سلام علیکم و الرحمة الله
عرضم به خدمتتون که بنده در رکاب پدر همسر گرامی دامة برکاته و ... و ... چند صباحی به یک سفر معنوی مشرف گشتیم و در این سفر معنوی یادی هم از صاحبدلان همدردی نمودیم و...:323:
خوبید که الحمد الله:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام علیکم و الرحمة الله
عرضم به خدمتتون که بنده در رکاب پدر همسر گرامی دامة برکاته و ... و ... چند صباحی به یک سفر معنوی مشرف گشتیم و در این سفر معنوی یادی هم از صاحبدلان همدردی نمودیم و...:323:
خوبید که الحمد الله:43:
بازگشت پیروزمندانه حامد سیکستی پنج رو به ملت ازدواج پرور همدردی تبریک و شاد باش می گوییم.
سلام
زیارت قبول
ما همیشه غیبت اعضاء محترم را فال نیک می زنیم.:43::72:
البته حضورشان را هم به فال نیک می گیریم که آمده اند که همدردی کنند:311:
طرح مسائلشون را هم به فال نیک می گیریم که ما را صمیمی دانسته و قابل اعتماد دیده اند و از خودشان برایمان می گویند.
خلاصه کلا توی کار مثبتیم ما:310:
ممنون استاد:72:
همچنین ممنون از مثبت اندیشیتون:311:
http://s1.picofile.com/file/6396724344/wink15.gif فعلا که مود مود هم حسی است و انتشار حال خوش در فضای تالار:72:
راستی فرشته های تالار کجا رفتن؟ فرشته مهربان، آنی، محمد، کامران، بی بی و...
تا یادم نرفته، حلول ماه شعبان رو هم به عزیزان تبریک میگم. شمارش معکوس ماه رمضون هم دیگه شروع شد: 29و28...:227:
گل مریم جان خوبی خوشی؟
آقا حامد مرا هم در شادی بازگشت غرور آمیز خود شریک بدانید :))
به ه ه ه ه ه
بی دل ، پر دل و شیر دلمون ....... مدتها بود اندر این احوال بودم که این بی دل کجا غیبش زده که جا در تالار خالی است ......... پس بگو و و و و و و ، که اینطور ، رفته سفر زیارت و سیاحت .....
خوش گذشت ؟؟؟
حتماً ما را هم دعا کرده ای ، نیک می دانم که فراموشمان نکرده ای :46:
ان شاء الله همیشه به این سفرها در کنار همسر مهربون و هر مهربونی که تو دوست داری در کنارت باشند .
سوقاتی ی ی ی .... ها !!!!! رو کن دیگه .... منتظریم .....
بچه ها اینم چمدان بی دل ( بیایید ببینیم چی برامون آورده ) :
.
سلام.
موضوع امروز: دعوت از فرشته مهربان جهت همكاري با تورهاي نجومي....
تايم شب بيداريشون جهت همكاري خيلي مناسبه. ماشاءا... هيچ كدوم از پست هاشون بعد از طلوع خورشيد نيست. :311: ولي خداييش نصف اين شب بيداري هاشون به خاطر دردسر هاي بنده است كه جا داره حسابي ازشون عذرخواهي كنم.... :72:
دوستان ! من يه كوچولو (چند روزه) ميرم غيبت. نيام ببينم خداحافظي كردين باهام، روم نشه برگردم...:311: من از اينجا برو نيستم، گفته باشم..... :324:
فقط كاش يه منشي تالار بود، از تاپيك ها براي غايبين خلاصه برداري ميكرد.:311:
براي همتون از صميم قلب آرزوي موفقيت ميكنم..... :72::43:
به سلامتی شب بارونی یم بار و بندیلشو بست و سایتو ترک کرد.هرجا که هست خوش باشه.امیدوارم ما رو فراموش نکنه
گهگداری یه سری بزنه.
شب بارونی،اینم یه خداحافظی به شیوه من.
وااای چی می بینم؟؟؟
روزن خانوم اومده؟؟؟؟ باورم نمیشه!!!
خیلی خوشحالم که می بینمتون.
لطفا بگید چه خبرا؟
به به! به سلامتی رفت و آمدها زیاد شده!
یکی میره، یکی میاد، یکی میره و دیگه نمی یاد؛ یکی میره و بازم میاد! :311:
حسابی تالار پر رفت و آمد شده!
ان شاء ا... هر کسی که حتی برای یه بار پاش به همدردی باز شد و رفت و دیگه حتی برای لحظه ای هم نیومد؛ شاد و سرحال باشه!
:72::72:
شاد عزیز از اون اعضایی است که یکسال هم که نیاد:
"من از یادش نمی کاهم"
از خدا برای این این یار دیرینه سلامتی و عافیت می طلبم. :323:
روزن جان ممنون که از حال خودت و شاد گرامی با خبرمون کردی.
..............................................
فرشته جان بالاخره از توی چمدون چیزی در اومد؟ میگم این چمدونه یه وقت کوچیک نباشه:311:
فرهنگ! فکر میکردم آواتار بعدیت احتمالا بره ناقلا (شان عزیزم) یا یه چیزی از این قبیل باشه:46: اما این آواتار جدید!!! مگه اینکه بعدش نخواهی بری سراغ تنسی تاکسیدویی چیزی:311:
..............................................
دوستان قدیمی تالار: باران، مهتاب، کیووووووووون، نقاب، مامفرد، غزاله، ستاره عزیز دل، صبا، و... چقدر جای همتون خالیه توی تالار هر چند که از دلمان هرگز نمی روید:43::72:
آنی جان کجایی؟:46: