اولین و تنها نفری بودید که بعد از چند سال از عضویتم در این تالار منو برای صندلی داغ فرا خوندید و این رو هیچ وقت فراموش نمی کنم!:46:
چندوقته که خانم ani،بالهای صداقت وسارابانوبی سروصدا میان ومیرند وهیچ پستی برای دوستان عزیزمون نمیگذارند.
بی تعارف میگم تالار به وجود کارشناسانی چون شما نیازمنداست.
خانم بالهای صداقت ،آخرین بار یادمه طی پستی که گذاشته بودند دلشون اززمان وزمین گرفته بود.امیدوارم مشکل
خاصی نباشه وبازهم حضور گرم ایشون رو در تالارحس کنیم.
آقای BABY هم مثل اینکه مشکل ورود پیداکرده بودند.امیدوارم هرچه زودتر حل بشه وبتونند برگردند.[align=center][img]
سلام خانم شیدا حاتمی جا در تا لار خیلی خا لی می شود دلم تنگ می شود چند وقت همکار من در صندلی داغ بودی فوق ا لعاده خیلی زحمت کشید خیلی تشکر و قدردانی می کنم چند وقت در صندلی داغ من از شما تجربه دانش یاد گرفتم امیدوارم زو دتر به تا لار بر گردید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
سلام به همه یاران همدردی
راستش الان فقط اومدم ، که اومده باشم ، یعنی میخواستم ببینم می تونم بیام یا نه ، دیدم می تونم خیالم راحت شد.:310:
از اینکه برقرار و پاینده هستید خوشحالم. :46:
چند وقتی نبودم ، یه مدتی برا قصه ترک اعتیاد بقیش هم توفیق اجباری بود که من BABY کوچولو رو هم راه نمیداند می گفتن باید بازم کوچولوتر بشی تا رات بدیم شدیم baby :311:
فعلا همینا رو می تونم از احوالاتم بدم. سرم یه کمی شلوغ بود.
امیدوارم خدا همه مجردای تالار رو ازدواج کنه ، و همه متاهلهای تالار رو از ازدواجشون پشیمون نکنه:323:
سلام بر بر BABY گرامي كه الان baby شده! شما هم مثل بنجامين باتن داريد كم كم كوچكتر ميشيد؟ يا شايد در ورود همدردي كوچيك بود مجبور شديد رژيم بگيريد تا ازش رد بشيد؟ يا شايدم توي انجمن آزاد كسي نبود از گشنگي لاغر شديد؟ يا شايد خانمتون ازتون كار خونه خواست وزن كرديد؟ و يا .... :) حالا بگذريم... قضيه هرچي بوده بخاطر اون دعاي بالا، سفت و سخت ميگم آآآآآآآآآآآآآمممممممممممم ييييييييييييييييننننننننن ننننن:323:
بچه ها! چرا sisili کم پیدا شده؟ چرا خبری از خودش بهمون نمیده؟
از می می جون هم هیچ خبری نیست؟
شب بارونی هم نمی دونم کجاست؟
باران 68 هم اومد که فقط بگه به یاد من هم باشید؛ بی معرفت نگفت، همه ی بچه ها این جا به راهنمایی هاش احتیاج دارند!:311:
این روزها یاد آقای سورنا آرمان هم افتادم که همیشه بهترین منتقد من بود و این برام خیلی سازنده بود؛ امیدوارم هر جایی که هستند خوب و سلامت باشند!
به قول خارپشت من شدم اینجا روابط عمومی.
هرچی سعی کردم دیگه چیزی تو این قسمت ننویسم بازم نتونسستم.
نمیدونم چه خبرشده؟همه یکجاغیبشون میزنه یا همه یکجا اعتصاب میکنند چیزی ننویسند!
فرشته مهربان که مخفی میاد ومیره چیزی هم نمی نویسه!!!
خانم ani هم همچنین.راستی چه عجب یه پستی گذاشتید!!!
بالهای صداقت انگارقهرکرده ونمیاد!!!
سارابانو هم که دیگه ...!!!
شایانا کمرنگ شده،شب بارونی وشیداحاتمی هم که خداافظی کردند!!!
آقای محمدابراهیمی هم درشرف خداحافظی هست!!!
آقایانarix و green هم که بی علت غیبشون زده!!!
آویژه،sci وbaby هم مخفی میان ومیرن متوجه حضورشون نمیشیم!!!
خب حالاکی موند؟؟؟
دیدید حق دارم که حوصله ام سربره؟
بازم ای ول به مرام تازه واردها که خودشون هم سوال می پرسند وهم جواب میدن.بالاخره یه جوری می چرخونند.
سلام خانم اریا نا برای همیشه از تالار نمی روم چند رو ز اینده 2 یا 3 رو ز به مرخصی بروم استراحت کنم دوباره به تالار بر می گردم:72::72::72:
آریاناng عزیزم
گلم ، نازنینم ، آخه همه زندگی ماها که نت و همدردی نیست قربونت برم .
اصل زندگی ماها دنیای غیر مجازیه . مثل اینکه بد جوری اعتیاد پیدا کردی :311: هم به خود تالار هم به اعضاء . دوقبضه معتاد شدی رفت :311: دیگه کلینک بی بی هم به درد تو نمیخوره ، باید یه فکری به حالت کرد :311:
خوب از شوخی گذشته ، اینها طبیعیه عزیز نازم . زندگیه دیگه ، روند با ثبات و همراه با جریان منظم رو اگر اعضاء در دنیای غیر مجازیشون داشته باشند ، ما ناراحت بی نظمی وبی ثباتیشون در حضور در همدردی نمیشیم ، مادام که این نشونه ثبات و آرامش و جریان منظم زندگیشون در دنیای غیر مجازی باشه ما خوشحال هم می شویم ، درست بر عکس آن هم وقتی هست که حضور مرتب و منظم و باثبات و زیاد عضوی در همدردی حکایت از فاصله گرفتن از زندگی طبیعی غیر مجازیش داشته باشد .
همیشه دعا گوی دوستان حاضر و غایب هستیم ، به حضورشون شاد و در نبودشون دلمون تنگ میشیم ، اما راضی هستیم به آرامش و سلامت و زندگی منظم و با ثباتشون ، همینم ما را در دلتنگیها صبور می کند ، راضی نیستیم همدردی تخدیر کننده زندگی غیر مجازیشون باشه .
بنا براین ، همینجوری مهربانانه جویای احوال باش ، ولی یه وقت نگران و ناراضی نباشی :46::43::72:
خوب و خوش و خرم و سلامت باشی .
.
البته من هم همیشه با خودم فکر می کنم که آریانا کمی زیادی حساسیت به خرج می ده :)
بالاخره آدمها کار دارند.
اتفاقاً اینکه اعضا نیایند، درسته که تالار رو از حضورشون محروم می کنند، ولی نشون می ده که مشغول زندگی هستند و ان شا الله مشکلی ندارند.
بالاخره نباید یادمون بره که این یک تالار مشاوره هست و جایی هست که افراد مشکلات خود رو می آورند و جای تفریح نیست!
پس اگر کسی نمیاد، ان شا الله روزگار به کامشه! :)
این دفعه رو یک کم حق به آریانا می دهم.
به این خاطر که واقعاً 1 هفته ای هست که تقریباً هیچ کدوم از اعضای قدیمی فعالیت ندارند و تالار غریب شده! :)
البته فرصت خوبیه برای ترک! :)