RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
سلام بر همه دوستان عزیز و گل خودم
عید همگیتون مبارک باشه امیدوارم سال خوبی را آغاز کرده باشید و همین طور با خوبی و خوشی هم ادامه اش بدهید
360 روز فرصت دارید به اون چیزی که می خواهید برسید
با امید و توکل به خدا مطمئن باشید که می رسید
از همه دوستانی که من رو به نحوی مورد لطف خودشون قرار دادند نهایت قدردانی و سپاس را دارا می باشم
امسال قسمت شد شبی در گوشه ای خلوت با خدای خویش نجوا کردم ... در اون اوج تنهایی یاد همه شما در تنهایی ام موج می زد و تک تک را پیش خدا سپردم که مورد لطف و عنایت قرار بگیرید
برای سارا خانوم گل ، دکتر تالار ، عشقی پاک و آگاه ، خوشبختی حقیقی را خواستم
برای فرشته گلم سلامتی را از خدا طلب کردم
برای آنی جون آرامش و یاد خدا را از خود خدا خواستم
برای نقاب نشستن بر کرسی مشاوره و اینکه خدا در اعماق وجودش جاری بشه را خواستم
برای دل عزیزم زنگی توام با آرامش
برای کامران عشقی پاک و پر از صداقت خواستم ... کامران مطمئن باش عشق حقیقی ای که می خواهی حتما میاد ...شک نکن ... چون من خودم برای نجابت و عفتم خیلی تلاش کردم و خدا هم پاسخم را داد ... و علی نازنینم را بهم هدیه کرد ... مطمئن هستم اگه الان علی در کنارم نیست ... خدا داره از من تصویری زیبا می سازه تا قشنگ فولاد آب دیده بشوم ...
برای کیوان ناظم کل تالار اول برای شغلت دعا کردم بعد هم اینکه خدا برای این تنهایی ات خودش یه همزبون جور کنه البته واسه نوه هات هم دعا کردم زودتر بزرگ و زیاد بشن
برای فیلو سارا خانوم از خدا خواستم به اون معرفتی که به دنبالش هست برسه
برای باران عزیز دعا کردم برای ادامه تحصیلاتش و شریک خوب در زندگی
برای مامفرد خانوم صبور این تالار ایجاد آگاهی و اطمینان از عشق و علاقه شوهرش به خودش
برای گل مریم مشترکا دعا کردیم ...
برای امریم دعا کردم گره از مشکلش باز بشه
برای غزاله هم تداوم این شادی و نشاط را
برای صبا خانوم عزیز هرآنچه می خواهد
برای ستاره عزیز هرآنچه که در آسمان به دنبالش هست
برای شاد گلم نی نی دار شدن را خواستم
برای محمدابراهیمی باقی موندن در تالار را خواستم که هی نرود بعد هی دوباره بیاد
برای بی دل عزیز هم داشتن سنگی صبور
برای جناب بی بی هم توانستن انتخاب آواتار را خواستم :311:
برای موعود گلم خواهر خوبم سلامتی را خواستم و بازگشت دوباره اش به تالار
برای شیرین جون هم سلامتی و موفقیت را خواستم
برای دختر گلم مو طلایی عزیزم که همه دوستش دارند و مایه افتخارم هست برای تحصیلش ...برای دانشگاهش ...برای دکتر شدنش ...برای احداث بیمارستانش ... برای ازدواجش ....برای نی نی های گلش ...دعا کردم
... کسی که از قلم نیفتاد که ...:325:
جناب سنگتراشان یاد شما هم بودم ها ولی هیچ دعایی به ذهنم نرسید :302: از خدا خواستم تالارت همیشه پابرجا باشه ...سایه ات بالای سر خانواده حقیقی و مجازی ات مستدام باشه ... حس من بهم می گفت شما مشهد هستید خوب از خود برادرش خواستید دیگه ...مگه نه ...
....برای علی نازنین خودم ... علی خوب و قشنگم هم از خدا آرامش خواستم ...خواستم که خدا کینه و خشم از دلش ببره
الهی آمین
سال نو مبارک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
برای بی دل عزیز هم داشتن سنگی صبور
بالهای صداقت عزیز ممنون از اینکه به یاد همه ما بودید. بنده هم برای شما بهترین آرزوها را دارم.
عزیزم این روزها متاسفانه همه برای من سنگ اند بعضی هاشون لطف میکنند و صبور هم هستند و یه هو نمیپرند به آدم که چطو فلان تو مگه نمیدونستی...وگرنه هیچ کس هیچ کاری ازش بر نمیاد. برای همین هم هست که خیلی حوصله ندارم در قسمت های عمومی تالار چیزی در مورد مشکلاتم نویسم. از همه این سنگها اعم از صبور و بی صبر بیزارم.
زین هـــــمــــرهـــــان سســت عناصر دلم گرفت
شــیر خدا و رستم دستانـــــم آرزوسـت
جــــــانـــــم مــــــــلول گشت ز فرعون و ظلم او
آن نـور روی موسی عمرانـــــــم آرزوسـت
زیــــن خــــــلق پــــر شــــکایت گریان شدم ملول
آن های هوی و نعره مستـــانم آرزوست
گــــویـــاترم ز بـلــــبل امـــــــا ز رشـــــــــک عــام
مهــــرست بر دهانم و افغـــــــانم آرزوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
از همه این سنگها اعم از صبور و بی صبر بیزارم.
سلام بی دل عزیز.... ما قول می دهیم فقط صبور باشیم. شاید گاهی برخی از ما (خودم رو میگم) بجای همدلی و همراهی با کسی به او "ترحم" می کنیم و امید واهی می دهیم.
خواهرم اگر لایق دانستی مشتاق شنیدن هستیم.
در این اولین شب جمعه سال نو از خداوند متعال می خواهم که :
برای همه ما تولدی نو در اوج پاکی و صفای دل و درک و فهم و رشد عقل و اخلاق قرار دهد .
می خواهم که گره از کارو زندگی همه شما دوستان به برکت اولین شب جمعه این سال گشوده گردد ، و روزهایتان حتی در مشکلات ، مملو از آرامش و رضایت باشد و خواسته های دلهای مهربانتان را اجابت به خیر نماید .
و از شما هم برای خود و عاقبت به خیری التماس دعای فراوان دارم
بهاریه داریوش مهرجویی که درچلچراغ منتشر شد را بیش از همه ی تبریک هایی که در سال نو خواندم و شنیدم دوست دارم به همین دلیل آن را تقدیم می کنم به شما .
«این روزها خیلی حال و حوصله ندارم که بخواهم فکر کنم که چه باید کرد.
خیلی خلاصه و مختصر میگویم:
به اهداف من کار نداشته باشید. شما ناامید نشوید. بهتر است صبح ها کمی زودتر از خواب بیدار شوید و به خورشید کم جان بهار نگاه کنید که با ولع میتابد ، بی خیال آن چه گذشت به فردایی فکر کنید که باید ساخت روزهایی که باید رقم زد.
کتاب بخوانید ، درس بخوانید ، نگذارید این ذهن بیچاره گوشه تنتان خاک بخورد. همین که یاد بگیرید ،همین که بفهمید همه چیز عوض میشود، حتی اگر خورشید کم جان باشد ، حتی اگر نتابد ، حتی اگر حالتان خوش نباشد، همین که میفهمید ، یعنی اینکه برنده اید.
ماهم مبارزه می کنیم که برنده باشیم...»
setareh- طاهره - آقای سنگ تراشان -کیوان ( ناظم السفرا ) - نقاب - گرد آفرید -آقای ابراهیمی - سارا خانم دکتر تالار همدردی ( عروس خانم ) - ساقی - بالهای صداقت -موطلایی - گل مریم - پریوش - نمی دانم - آرمان - baby -شیرین جون - روزن - دانه - شاد -دیجیتال من -غزاله - باران 68-kamran2007-محمد صالح - کوروش 12345- بلوم - صبا 2009- فرشته مهربان - philosara- قلب سپید - مثل من - غریب آشنا - سورنا آرمان - نازنین غ - الینا -موعود - امید - آرزو خانم - دل - بی دل - کنجکاو -سایه های ماه - مرتضی (mke)-حنان - نیلو - نیلوفر -مامفرد - estar7-wintersun77- مسلمان - امریم -کیمیا خانم - پندار - دلداده - آگرین -آریو - و.....
سال نو برهمگی مبارک
سلام به همه خواهرها و برادرهای گل مجازیم :310:
عید همگی مبارک. :72:
امیدوارم همه دوستان سالی سرشار از اهداف نیکو ،سلامتی و بهترین ها رو داشته باشند .:323:
خوشحالم که دارمتون.
پاینده باشید:72:
اقاي سنگ تراشان اقاي كيوان اقاي نقاب گرد افريد سارا خانم دكتر تالار همدردي طاهره خانم خانم بالهاي صداقت خانم موطلايي خانم ساقي خانم گل مريم خانم پريوش خانم روزن خانم شاد خانم دانه خانم غزاله خانم اني خانم باران 68 خانم بي دل خانم فرشته مهربان اقاي ارمان خانم صبا 2009 خانم موعود اقاي كنجكاو خانم 1 مريم ارزو خانم خانم الينا خانم مثل من اقاي محمد صالح خانم فيلو سارا خانم مامفرد مسلمان اقاي لرد حامد
سال نو بر همگي مبارك عيدتان مبارك سال خوبي داشته باشيد:72::72::72::72:
سلام دوست جون های من
خویین؟بالهای صداقت عزیزم ممنونم از اینکه برای همه دعا کردی:46:
امیدوارم روزهای خوبی در پیش داشته باشین:323:
سلام به همه دوستان :72:
امیدوارم حال همگی خوب باشه و امیدوارم تا اینجا سال خوبی براتون بوده باشه .
من از جمعه نبودم رفته بودم مسافرت و حالا برگشتم ، جای همگی خالی بود ، خیلی خوش گذشت . :227:
امیدوارم هر کدوم از دوستان که به سفر رفتن به سلامتی برگردن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام بی دل عزیز.... ما قول می دهیم فقط صبور باشیم. شاید گاهی برخی از ما (خودم رو میگم) بجای همدلی و همراهی با کسی به او "ترحم" می کنیم و امید واهی می دهیم.
خواهرم اگر لایق دانستی مشتاق شنیدن هستیم.
مرا دردی است اندر دل اگر گویم زبان سوزد
اگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد