محمد ابراهيمي عزيز
خداااااااااااااااااااايي بي نظيري .
بيب بيب هورا محمد . بيب بيب هورا محمد .
نمایش نسخه قابل چاپ
محمد ابراهيمي عزيز
خداااااااااااااااااااايي بي نظيري .
بيب بيب هورا محمد . بيب بيب هورا محمد .
آنی جان؛ برات توی تاپیک خانوم می می پیغام گذاشتم؛ لطفا صندوق پستیت رو خالی کن!
ممنونم.
بچه ها! تمام رویاهام از بین رفته و من باید تغییر کنم با رویاهای جدید!:72:
دل نازنينم
صندوق پستي من پر نيست عزيزم !
دوباره سعي كن خانمي .
آنی عزیزم؛ بازم سعی کردم؛ اما متاسفانه هر بار این پیغام رو دریافت می کنم که صندوق پستی آنی پر شده است.
لطفا راهنماییم کن.
ممنونم:46:
آنی جان ممنونم؛ ارسال شد.
سلام علیکم جمیعا
حال،احوال چطوره؟ایشالله حال همگیتون خوب باشه،منم خوبم ،ملالی نبید جز غم دوری شما برو بچز همدردی http://www.hamdardi.net/imgup/27603/...28d3e4ee84.gif
اریانا دمت گرم،مرسی که به یاد من ِکمترین هم بودی،ساغولاسان و یاشا،این گلا با درختش تقدیم حضور عنبر اریانا جونم http://www.hamdardi.net/imgup/27603/...347e4de385.gif
یاسای نامرد واقعا خیلی بی معرفتی یه خبری هم ازمون نگرفتی ببینی در قید حیاتیم یا زبونم لال .........
مگه دستم بهت نرسه،
میکشمت،میدونی چه جوری؟اینجوریhttp://www.hamdardi.net/imgup/27603/...42d566c4ce.gif
دختر مهربون،شرمنده باعث نگرانیت شدم،روزی که میرفتم فکر نمیکردم این همه
غیبت کنم،ولی واقعا یه توفیق اجباری شد برای رفع سموم از بدن :D،الان دیگه کمتر بیام تالار خیالی نیس ،یکم از عادت وابستگی به تالار در اومدیم،مثل اینکه.
شوخی کردما،جدی نگیرید،کدوم ترک اعتیاد!
و اما بریم سر اصل مطلب،بچه ها ما دادار و دودور داشتیم اینمدت که نبودم http://www.hamdardi.net/imgup/27603/...c09deea0ef.gif،
دوتا قلب عاشقو بهم پیوند دادیمhttp://www.hamdardi.net/imgup/27603/...8813704000.gif
و بنده برا اولین بارخواهر شوهر شدم:43:،نمیدونین چه حالی داره،خیلی
کیف میکنم،ولی خداییش سخته که تنها دختر خونواده باشی و بخاطر وجدان بالای کاری و مسئولیت پذیری در حد لالیگا همه کارا بیفته گردن تو :D
دعا میکنم ایشالله همه مجردای همدردی هم
زودی متاهل بشن،برای خوشبختی برادرمنم بیزحمت دعا کنین،خسیس نباشین دیگه فقط یه دعای ناقابل خواستیم ازتون،دستا بالا دعا کنین:323:
وای شمارش معکوس شارژ منم شروع شده،پررنگ بودن خیلی حس خوب ومزایایی داشت،پیام دادن و گرفتن(استحکام دوستیها)،تو سرگرمیا و کلا همه جا میتونستیم اظهار وجود کنیم،خود بولد بودن اسممون یه حال و هوای دیگه داشت،خدا پدر مادر سارا بانو رو بیامرزه که تو عید پیشنهاد نیم بها شدن شارژو داده بید،و الا من کجا و سه ماه شارژ کجا؟؟؟
پر حرفیامو ببخشین،بالاخره همه حرفامو الان باید بزنم شاید دیگه وقت نشه سخنرانی کنم.
به به میبینم که صندلی داغ هم دوباره راه افتاده،دست محمد ابراهیمی و شیدا حاتمی درد نکنه با این صندلی داغشون:104:
راستی شب بارونی عجب جسارتی داریا موقع امتحانات اخه ادم
ازین کارا میکنه؟!
سلام shayana جان. گفتم كه كله شقم. بديش اين بود كه كسي نبود گرمش كنه. من اصلا احساس مهم بودن نكردم.:302: الان كمبود محبت دارم.....:302:
بابت ازدواج داداشي هم بهت تبريك ميگم. دعا ميكنم خوشبخت بشن. منم كه مستجاب الدعوه....:311:
راستي براي مجرداي همدردي بيشتر دعا كن.:311:
زود به زود بهمون سر بزن ها. باش؟:43::46: شارژت با سارا بانو.....
چقدر اینجا احوال من رو می پرسن؟:311:
خوب؛ باشه، خودم حال خودم رو می پرسم؟ خوبی عزیزم؟ خوش میگذره!:46:
آخ! نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:302:
احتیاج دارم به یه راهنما؛ به یه همفکر و به یه تصمیم قاطع! و اصلا وقتی ندارم!:300:
بچه ها! برام دعا کنید که از این سرگردانی نجات پیدا کنم! و بتونم بهترین رو برای خودم رقم بزنم!
حالا!
می ریم سراغ...
چرا سارابانو چند وقته توی تالار نیست؟
چرا آنی پاسخ پیغام هامو نمیده؟
چرا از مامفرد هیچکی خبر نداره؟
باشه؛ بس می کنم! فقط امیدوارم هر آنچه که در تالار یاد گرفتم رو بتونم عملی توی زندگیم اجراش کنم!
ای خدا!!!!!!!! کمکم کن!
سلام . چه جالب بود مكالمه ي پريسا 65 و khoda khaili mehrabone تو تاپيك از زندگي خسته ام. خلاصه اش اينه كه :
khoda khaili mehrabone اشاره ميكنه به اينكه از روزگار خسته است.
پريسا 65 دلداريش ميده و بعد ميگه:
"دل من هم به وسعت این آسمــــــان تنگ است
ای کاش خیلی زود میشد واقعا واسه یه بار از ته دل خندید ...... افسوس این بغض نمیذاره و باید بکشی هر دردی را"
اينجا khoda khaili mehrabone جوياي علت ناراحتي پريسا 65 ميشه و پريسا پاسخ ميده: نميتونم شاد باشم وقتي دوستاني مثل سبكتكين هنوز مشكل دارن و مشكلشون حل نشده....
واقعا عمل دوتاشون براي من تحسين برانگيز بود.:104::104::104:
khoda kheyli mehraboone با اينكه به اين نتيجه رسيده از زندگي خسته است، باز هم نگران پريسا است. پريسا هم با اينكه مشكل خودش حل شده، اما نگران ديگرانه.
اين يعني هنوز هم انسانيت واقعي بين بسياري از آدم ها زنده است. هنوز هم هستند انسان هايي كه قبل از خودشون به فكر ديگرانند. زمونه اونقدر هم كه ما فكر ميكنيم بد نشده. اين نشون ميده بر خلاف تصورات اكثر ماها هم خدا و هم خيلي از بنده اش مارو فراموش نكردن. خدايا شكرت.:323:
باشه ولی من دعا کنم برعکس میشه،اونوقت میبینین تا اخر عمر نشستین تو خونه ها:311:نقل قول:
راستي براي مجرداي همدردي بيشتر دعا كن. :311:
زود به زود بهمون سر بزن ها. باش؟ :43::46:شارژت با سارا بانو.....
وای باید دیگه مثل بچه ادم بشینم سر درس و مشقم واسه ارشد سال دیگه بخونم امید چندانی به امسال ندارم،دیگه باید محدودتر بیام،تا حالا هر چی خوشگذرونی و اتلاف وقت کردم کافیه.
نه دیگه شب بارونی خواهش میکنم ولم کن اِ میگم ولم کن،اخه این همه اصرار واسه چیه؟!
.
.
.
.
باشه حالا که ول کن نیستی،میام ولی کمتر از قبل،امان از رفیق شفیق:D،دیدی چه زود نظرم عوض شد در مورد اینکه دیگه میخام کمتر بیام:311:راستی خوب از کیسه خلیفه میبخشی ها،تو و سارابانو فرقی نمیکنین که،تو شارژ کنی انگار سارا اینکارو کرده،درسته که من و سارا بانو از این حرفا باهم نداریمو جیب ایشون جیب من هم هست :311:ولی در دیزی بازه حیای..... :163:
بیچاره سارابانو روحشم خبر نداره اینجا ما داریم واسه خودمون میبریم و میدوزیم:D
راستی شیدا جان یه ماهت تموم شده ها کجایی پس چرا نمیای؟ایشالله هر کجایی شاد و سلامت باشی و زودتر برگردی تالار.
کینگ رضا چرا تاپیکتو نمیای ادامه بدی؟
از اقای گرین هم چند وقتیه خبری نیست،اویژه تو کجایی سلامتی؟
یاسا هم از ترس من امروز افتابی نشده اینورا:311:بیا بابا کاریت ندارم.
آخه دكتر كجا، منجم كجا! آيا اين دو درآمد يكساني دارند؟:311:
من بدبخت بايد قلكمو بشكنم بدم تور كوير، :302: اين همه شب بيداري، يك قرون هم درآمد ندارم. اونوقت جيب منو با جيب سارا بانو مقايسه ميكني؟ اگه بخواي واست شارژ ميكنم ولي خودم بايد كمرنگ شم. تو دوست داري من كمرنگ شم؟:302: تازه ساراجون پول كه اضاف مياره، علاوه بر پر رنگ قهوه اي هم ميشه.
حالا اگر وجدانت راضي نميشه، ميتوني ازش شارژ يك ماهه بگيري، تو قسط 100 ماهه برگردوني....:311: