RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
سلام به همدردان گرامی.
مجموعه همدردانی که امتحان دارن یا ایام نقاهت پس از امتحانات رو دارن می گذرونن http://up.vatandownload.com/images/i...0maxrost32.gif http://up.vatandownload.com/images/p...0yc082bpm5.gif( اولی اصلا دختر مهربون نیستا! گفته باشممممم)
همدردانی که اراده می کنن نیان سایت و ما آمارشونو داریم که زیر آبی میان، ( به جان خودم، منظورم شما نبودیداااا.)
همدردانی که مثه اینجانب در به در پی کوزه می گردن (:302:)، http://up.vatandownload.com/images/b...uz29plcg1d.gif
همدردانی که سخت ( یا به سختی) مشغول زندگی اند.
همدرددانی که ... اونایی که دارن توی کوره مشکلات آب دیده میشن و قد می کشن http://up.vatandownload.com/images/7...miduutoi7i.gif)
فک کنم تو این قسمت آخر، همه بچه های سایت رو افراز کردم دیگه. نه؟! :311:
امیدوارم همگی خوب و شاد باشید و پروفایلهاتان سرشار از شارژ و رتبه و پست و غیره.
شایانا جان ممنون که یادم کردی. ما که سلامت سلامتم. چه از نظر روحی چه از نظر جسمی، چه روحی چه نتی، چه سایتی، کدوم وبلاگ؟!
اینجانب و همسر گرامی نیز روز ها را یک به یک می شماریم تا دهم تیر بیاد و خونه مون خالی بشه و بریم سر و سامونش بدیم و سر و سامون بگیریم بالاخره. :227:
اینقده ما دو تا مظلومیم! هر روز می ریم از دم در خونمون رد می شیم. همون جا چند دقیقه ای می ایستیم و با نگاهی سر شار از حسرت به بالکنش نگاه می کنیم :54:
یکی از اختراعات خوب بشری این لباسشوئیه! اصلا من از لباس شستن بیش از هرکار دیگه ای بدم میاد! تنهایی زندگی کردن یعنی این که همه ی کارها را خودت را انجام بدی، غذا پختن و ظرف شستن و جارو کردن و ... و همه ی این ها هیچ کدام برام سخت نیست اما وقتی لباس هام تموم می شه ترجیح می دهم لباس نو بخرم تا لباس بشورم!:163:
بالاخره یه لباسشویی خریدم :310: واقعا برای مخترعش دعا می کنم:323: فکر کنم تا چند سال نیازی به لباس نو خریدن نداشته باشم آخه همه شون نو بودند فقط شستن می خواستند:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسلمان
بالاخره یه لباسشویی خریدم :310: واقعا برای مخترعش دعا می کنم:323: فکر کنم تا چند سال نیازی به لباس نو خریدن نداشته باشم آخه همه شون نو بودند فقط شستن می خواستند:311:
خب پس جهیزیه ات تکمیل شد
ادرس بده بیایم خواستگاری :311:
حالا ان شا الله کم کم وضعت بهتر می شه و از بقیه اختراعات بشر مثل اتو و ماشین ظرف شوری و مخلوط کن و زود پز و پلو پز هم می توانی استفاده کنی :)
خوش به حال زنت که شوهرش اینقدر کدبانو هست! :311:
:311: شما هم اگر سال ها دور از خانه زندگی کرده بودید ازین هم بیشتر کدبانو شده بودید:163:
حالا کجاش را دیدید با توجه به این که ظاهرا ازدواج من رفته واسه برنامه ی بیست ساله دوم دارم تصمیم می گیرم برم یه بچه به فرزندی قبول کنم بزرگ که شد بفرستمش واسه خودش مامان پیدا کنه! :311:
از شوخی گذشته تا زمانی که با این جور مشکلاتی سر و کار نداشته باشید و نفهمید غذا درست کردن چقدر سخته و ... نمی تونید ارزش زحمات همسران و مادرانتان را درک کنید. صبح که پا می شی باید فکر ناهار باشی و هنوز نهار نخوردی باید فکر شام باشی! و عملا روزت از دست می ره! مردی که کارهای خانه را انجام داده باشه زحمات همسرش را بهتر درک می کنه و اون را به چشم وظیفه نگاه نمی کنه.
از طرف دیگر اگر در جریان بزرگ شدن یه بچه باشید و وقتی جیغ می زنه دست بگذارید روی گوش هاتون. اون وقته که بیشتر قدر مادرتون را می فهمید و بیشتر قدردان محبت هاش خواهید بود.
خلاصه این که این سختی ها نتایج مثبت هم داره:72:
BABY كجاست اينا رو بخونه؟:311:
چرا بهم فرصت نمیده که باورش کنم؟
چرا نمیذاره که بپذیرمش؟
خدایا!!!!!!!!!!!!!!
کمکم کن که آروم باشم و آروم آروم عادات بدم رو ترک کنم؛ و پرواز کنم به سوی عشقی که از تو بهم رسیده!:43:
دوستان همدردی
برام دعا کنید.
این پایان نامه داره داغونم می کنه.
فرصت بسیار کمه و من از برنامه عقب افتادم.
هی مشکل هی مشکل ........................ :302:
دل جان ان شاءالله که شما هم به خواسته ات برسی :72:
ممنونم؛ امیدوارم که شما هم هر چه زودتر پایان نامه ات رو به پایان برسونی و آغاز نویی داشته باشی!
فقط مواظب باش دچار فرسایش نشی!
عادت کرده بودم هر روز که صبح اول وقت یه سر به همدردی می زدم blue sky رو ببینم.و حالا3 روزه که ندیدمشون.
وقتی پروفایلش رو مرور کردم متوجه شدم اصلا 3 روزه که تالار نیومده؟چرا؟
امیدوارم که سرشون گرم اسباب کشی باشه ومورد نگران کننده ای نباشه.
وامادخترمهربون
خانمی امروز 5 تیرماه هست وروز موعود.یعنی امروز دیگه امتحانات تموم میشه.پس ازفردا نه ازهمین بعد ازظهر امروز
منتظرت هستیم.بابا دلمون برات تنگ شده،آخه چه جوری بگیم.
والا ما درس می خوندیم این سوسول بازیها رونداشتیم!:311:
آقای arixایشون هم که یه غیبت بدون شرح زده ورفته.آخه چراااااااااا؟ خب آخه تالار فقط یدونه arix داشت که پستــــــهای
مهندس وار میزد وکلی حال می کردیم.
بی دل شوخ تالار
خانم گل می دونی چند روزه نیومدی بهمون سربزنی؟بذار من بهت بگم دقیقا باامروز میشه
15 روز.تودیگه چراااااا؟
فرانک عزیزم من خداحافظی کرده بودم یاتو.کجایی پس؟ منتظر اون پستهای کوتاه ومفیدت
هستیم.