آقای محمدرضا مرد باس مرد باشه
همچینی اقتدار داشته باشه
محکم باشه
کم آورد به روش نیاره:81::58:
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای محمدرضا مرد باس مرد باشه
همچینی اقتدار داشته باشه
محکم باشه
کم آورد به روش نیاره:81::58:
من که همیشه طرفدار حقوق بانوان هستم،بلخره با یکی از این بانوها زندگیمو
ادامه می دم پس همون بهتر ما طرفدار بانوها و بانوان طرفدا ما باشن.واقعن حمایت
مرد از مرد به چه درد می خوره وقتی شریک زندگیش زنه و برعکس.
درووووووووووووووووووووووو وووووووووووود بر آقای فرهنگ:72:
سلامتی آقای فرهنگ صلوات بلندو بفرست ............
- - - Updated - - -
صلوات بعدی رو برای محمد رضا که تشکر کرده بلند تر ....
صلوات سووم برای من که هم عقیدشونم:311:
یعنی چندش آورترین تایپیک توی تالار همدردی :58::311:
http://www.hamdardi.net/thread-35842.html
من یکی که عمرا بتونم اینکارو انجام بدم :54::302:
ایشالله هیچ خانه ای بی مادر و بی همسر نشه و سایشون همیشه بالا سر شوهر و فرزنداشون باشه:323:
دروود به خانم آقای فرهنگ!!که هنوزنیومده انرژی وموجهای مثبتش روفرستاده واسه فرهنگ!!
وایشون روسربه راه کرده!!
قابل توجه بعضی هااااا
شما نبودین! ،ما ندیده بودیمتون! تو سنگرها قایم شده بودین الان اومدین بیرون!!؛گفتن اقتدار ولی سوپرمن که نیستیم دیگه، تازه جناب ما کم نیاورد بلکه تغییر رویه دادیم! :58:
خالقزی این حرفت یعنی چی !!؟ یعنی چندش آور ترین کارای خونه رو خانومای محترم باید انجام بدن!!!؟ بله!؟:311:
ببین خالقزی ازین به بعد حواستو جمع کن که اگه چیزی گفتی که به نحوی از انحاء به خانم محترم آینده ی بنده( :72:! (:311: ) ) مرتبط شد و توهین آمیز بود ؛خودت باید منتظر عواقب جبران ناپذیر و خانمان سوزش باشی، میدونی که من خیلی خطرناکم!! پستام توی صفحات قبلی هست!:311:
الانم برای مجازاتت تا یه هفته ی آینده پوشک بچتو میری عوض میکنی و هر روز میای اینجا گزارش روزانه رد میکنی . خدا رو شکر کن به پوشک بسنده کردم نگفتم با کهنه باید این کارو بکنی ! تفهیم شد!!!؟؟؟:311:
ضمنا مراقب باش خانومت این پستاتو نبینه وگرنه شب باید تو پلاستیک مشکی عقب ماشین شهرداری بخوابی!!:311:
من چرا اینقدر عوض شدم!؟نمیدونم!
بقیه بیت معروف سعدی علیه رحمه در زیرآورده شده گویا همسرش این نسخه رو جایی قایم کرده بوده؛„„„„چشم تنگ دنیادوست را یا قناعت پرکند یاخاک گور***.آنچنان که توقعات اناث همی تمام نشود... جان مردان رابه لب آوردندی این جماعت.„„„ اینم بیت اصلی باباطاهر عزیربوده که ظاهرا بعدا تحریف شده؛ بسازم تابوتی جنسش زپولاد *** شیرجه زنم در آن تا از دست زنم گردم آزاد...
کلیدی روی صفحه کلید سیستمتون وجود داره بنام * اینتر* میتونین با استفاده کردن از آن بین جملاتتون و خطوط فاصله انداخت تا خواننده موقع خوندن اذیت نشه.
کلید دیگری نیز وجود دارد بنام * back space* که شما با استفاده از این کلید و گزینه *ویرایش پست * میتونین تکرار پستتون و حذف کنین تا اینطوری حجم تالار بالا نره! !!!!!!! پستاتون هم حالت طولانی بخود نگیره. حوصله فرد هم بیاد که بخونش !!!
شما خیلی راحت با استفاده از این دو کلید میتونین پست های کوتاه تر و مختصرتر و بهتری بگذارید.:)
تازه اینجوری علاوه بر تشکر، لایک هم.میگیرین.
محمد رضا شما که بیشتر از همه داری اذهان عمومی رو تشویش میکنی ...
در جواب پست های کوبنده فرشته مهربان میای منت کشی میکنی و به اسم آرامش و صفا از در آشتی وارد میشی ... دوستات رو هم با خودت میاری ... همچین که دیدی به روتون خندیدیم باز جبهه میگیری ....این چندمین باره که داری از این ترفند استفاده میکنی ....:81: این مورد رو هم به لیست خلاف هاتون اضافه کنید لطفا ...
برو خدارو شکر کن که به خاطر گل روی فرشته مهربان چیزی نگفتم
و اما نتیجه .... همینطور که از کنار پرچممون که پایینو نگاه می کردم حس وحدت بهم دست داد و به خودم گفتم به جای اینکه بهم بخندیم از این به بعد همگی به شماها بخندیم :58:
تعویض پوشک اصلا کار چندش آوری برای مادر نیست ...ما خانوما این عطوفت رو از قلبمون به همسر و فرزندمون هدیه میکنیم مثل شما مردها نیستیم که همش دنبال مادیات هستین بخاطر چند روز شارژ خودتون رو رو زبونا انداختین و دوبار دوبار مطالب رو ارسال میکنید که حداکثر سوء استفاده رو برده باشید .... :311:
خب خواستم امتحان کنم بینم راسته این خانمها غرغرو هستند :18: حالا اگه بگیم خانما تاج سر ما هستن کسی نمیگه چرا ده بارتکرارشد:43: