بله سوده۸۲،خیلی ممنونم،خانمی دچار مشکل مشابهی شدن و خیلی عجول هستن ،خواستم براشون بفرستم،ممنونم که راهنماییکردین:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
بله سوده۸۲،خیلی ممنونم،خانمی دچار مشکل مشابهی شدن و خیلی عجول هستن ،خواستم براشون بفرستم،ممنونم که راهنماییکردین:72:
اما راحت شدن از زندگی، برای من لذت بخش است.
همدردی برای من جای خوبی نیست. شاید بشه گفت برای من محیطی سمی است.
عاقلانه تر این است که بیشتر از این در ایجاد تعامل با کسانی که زبان هم را نمیفهمیم، تلاشی نکنم. واجب که نیست شما را دوست داشته باشم و در تلاشی برای ایجاد دوستی و ارتباط با شما باشم. به عنوان نمونه در صندلی داغ خودم متوجه این شدم که سوالات صرفا رفع تکلیفی بود. چوم پاسخ هایم هم بازخوردی نگرفت.
فکر میکنم اشتباه بزرگی است ادامه ی فعالیت در همدردی. چون ارزشش را ندارد.
نه ارزش دوستی، نه ارزش وقت، نه ارزش نظر دادن.
خداحافظ.
پوی عزیز!
شما برای من خیلی عزیز هستی،صادقانه بگم هر وقت برای کسی پیام میگذارین با ولع خط به خط جوابتون رومیخونم،چون پر از نکته ریز و عمیقه.و در پاسخ به برادرمون که گفتن به کامنتها و تاپیک های پوه توجه نکنید باید بگم من نمیتونم قبول کنم فقط با گفتن یک جمله یا یک متن آدم بتونه راحت خودشو عوض کنه و از شر چیزای منفیش خلاص بشه. خودشناسی و خودسازی زمانبر هست و گاهی به اندازه عمر آدم تلاش میخواد من یا شما در جایگاهی نیستیم اینگونه کسی رو قضاوت کنیم و بگیم اومده فقط دردودل کنه ولش کن،اگر اینجوری بود جلسات مشاورهوروانکاوی اینقدرزمانبر نبود!
سلام
تو همدردی نبودم و صندلی داغ شما را متاسفانه نتونستم شرکت کنم ... البته دارم میخونم
اتفاقا به نظرم تو صندلی داغ تا الان ، شما و خانم ارم بهترین صندلی و بهترین پاسخ ها را داشتید ( از نظر وقت گذاشتن و پاسخ دادن به سئوال های بچه ها ، به قول آقا غلام آنکارد و دو کلمه ای جواب ندادید و تقریبا همه سئوال را پاسخ دادید و خوب باز و تفسیر می کردید )
فکر کنم نوشتید بهترین جا برا طبیعت گردی یا قشنگ ترین مکان ایران برا سفر لرستان هست
مثلا یکیش فکر کنم اینجا باشه که خیلی ها میرن ...قلعه فلک الا فلاک
کرونا هم اومده آدم نمی تونه تو سفر بره ....همش به قول خانم الهه زیبایی ها شده کار - مشغله - مترو - اتوبوس - بی ار تی - خونه .......برعکسش
این چند روز هم سیاره مریخ - عطارد - مشتری زاویه اش جوری بود که به زمین انرژی منفی وارد میشده - این جور که میگن :) .....
برا همین مثلا تو خیابون من می دیدم دارن مردم الکی همو می زنند :))
مثلا تو بیمارستان که بودم رفتم بودم همین طوری به دکتره گیر داده بودم و می گقتم چرا ماسک نزدی و ....
:)
http://www.hamdardi.net/imgup/659065f0ae410d61a2.jpg
عکس بالا را نگاه بفرمایید ،،
وقت کردید یه سر برید.
صندلی داغ اسکارفیس و خانم شمیم الزهرا شرکت کنید ، و بدون سئوال های شما ، صندلی یه چیزیش کمه و در ضمن شما از بانی های صندلی بودید :)
مثلا خانم الهه زیبایی ها یکی از اون افرادی بودن که نامه نوشت برا خانم 7 ولی خیلی کم شرکت کرده ...من که بانی نبودم سعی کردم د رحد امکان شرکت کنم :)
( 12 - 0 به نفع ما )
:)
به قول یه دوستی ، ما آدم ها در هر دوره از دوران زندگیمون مسافریم و از جایی به جای دیگر می رویم ،،
مثل سعدی که همیشه در سفر بود ،
ان شالله همدردی برامون خاطره خوبی به یادگار بذاره ( برا هممون )
ولی در کل ان شالله شاهد حضور شما باشیم .
در هر صورت ،،مراقب باشید
د رپناه خدا .
ممنونم جناب mvaz....
من انرژی و نیروی درونی ندارم اصلا سالهاس با هر بدبختی دنبالش بودم ولی پیدا نکردم....دیگه کاری از دستم بر نمیاد هر روشی رو پیاده کردم. حتی گاهی فکر کردم شاید نیاز به ماده ای انرژی زا مانند مخدر دارم(جدی فکر کردم)...من سالهای پیش بحرانهای زیادی رو پشت سر هم طی کردم و حالا تمام ماحصل این سالهای گذشته احساس خستگیه و درماندگی و بیماریهای لاعلاجی که منو از پا درآورده و همشونم هم درمان درست حسابی ندارن. ( از چشم درد و وزوزگوش و قلب و کلیه درد و خیلیای دیگه که قابل گفتن نیست)
احساس میکنم تمام اون نگرانیها و رنجها بی ثمر بوده و هم اینکه تمام انرژی و امید منو تخلیه کرده و حالا تهی ام! من فقط در گوشه ای نشستم و نمیتونم!!! واقعا در توان جسمی و روحیم نیست که کار مهمی انجام بدم...من بسیار فراموشکار و خطا کار شده ام...جالبه من تا قبل اون اتفاقات از کسانی بودم که خیلی پرانرژی و شاد بودم...صدوهشتاد درجه عوض شدم.
من برنامه ریزی هم میکنم و هر کاری که بتونم حتی نقاشی ولی فایده نداره..تغذیه که میدونم نقش مهمی داره هم به بهترین نحوی که میشد انجام دادم....واقعا نمیدونم چه کنم. از بعد معنوی هم وارد شدم،حالم خوب شد ولی همون آدمم...بی هیچ نیروی درونی!
سلام افسونگر گرامی :72:
برای شرایطی که دارید متأسفم خدا به شما قوت و صبر و عزت بده
برای شما هفتاد مرتبه حمد میخونم از خدا میخوام که که جسم و روح شما سلامت باشه خودتون هم سوره حمد و هم چنین سوره حدید زیاد بخونید :72:
سلام شمیم جان، خوبیم خداروشکر، تو چطوری عزیزم؟
همون وقتیکه این پست رو گذاشتی، دیدمش. دو روز داشتم دنبال وقت می گشتم که بیام و بنویسم. راستش اخیرا خیلی می خواستم تاپیک بزنم و ازتون یه مشورتِ اساسی بگیرم. اما شانس آوردید و قبل از اینکه تصمیمم به عمل برسه، یه جورایی به نتیجه رسیدم.
خلاصه این دو روزه توی دلم همه چی رو برات تعریف کردم و تو هم خوب گوش کردی و فهمیدی! :smile: حالا که اومدم سریع برات بنویسم و برم، می بینم پست های دیگه ای هست که به من مربوط می شه، باید جواب بدم. هم نوشتن از این مسائل، وسط این صحبت ها، موضوعیت نداره. هم دیگه وقتم تموم شده.
حالا شب میام می نویسم. :72:
سلام
وقتتون بخیر.
ارتقا و تعالی شما از آرزوهای همه ماست که در همدردی با خوشحالی شما خوشحال و با ناراحتی تون ناراحت میشیم. اگر کمکی هم از دستمون بربیاد کوتاهی نمیکنیم. من به شخصه کلی نقطه ضعف دارم و خیلی باید در مسیر توسعه پرتلاش باشم.
خوشبختانه متوجه شدم شما خیلی وقته در این مسیر گام گذاشتین، چه با سرعت کم و چه زیادش مهم نیست، مهم اینه که در این مسیر باقی بمانید.
هر تصمیمی بگیرید قابل احترامه، امیدوارم هر جا هستین به خواسته هاتون برسید.
اگر هم به بچه های همدردی منت گذاشتین و برگشتین و مارو از نصایح و تجارب تون اگاه کردین که عالی خواهد شد.
خانم پرتلاش همدردی مراقب خودتون باشید.
پ.ن : حداقل بعد صندلی داغ میرفتین.