RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
البته که مصخره است
ولی چاره شما دسته منه یه کلیک روی لینک زیر یه انفجار و تنوع در روحیه شعر موزیک عکس اخر حال خودت که نویسنده اونجایی می دو نی چه خبره .
ولی در کل من باهات موافقم حق با تو منم این حالت بهم دست میده وقتی می بینم مردم انگار معلوم نیست گمشده دارم چی شده توی سرو کله هم می زنن خیابون ها رو شلوغ می کنن تا یه کفش بخرن خوراکی بخرن خوب از قبل بخرن نمیدونم نمی دونم چه استراتیجی تو ذهن مردم ما می گذره.هر چند که احساس کردم این بحث یه تاپیک جدا می خواد ولی بازم این حرف ها رو زدم یا پاک میشه یا منتقل میشه و یا .... تا بعد ..
.
سلام به همه ......
خوبید ؟؟؟؟؟
منم خوبم ...... دیگه آزاد شدم از درس و مقش !
چه خبرا ؟؟؟؟؟
خوش میگذره .....
ما رو نمی بینید خوشید ؟؟؟
آقا نقاب ؟ شما چطور !
کیوان عزیز که بعضی وقت ها حال ما رو می پرسید .... خدا خیرش بده :323:
بقیه عزیزان دل هم همین طور ....
دوستتان دارم :72::72::72:
آقای سنگ تراشان شما رو دوست ندارما ....... عاشقتونم ....:227::43::46::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lord.Hamed
بقیه عزیزان دل هم همین طور ....
بقیه عزیزان دل یا عزیزان بی دل؟[/color]:311:
دوستتان دارم :72::72::72:
آقای سنگ تراشان شما رو دوست ندارما ....... عاشقتونم ....:227::43::46::72:
ما بیشتر! ( البته آقای سنگتراشان رو ):311::311:
پنجشنبه رفتیم برا عیادت از اقوام که قبلا براتون گفته بودم ، ایشون یه دختر خانوم جوان هستند که متاسفانه سرطان گرفتن و یه عمل جراحی هم داشتن ، فعلا نمونه برداری کردن و ما امیدواریم که لطف خدا شامل حال بشه و این غده خوش خیم باشه و دیگه پیشرفت نداشته باشه.
در این ایام شادی و سرور که به استقبال از بهار طبیعت میریم ، دعا کنید که دل خانواده ایشون هم با شنیدن خبر سلامتیشون شاد بشه.
پیشاپیش از همه دوستان عزیزم سپاسگزارم :72:
BABY محترم
کاملا با خانواده و این دختر جوان احساس نزدیکی می کنم و هر لحظه از خدا طلب شفای ایشان را دارم . شفا ،شفا است به هر ترتیبی که خودش صلاح می داند.
این دخترخانم جوان است و جوانی و قوی بودن و با روحیه بودن برای مبارزه با سرطان فاکتورهای خوبی هستند .
خدا زیر چتر رحمت و بزرگواری و مهربانی خودش این نازنین را دارد و به بهترین و سهل ترین حالت مسیر راه بیماری تا نقاهت و شفا را برا ی ایشان و تمام بیماران هموار می کند .
خواهش می کنم از حال ایشان با خبرمان کنید .
آنی عزیز
ممنون از نظر لطفتون و دلگرمی که دادید.
ایشون چند سالیه که ازدواج کردن ، تو شهر مدیر همدردی ساکنند، چون خیلی بامن نزدیکن نمی دونستم چه جوری این چند ساعت رو که پیششون بودیم رو بگذرونم که احساساتی نشم و بغض نکنم. - همسرم هم همینطور بود.
باورتون نمیشه وقتی دیدیمش اینقدر با رو حیه خودش رو نشون داد که ذره ای به ما سخت نگذشت و من هم سعی کردم یه مقدار - زیاد- شوخی کنم و زمان خوبی رو با هم بودیم .
در راه بازگشت همسرم هم می گفت ما رفتیم که رو حیه بدیم ، از او روحیه گرفتیم (اما خدا از دلش خبر داره)
بعد که رفتیم حرم اینقدر گریه کردم که دلم آروم شد.
باز هم از دعای خیرتون مضایقه نکنید. دوستتون دارم.:72:
[align=justify]BABY محترم،
از مسئله ای که درگیرش هستید عمیقا متاثر شدم. و مثل سایر بچه های همدردی صمیمانه آرزوی بهبودی ایشون رو دارم.
اما در مواجهه با مسائل اینچنین، این جمله ایه که در ذهنم تکرار می شه:[/align]
اگر با من نبودش هیچ میلی...چرا جام مرا بشکست لیلی!!!
[align=justify]به امید روزی که خبر سلامتیشون رو به ما بدید. و به این امید که این شرایط زمینه ساز ایمان مستحکم تر ایشون به باورهاشون بشه.:72:[/align]
BABY محترم
شما و خانواده بزرگترین لطفی که می توانید به غیر از دعا ی خیر داشته باشید روحیه دادن از اعماق جان و دل خودتان است .
امروزه به واقع بیش از آنکه بیماری سرطان ترسناک و لاعلاج باشد این ذهن ماست که آن را مخوف معرفی می کند و در نتیجه ترس از مرگ و وحشت درد ناشی از روند بیماری و... را به مریض منتقل می کنیم .
امروزه سرطان به واقع قابل درمان است اما کافی است که بیمار و اطرافیان او این باور را داشته باشند که می توان بر بیماری غلبه کرد و فاتح میدان این مبارزه بود .
شاید بد نباشد بدانید که در آلمان پروفسوری ایرانی به نام پروفسور پاکدامن مخترع دستگاهی است که در دنیا سرو صدای عظیمی به راه انداخته . این دستگاه آب غنی شده از اکسیژن تولید می کند و کاربرد بسیار زیادی دارد از جمله در بیماری سرطان است . در حال حاضر از این دستگاه سه عدد در ایران موجود است اگر اشتباه نکنم . یکی در سازمان انرژی اتمی و دیگری در دانشگاه ملی ( شهید بهشتی ) و دیگری در منزل پدری پروفسور پاکدامن ...
فکر می کنم با تماس با دانشگاه بتوانید نحوه تهیه این آب را سوال بفرمائید .
یک درمان کم هزینه در کنار سایر درمانها ی پزشکی و کاملا بی خطر . خواهش می کنم این مطلب را پیگیری کنید . به یاد دارم که ما هم از این آب که در بطری توسط پروفسور پاکدامن به ما داده شد ، استفاده می کردیم و...
این مطلب را برای آشنایی بیشتر مطالعه بفرمائید و از همین طریق فکر می کنم بتوانید سرنخ را گرفته و به منبع بطری های آب برسید .
http://endocrine.ac.ir/Persian/Subject.aspx?sbid=5fadff9b-c16e-4e95-8b13-ed086a42ba8d
بهترین ها را برای این خانم جوان نازنین و خانواده شما از خدا خواستارم .
آنی عزیز
مرسی ، لینک مربوطه رو دیدم .... گفتید از این آب استفاده می کردید میشه بگید نتیجش چی بود؟ :72:
سلام بچه ها
من اومدم
تو این مدت اتفاق های زیادی تو تالار افتاد و من مجبور بودم فقط با سکوت و تشکر اظهار نظر بکنم
تولد بالهای صداقت نمی دونم بودم یا نه ،
تولد باران عزیز
تولد ناظم اعظم تالار اقای کیوان ،همه بچه ها میومدن و تبریک میگفتن و من ناراحت بودم که چرا نمی تونم بهشون تبریک بگم
پس الان به این سه تا دوست عزیزم تولدشون رو تبریک می گم
شاد عزیزم برگشت وای که چقدر خوشحال شدم از حضورش ،شاد همیشه (شاید خودش ندونه)به من با حضورش روحیه داده ،امیدوارم همیشه شاد و موفق باشه
فیلو سارای عزیزم برگشتن که من مطمئن بودم برمی گردن و دوباره ما می تونیم از نظرات فیلسوفانه شون بهره مند بشیم ،امیدوارم با انرزی کامل برگشته باشن
روزن عزیز با ارمان کوچولوشون به جمع ما دوباره پیوستند
واینا یعنی اینکه جمع صمیمی ما دوباره میخواد کامل بشه
و اما موعود جان
زهرای عزیز امید وارم هر چه زود تر برگردی،وقتی مریض و کسل بودی نتونستم حالت رو بپرسم ولی باور کن همیشه برای سلامتیت دعا می کردم
امید وار بودم وقتی بر میگردم ارمان دیگه از ما دلخور نباشه و باهامون اشتی کنه ولی متاسفانه................
محمد ابراهیمی هم متاسفانه چند وقته نیست ،امیوارم هر چه زود تر تو جمع خودمون ببینیمش
اهان یادم رفت بگم
وای که چقدر برای گرد افرید خوشحال شدم حالش خوبه ،انشالله هر چه زودتر با عروس خانم تو جمع خودمون ببینیمش
وای که چقدر خوشحالم که دوباره تو جمعدوستان هستم
بقول صبا :می دوستمتون:46::46::72: